هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان من وقتی میخوام یک فایلی رو دانلود کنم ، و اون رو تو حالت Background Download میزارم ، بعدش میرم تو یک بازی دیگه اون فایل دانلود نمیشه !
مشکل از کجاست ؟
تجربه من نون داده بعضی بازیها ( مخصوصن اونایی آنلاین دارن ) وقتی بری توش دیگه دانلود نمیکنه
برای من که اینجوری بوده خالا اگه کسی چیز دیگه ایی میدونه بیاد بگه ما هم استفاده کنیم

ps3 فونت فارسی ساپورت نمیکنه ؟
متاسفانه پیشتیبانی نمیکنه!
34.gif

سلام ببخشيد يك بار پرسيدم كسي جواب نداد:(
مخواستم بپرسم كسي از گارانتي PS3 تو ايران چيزي ميدونه يا نه؟؟؟:-s
اصلا گارانتيش چجوريه؟؟؟)x
دوست عزیز
پی اس 3 اسلیم دو جور گارانتی هست الان

یکی شرکت بانیان پرتو الکترونیک
که یک سال هست و شامل لوازم جانبی - نوسانات برق - شکستگی - آب خوردگی - ضربه - مشکلات نرم افزاری نمیشه
یکی هم بیمه ایران هست که بیمه میکنه
به مدت دو سال
که شامل دزدی و نوسانات برق و .. میشه . یه فرم تو جعبه هست که اونو پر میکنی و پست میکنی

اگه بخوای بدون اینا بگیری 120 گیگ اسلیم 365 تومن
اگه با گارانتی میخوای بگیری ( جفتش ) 390 تومن
یه 20 30 تومن گرونتره ولی می ارزه
حالا میخوای بخری ؟

ولی کلا یه اسلیم بگیر خیالت راحت باشه
دوستان من وقتی میخوام یک فایلی رو دانلود کنم ، و اون رو تو حالت Background Download میزارم ، بعدش میرم تو یک بازی دیگه اون فایل دانلود نمیشه !
مشکل از کجاست ؟

دوست عزیز این مشکل نیست - مدل پلی 3 هستش
حتی وقتی که فیلم هم نگاه میکنی بازم دانلود نمیکنه اون مدل background فقط برای زمانی هست که شما هم میخوای دانلود کنی هم تو اینترنت بچرخی یا میخوای دانلود های هم زمان و مدیریت کنی

آخرین ویرایش:
مشکل از کجاست ؟
برای یه سری از بازی ها که آنلاین دارن اینجوریه
میتونی با یه بازی که آنلاین نداره تست کنی !

سلام دوستان
یه سوال فنی !
بنده دیروز صبح ساعت 4 داشتم red dead بازی میکردم
بعد از انجام یه ماموریت که داشت سیو میکرد سریع start و زدم رفتم تو map و تا زوم کردم دستگاه هنگ کرد
دستگاه حدودا از ساعت11:30 روشون بود
خواستم بپرسم مشکل از چی بوده ؟

سلام دوستان
یه سوال فنی !
بنده دیروز صبح ساعت 4 داشتم red dead بازی میکردم
بعد از انجام یه ماموریت که داشت سیو میکرد سریع start و زدم رفتم تو map و تا زوم کردم دستگاه هنگ کرد
دستگاه حدودا از ساعت11:30 روشون بود
خواستم بپرسم مشکل از چی بوده ؟
الان کار میکنه ؟!
خب پیش میاد از این اتفاقا ! من خودم به شخصه چندبار PS3 تو MW2 هنگ کرده !

آره سالمه
فقط خواستم بدونم علتش چیه ؟

در مورد دانلود هم . پی اس 3 رو وقتی میذاری واسه چند روز روشن باشه یا دانلود کنه هیچ لطمه ای نمیتونه وارد کنه چون cpu و .. کار خاصی نمیکنن هیچ فشاری روش نیست حتی بعد از دو روز دست بذاری رو دستگاه اصلا داغ نیست میشه گفت گرمه ;);)

آخرین ویرایش:
آره سالمه
فقط خواستم بدونم علتش چیه ؟

در مورد دانلودم پی اس 3 رو وقتی میذاری واسه چند روز روشن باشه یا دانلود کنه هیچ لطمه ای نمیتونه وارد کنه چون cpu و .. کار خاصی نمیکنن هیچ فشاری روش نیست حتی بعد از دو روز دست بذاری رو دستگاه اصلا داغ نیست میشه گفت گرمه ;);)
فکر نکنم علت خاصی داشته باشه ولی بلخره اونم آدمه :دی دل داره میخواد هنگ کنه ! :دی

سلام بر دوستان اقا ما توی بازی mercenaris2وقتی میخوایم بریم انلاین بزنیم دستگا هنگ میکنه بیست بار انجام دادم
بازم هنگید:dچیکار کنم

با سلام من ps3 خودم رو بعد از چند مدت با کابل hdml وصل کردم و الان میخوام با ورودی های عادی وصل بشم ولی نشد و من هم تنضیماتش رو جابجا کردم و الان با کابل hdml صدا داره ولی تصویر نداره میخواستم من رو راهنمایی کنید لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or