هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان 2تا سوال داشتم:
1.دستگاه چند روزه خیلی کند شده.مشکلش چیه؟
2.قبلا وصل میکردم به مانیتور بازی می کردم.ولی الان فقط صفحه سیاه میاد.دکمه پاور هم چند ثانیه میگیرم تا ریست بشه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته.مشکل چبه؟
1- امکان داره ابدیت بدی انجام داده باشی یا هاردتت خیلی زیاده یکمی خالبیش کن تا اندازه 5 گیگ

دوستان یه ps3 فت هستش که هیچ چیزی غیر از خود دستگاه نداره. میخواستم ریجنش رو بفهمم. در واقع سوال اینه: چطوری ریجن دستگاه رو از روی خود دستگاه بفهمم؟
داخله خوده پلی 3 وقتی روشن میکنی یک قسمتی داره ماله اینترنته بهش بخش PLAYSTATION®Network و اونجا یک اسکبلور داره و اون را باز یکن ببین اولش چی نوشته اسیا یا امریکا

سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم .
میخواستم بدونم اگه بخوام پی اس تیریم رو به مانیتورم وصل کنم باید چه کنم و از چه کابلی استفاده کنم؟صداو تصویر درست اجرا میشه؟
من مانیتورم ال سی دی ال جی هست.
و در اخر چرا من وقتی پی اس تیریم رو به این تلویزیون معمولی ها وصل میکنم(تلویزیون 21 اینچ معمولیه) تصویر هی میپره و خط خطی میاد؟کاریش میشه کرد؟

سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم .
میخواستم بدونم اگه بخوام پی اس تیریم رو به مانیتورم وصل کنم باید چه کنم و از چه کابلی استفاده کنم؟صداو تصویر درست اجرا میشه؟
من مانیتورم ال سی دی ال جی هست.
و در اخر چرا من وقتی پی اس تیریم رو به این تلویزیون معمولی ها وصل میکنم(تلویزیون 21 اینچ معمولیه) تصویر هی میپره و خط خطی میاد؟کاریش میشه کرد؟

بهترین کیفیت رو شما با استفاده از کابل hdmi میگیری . باید ببینی آیا نمایشگرت ورودی hdmi داره یا نه ( احتمالا داره ) اگه lcd شما اسپیکر داره که هیچی صدا از همونجا میاد اگه نه چند تا پست بالاتر توضیخ داده شده برای صدا چه گزینه هایی هستش
موفق باشی ;)

این مشکل ممکنه از هر چیزی باشه از خود پی اس 3 تا تلویزیون احتمال داره از ورودی تلویزیون باشه ممکنه از خود پی اس 3 باشه رو یه tv دیگه امتحان کن اگه اونجوری بود دستگاهت رو ببر بیرون چک کنن

سلام
از کجا باید فهمید فریم ور پی اس پیم چنده؟

برو تو ستینگ ( setting ) برو تو سیستم ستینگ ( system setting ) گزینه آخر یا یکی مونده به آخر به نام سیستم اینفرمیشن ( system information ) روش کلیک کن اولین خط یه شماره هست هر عددی بود اون فریم ورت هست .

من واسه remote play مشکل دارم وقتی می خوام register کنم ps3 ارور میده صفحه psp هم redscreen چیکار کنم؟

B3hDad
راست میگه چیزه به درد نخوری هستش . چیز کاربردی نیستش .
البته من با USB وصل کردم .

سلام كسي نيست بگه چيكار بايد بكنم كنسولم ديگه روشن نميشه وقتي روشن ميكنم رم دستگاه بعد از 10 ثانيه خاموش ميشه و هيچ اتفاقي نمي افته

دیسکی تو دستگاهت هستش ؟

آخرین ویرایش:
دانلود شده موقع نصب پيغام ميده روشن خاموشم ميكنم دوباره همينطوري ميشه تو safe mode هم نميره

دوست عزیز

چه اروری میده ؟ پیغامش چیه ؟
دیسکی تو دستگاهت هست ؟
دستگاهت کپی خور هستش ؟
( بعد یه سوال چرا آپدیت کردیی ؟ آپدیت جدید جلوی کپی خور کردن دستگاه رو میگیره !! )
ا از pc دانلود کردی ؟

سلام ببخشيد يك بار پرسيدم كسي جواب نداد:(
مخواستم بپرسم كسي از گارانتي PS3 تو ايران چيزي ميدونه يا نه؟؟؟:-s
اصلا گارانتيش چجوريه؟؟؟)x

تا اونجایی که من میدونم فقط یه شرکت هست که گارانتی میکنه اونم لادیز هست. و گارانتیشم شامل این میشه که مثلا دستگاه رو روشن کنی بالا نیاد و یا لنزش خراب شه.

کلا اگه میخوای بگیری یه اسلیم بگیر خیالتم تخته تخت باشه.

از مغازه و پشت شهرداری و پایتخت و ..... گرونتر هم در میاد
th_001_-v2.gif

دوستان من وقتی میخوام یک فایلی رو دانلود کنم ، و اون رو تو حالت Background Download میزارم ، بعدش میرم تو یک بازی دیگه اون فایل دانلود نمیشه !
مشکل از کجاست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or