هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

ميگم بازيها خودشون روي هارد نصب ميشن يا ما بايد خودمون نصبشون كنيم؟چون متال گير رو كه گذاشتم رفتم تو بازي خودش اينستال كرد ولي كيلزون اينطوري نشد جريان چيه؟

ميگم بازيها خودشون روي هارد نصب ميشن يا ما بايد خودمون نصبشون كنيم؟چون متال گير رو كه گذاشتم رفتم تو بازي خودش اينستال كرد ولي كيلزون اينطوري نشد جريان چيه؟
بعضی از بازیها نیاز به فضای هارد برای نصب دارن ولی بعضی ها نه ....
به هر حال هر بازی که نیاز به نصب داشته باشه خودش به صورت اتوماتیک و خودکار نصب میشه ...

اره الان تصویر دارم.از طریق کابل 3فیشه وصله.
حالا بخوام وصلش کنم به ال سی دی با کابل hdmi میشه دستمو برا 5 ثانیه نگهدار یا نه.
منظورم اینه که وقتی دستگاه ریست میشه تنظیمات تصویرش رو سه فیشه هست یا hdmi؟
میره رو بالاترین Resolutionایی که پشتیبانی میکنه برای 30 ثانیه بعد میتونی انتخاب کنی رو این حالت باشه یا حالت قبلی.

آیا روشی وجود داره که من از طریق pc بازیها و پچ هارو دانلود کنم و بریزم روی ps3 ؟
آیا میشه به یک نفر دیگه بگم با pc دانلود کنه و بده به من و من بریزم روی ps3؟

آیا روشی وجود داره که من از طریق pc بازیها و پچ هارو دانلود کنم و بریزم روی ps3 ؟
آیا میشه به یک نفر دیگه بگم با pc دانلود کنه و بده به من و من بریزم روی ps3؟
بزار خیالتو راحت کنم به هیچ عنوان امکان نداره ...
تنها چیزی که میشه با pc دانلود کرد همون update خود ps3 هستش ...

سلام عزیزان
من DVD بازی داخل دستگاهم گیر کرده به نظر شما دوستان باید چیکار کنم خواهش میکنم هر چه سریعتر من را راهنمایی کنید
ممنون

چجوری گیر کرده ؟ وقتی دکمه eject رو میزنی صدایی میده ؟
و اینکه منظورت بلوری بود دیگه ؟ یا بازی dvd هستش ؟

باسلام من یه هارد اکسترنال مدل سیگیت 1 ترابایت دارم میخوام به ps3 وصل کنم اما هر کاری میکنم فرمتش fat32 نمیشه:hurted: گزینه فرمتش فقط ntfsه
ممنون میشم راهنمایی کنید:)

• Like
Reactions: ps.gamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or