هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
من الان دستگاه رو با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم
الان صدا ندارم باید چه کار کنم؟
خود مانیتور که بلند گو نداره.بلند گو کیس هم از اینا هست که 5 بلندگو و یک ساب داره.
حالا باید چطوری وصلش کرد به پلی استشن3 ؟تبدیل می خواد؟از این میشه استفاده کرد؟
PS3 Bluetooth Headset - Headwearing
هدست بلوتوث قابل استفاده در كنسول Playstation 3 مناسب برای گوش کردن به موسيقي و كار در محيط شبكه PSN

مانیتور ورودی dvi هم داره.
ممنون
Speaker ـــتون چه ورودی هایی داره ؟

سلام
اون 5 تا بلند گو کوچک ها وصل میشه پشت ساب و از ساب یه فیش وصل میشه به کیس
چه نوع فرودی باید داشته باشه؟
از هدست نمیشه استفاده کرد که صدا رو داشته باشی؟
من هدست رو نمیدونم ، اگه امکان ــش هست یک عکس از پشت Speaker ـــت بزار .

دوستان سايتي چيزي سراغ ندارين كه من بتونم هارد اينترنال براي ps3 بخرم؟
حدود قيمتا چنده؟
زیاد پیچیده نیست شما برو بگو هارد "2.5 (یا نوت بوکی) میخوام تا 750 gb هم جا داره که بندازی روش الان 500gbش تو مایه های 75 76 تومن در میاد.(البته مدل exش)

سلام
برای اجرای بازیهای دانلودی ایا کار خاصی باید انجام بدم (قبل)
ایا باید پچ یا اپدیت یا فایلی رو دانلود کنم؟

برای اجرای بازیها حتما باید هارد اکسترنال باشه یا Flash هم جواب میده؟

سلام
من الان دستگاه رو با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم
الان صدا ندارم باید چه کار کنم؟
خود مانیتور که بلند گو نداره.بلند گو کیس هم از اینا هست که 5 بلندگو و یک ساب داره.
حالا باید چطوری وصلش کرد به پلی استشن3 ؟تبدیل می خواد؟از این میشه استفاده کرد؟
PS3 Bluetooth Headset - Headwearing
هدست بلوتوث قابل استفاده در كنسول Playstation 3 مناسب برای گوش کردن به موسيقي و كار در محيط شبكه PSN

مانیتور ورودی dvi هم داره.
اون 5 تا بلند گو کوچک ها وصل میشه پشت ساب و از ساب یه فیش وصل میشه به کیس
چه نوع فرودی باید داشته باشه؟
از هدست نمیشه استفاده کرد که صدا رو داشته باشی؟
ممنون

دوست عزیز در واقعا شما از دستگاه ساباپلی ( اسمی که خودم اختراع کردم :d ) یعنی مخفف ساب و آمپیلی استفاده میکنی :d
در پشت ساب آمپیلی رو قرار میدن همراه با آی سی هاش و ..
شما اسپیکر ها رو وصل میکنید به آمپیلی که در واقع پشت همون ساب هست و یه فیش سفید یا سیاه
( audio input cable ) رو وصل میکنید به همون پشت و اونرش رو به کیس وصل میکنید . اینجوری سیتمتون ؟

audio input cable

audio_extension_lg.jpg

اگه اینجوری باشه من فکر میکنم راه شما اینکه اون فیش سفید یا سیاهه ( audio input cable ) رو وصل کنید به پشت نمایشگرتون که hdmi رو زدید . ( قاعدتا باید اون خروجی رو داشته باشه نمایشگر ) بعدش وصل کنید به همون پشت ساب و از 5 تا اسپیکرتون لذت تمام و ببرید

ولی یه راه دیگه هم هستش ( فکر نکنم خوب باشه )
وقتی که hdmi رو زدید فیش های سه رنگم بزنید سپس رنگ سفید رو بزنید به پشت ساب ( همونجایی که فیش سفید یا سیاهه رو میزدید قاعدتا باید صدا رو داشته باشید ;) ) ولی نمیدونم این کار واسه دستگاه ضرر داره یا نه :d

راه دیگشم که من توصیه میکنم اینه که برید یه سیستم 7.1 کاناله مخصوص پی اس 3 رو بگیری یکم گرونه ولی نتیجه خیلی خوبی میده و لذتت از بازی چند برابر میشه
موفق باشی ;)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان 2تا سوال داشتم:
1.دستگاه چند روزه خیلی کند شده.مشکلش چیه؟
2.قبلا وصل میکردم به مانیتور بازی می کردم.ولی الان فقط صفحه سیاه میاد.دکمه پاور هم چند ثانیه میگیرم تا ریست بشه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته.مشکل چبه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or