هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام..
من فرق بازی های پلاتینیوم رو با معمولی نمیدونم؟! یک مقدار در مورد فرقشون توضیح میدین لطفا!!
ممنون..

معمولا بازی هایی که خوب فروش میکنن بعدا با پک پلاتینیوم و قیمت ارزونتر دوباره وارد بازار میشن
یعنی قیمت معمولی از پلاتینیوم بیشتره

برید تو display seting
قسمت HDMI
CUSTUM
تیک 720 p رو بردارید
OK
copy.png
ممنون از لطف شما

سلام دوستان
صبح موقع اتصال به psn گفت باید آپدیت کنید ولی وقتی رفتم تو سایت uk ps3 فریمور برای دانلود 3.41 بود و فریمور جدیدی نبود از کجا این فریمور جدید رو پیدا کنم؟

سلام دوستان
صبح موقع اتصال به psn گفت باید آپدیت کنید ولی وقتی رفتم تو سایت uk ps3 فریمور برای دانلود 3.41 بود و فریمور جدیدی نبود از کجا این فریمور جدید رو پیدا کنم؟
دوست عزیز تو تاپیک مربوط به آپدیت های توضیح دادم. لینکش هنوز روی نت نیومده و اگر می خواید آپدیت کنید باید از خود دستگاه این کار رو انجام بدید.

سلام دوستان
Download Links: Patch // Full
البته من این بالایی ها رو کاری ندارم و با دستگاه انجام دادم. فوق العاده کوتاه و کم حجم اگر 3.41 رو داشته باشید.

Download Links: Patch // Full
البته من این بالایی ها رو کاری ندارم و با دستگاه انجام دادم. فوق العاده کوتاه و کم حجم اگر 3.41 رو داشته باشید.
الان گفتی رفتم گذاشتم آپدیت شد ... عجیبه تا حالا سابقه نداشته انقدر کوتاه باشه :d

دوستان اگر من تروفی هام رو سینک کنم ، و خدایی نکرده این PS3 ـم خراب شه ، با PS3 ـیی که بعدش می خرم میتونم تروفی هام رو دوباره داشته باشم ؟

درود برهمه
امروز امدم یک بازی دو نفره را بازی کنم با دو دسته
دسته شماره 2 را نمیشناخت از یکی از دوستان پرسیدم گفت دسته دوم را فقط با ید به سیمش وصل کنیم وبه usbجلو تا کار کند و این طوری هم کارکرد حالا می خوام بدونم که بدون سیم هم میشه دسته دوم وصل کرد و2 نفره بازی کرد

درود برهمه
امروز امدم یک بازی دو نفره را بازی کنم با دو دسته
دسته شماره 2 را نمیشناخت از یکی از دوستان پرسیدم گفت دسته دوم را فقط با ید به سیمش وصل کنیم وبه usbجلو تا کار کند و این طوری هم کارکرد حالا می خوام بدونم که بدون سیم هم میشه دسته دوم وصل کرد و2 نفره بازی کرد
بله میشه فقط اولین بار باید وصلش کنی بعدش خود دستگاه تشخیصش میده.

سلام دوستان
من یه ا سوال داشتم یکم تکراری ولی ممنون میشم جواب بدید
من یه دیسک قدیمی فیفا 09 دارم
خش اونچنانی نداره ولی خوب خش داره
از همه مهمتر اینکه وقتی میذارمش صدا میکنه
یه صدایی که هر چند ثانیه به صورت خت خت میاد
من اگه از روش اسکن کنم ایراد داره ؟ ( از رو دیسک )

دوستان ميگم از كجا بايد بفهميم تاريخ ساخت يه پلي 3 مال چه تاريخي هست و يه پلي 3 كه تا حالا باز نشده باشه مشخصه هاش چيه؟و اگه لنزش ضعيف شده باشه از كجا ميشه فهميد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or