هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

ظاهرا .. برای بازی های جدید باید آپدیت کنی . البته آپدیت های جدید همراه خود بازی ها هست فقط باید مواظب ریجن بازی و دستگاهت باشی

مطمئنی منظورم رو گرفتی ؟ من منظورم اینه که از هر دو خروجی دستگاه استفاده کنیم .
بله منظوره شما را گرفتم شما میخواهی همزمان هم خروجی تصویر را از داستگاه بگیری و هم خورجی صدا موردی نداره و من تا الانی که دارم این کار را میکنم مشکلی برایش پیش نیامده:d

سلام
چند وقت پیش خواستم ubunto نصب کنم همه ی امکانات فراهم بود به جز cd بوت ، بعد از فرمت دستگاه cd ubunto رو گذاشتم تو دستگاه ، ولی بعد چند دقیقه دستگاه خاموش شد ، هر بار که دستگاه رو روشن
می کردم یه لحظه روشن میشد بعد یه چراغ زرد می داد و خاموش می شد ، تا اینکه با reset دستگاه درستش کردم ، اما نکته اینه که به تازگی مشاهده کردم که یکی از usb ها از کار افتاده و دیگه کار نمی کنه .
خواستم بدون ممکنه اشکال از اون قضیه باشه یا یه دلیل دیگه داره ، از اون موقع تا حالا هارد رو فرمت نکردم
احتمالش هست با فرمت هارد درست بشه ، منظورم اینه که مشکل نرم افزاری داره یا ایراد سخت افزاری؟

..........

دوستان یه سوال دیگه؛ من کنسولم ریجن 3 ژاپن هست! (با توجه به نوشته های ژاپنی روی جعبه)
آیا این ریجن خوبه یا رفته تو پاچمون؟!
شما برای این که بفهمی رجین دستگات چیه باید به بالا ی دستگاهت نگاه کنی . اون جا عکس یک کره هست که بالاش ریجنتو نوشته. رجین ها هیچ فرقی ندارن . منم دستگاهم رجین 3 هست .

دوستان یه سوال فنی خواهشا هرکس اطلاعاتش خوبه جواب بده:
من یک ماه پیش که با مودم ADSL ـــم و از طریق کابل شبکه به PSN متصل میشدم هیچ مشکلی نداشتم و با سرعتی که با کامپیوتر فایل دانلود میکنم ، اونجا هم دمو های بازی ها و چیز های دیگرو دانلود میکردم!
حالا این چند روزه(2-3 روزه) وقتی که وصل میشم به PSN سرعت باز کردن صفحاتش خیلی خوبه اما وقتی مثلا دموی یک بازی رو میزارم روی دانلود سرعت دانلودم میشه در حد دایال آپ! یعنی با 1 دهم سرعت واقعیم دانلود میکنه مثلا هر چند ثانیه 50 کیلوبایت دانلود میکنه در صورتی که باید 50 کیلو بایت رو تو یک ثانیه دانلود کنه و واقعا عذاب آور شده قبلا یه بار دیگه هم این مشکل برام پیش اومده بود که خودبخود حل شد ، در ضمن اینو بگم که با کامپیوتر که دانلود میکنم هیچ مشکلی ندارم و سرعتم روی ماکسیممه ، حالا خواهشا اگه راهی ، روشی چیزی بلد هستید یه کمکی به من بکنید تا کارم درست بشه مرسی:)

سلام دوستان

من اکانتم UK هست و باهاش بازی های ارکید رو دانلود کردم ، حالا میخوام یه اکانت US بسازم . چجوری میشه بازیها رو از این اکانت به اون یکی انتقال داد ؟

یعنی مثلا الان من Shank رو روی UK دانلود کردم ولی میخوام با US قفل خریدش رو باز کنم ! دستگاه تشخیص میده من قبلا اینو دانلود کردم یا بازم باید از اول 2 گیگ رو دانلود کنم ؟

در ضمن یه نفر لطف کنه یه ادرس تو امریکا بهم بده .

سلام دوستان

من اکانتم UK هست و باهاش بازی های ارکید رو دانلود کردم ، حالا میخوام یه اکانت US بسازم . چجوری میشه بازیها رو از این اکانت به اون یکی انتقال داد ؟

یعنی مثلا الان من Shank رو روی UK دانلود کردم ولی میخوام با US قفل خریدش رو باز کنم ! دستگاه تشخیص میده من قبلا اینو دانلود کردم یا بازم باید از اول 2 گیگ رو دانلود کنم ؟

در ضمن یه نفر لطف کنه یه ادرس تو امریکا بهم بده .
سلام
در مورد نسخه Trial مطمئن نیستم اما یادمه اگه یک بازی رو بصورت شیر شده از کس دیگه ای بگیری و با یک پروفایل دیگه دانلود و بازیش کنی بعد پروفایل جدید رو پاک کنی دیگه نمیتونی با پروفایل قدیمیت بازیش کنی ولی به احتمال زیاد تاثیری توی نسخه Trial نداره و انتقال هم نمیخواد اصلا. میری توی پروفایل USـــت و بعد میری توی بازی Shank و آنلاکش میکنی.
اینم آدرس آمریکا:
Address:
State: Texas
City: Austin
Addres 1: 2208 Quiet Wood Drive
Zip Code: 78728
Number: 512-123-4567

یکی سوال منم جواب بده:(

در مورد سوال شما هم من سرعت دانلودم روی PC همیشه 60 تا 70 هست ولی سرعت دانلود PS3 ام حدودا 20 تا 30 هست ( 90 درصد اوقات ) بعضی موقع ها هم کمی بشتر میشه شاید تا 50 هم برسه ( حدود 5-6 درصد مواقع ) . ولی هیچوقت سرعتش به پای PC نرسیده . از هرکی هم پرسیدم گفتن سرعت دانلود تو PS3 شون دقیقا مثل من بوده یعنی حدود نصف سرعت دانلود با PC .من به صورت وایرلس کانکت میشم ولی شنیدم با Lan یا وایرلس سرعت فرقی نداره .

در مورد سوال شما هم من سرعت دانلودم روی PC همیشه 60 تا 70 هست ولی سرعت دانلود PS3 ام حدودا 20 تا 30 هست ( 90 درصد اوقات ) بعضی موقع ها هم کمی بشتر میشه شاید تا 50 هم برسه ( حدود 5-6 درصد مواقع ) . ولی هیچوقت سرعتش به پای PC نرسیده . از هرکی هم پرسیدم گفتن سرعت دانلود تو PS3 شون دقیقا مثل من بوده یعنی حدود نصف سرعت دانلود با PC .من به صورت وایرلس کانکت میشم ولی شنیدم با Lan یا وایرلس سرعت فرقی نداره .
اینطوز نیست برادر!یعنی همیشه اینطور نیست! من بعضی موقع ها با 240 دان میکنم از PSN و مواقعی هم پیش میاد که با 1/4 این سرعت دان میکنم در حالی که سرعت دانلودم کم نشده یعنی مشکلی از این لحاظ ندارم و با PC با همون 240 دان میکنم
من تو این چند ماهه که با PSN سرو کار داشتم این سرویس رو به پینگ خیلی حساس دیدم! شاید این بالا پایین شدن سرعت هم یه همین قضیه مربوط باشه(البته شاید این حرفم هم مسخره و بی ربط هم باشه)

حرف میثم خان تایید میشه سرور های PS3 خیلی به پینگ حساسن
در ضمن باید قبول کنیم که سرور های PS3 اون کیفیت سرور هایی که ما با PC ازشون دانلود میکنیم رو ندارن حداقل اون کارایی رو ندارن(البته در حد مطلوب)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or