هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

مثل هر سوالی داشتیم میشه بپرسیم
1.چرا ps3 اینقدر تو مولتی ها گند میزنه ولی تو انحصاری ها خوبه؟
2.چرا ps3 خیلی طول کشید هک بشه?
3.ps3 بهتره یا wii?
1- خوب تعصیر سونی که نیست که مولتی پلیرهاش بده تعصیر شرکتهای سازنده هست که بازی را بد میدن روی کنسوله سونی و انحصاریشان برای اینکه خوبه چون سونی خودش بازی هاشو درست میکنه یک چیزی در حد بهترین ها درست میکنه که وقتی کسی بازیش کرد افسوس نخوره
2- چون از نظر سخت افزاری خیلی پیشرفته هست و به این اسانی هک نمیشه
3- به نظره من پلی3 بهتره:d

نه آقا چی کامل هک شده؟!؟ یه سری به تاپیک PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 بزنین میفهمین حالا حالاها باید صبر کرد...
بعدشم زیاد خوشحال نباشین, نخبه های سونی حتما یه جوری جلوشو میگیرن...

4 استرالیا هست. ! :دی
دوستان زیادی با بازیهای ریجن 3 و 4 شون مشکل دارن برای دانلود DLC که باید بدونن ریجن 1 به 3 میخوره و برعکس
ریجن 2 و 4 هم همینطورِ

با سلام و درود فراوان به بچه های فعال این سایت

من یه DAV-DZ850KW سونی دارم که دیگه جوابمو نمیده چون من با PS3 و XBOX360 بازی میکنم بعضی بازیهای جدید 7.1 ساپورت میکنن من از RS70 پایونیر خیلی خوشم اومد تقریبان همه ی فرمتای جدید رو مثل DTS HD ساپرت میکنه فقط مشکلش 7.1 نبودنه شه

من هرچی تو نت و جمهوری گشتم نتونستم سینمای خانگی که 7.1 باشه بقیر از DDW7500 که DTS HD ساپورت نمیکنه واینجا هم پیدا نمیشه پیداکنم
2تا سوال از دوستان دارم خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید
1- سینمای خانگی که 7.1 باشه و تو ایران بشه خرید وجود داره
2-من اگه آمپلی فایر VSX 1019 پایونیر رو بخرم چه باندی باید باهاش ست کنم تا 1تومن میتونم باند همون مارک پایونیر بخرم
ایا باندهای RS70 جدا میفروشن 2 تا به هش ازافه کنم
من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم من رو راه نمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or