تا بازی نخواسته لازم نیست مگر اینکه بخوای به PSN وصل بشی که باید همیشه به روز باشی!دوستان من امروز یه PS3 Slim خریدم؛ فرم ور روش 3.15 هست ظاهرا ...
باید آپدیت کنم؟ یا نه؟
بله منظوره شما را گرفتم شما میخواهی همزمان هم خروجی تصویر را از داستگاه بگیری و هم خورجی صدا موردی نداره و من تا الانی که دارم این کار را میکنم مشکلی برایش پیش نیامده:dمطمئنی منظورم رو گرفتی ؟ من منظورم اینه که از هر دو خروجی دستگاه استفاده کنیم .
سلام
چند وقت پیش خواستم ubunto نصب کنم همه ی امکانات فراهم بود به جز cd بوت ، بعد از فرمت دستگاه cd ubunto رو گذاشتم تو دستگاه ، ولی بعد چند دقیقه دستگاه خاموش شد ، هر بار که دستگاه رو روشن
می کردم یه لحظه روشن میشد بعد یه چراغ زرد می داد و خاموش می شد ، تا اینکه با reset دستگاه درستش کردم ، اما نکته اینه که به تازگی مشاهده کردم که یکی از usb ها از کار افتاده و دیگه کار نمی کنه .
خواستم بدون ممکنه اشکال از اون قضیه باشه یا یه دلیل دیگه داره ، از اون موقع تا حالا هارد رو فرمت نکردم
احتمالش هست با فرمت هارد درست بشه ، منظورم اینه که مشکل نرم افزاری داره یا ایراد سخت افزاری؟
شما برای این که بفهمی رجین دستگات چیه باید به بالا ی دستگاهت نگاه کنی . اون جا عکس یک کره هست که بالاش ریجنتو نوشته. رجین ها هیچ فرقی ندارن . منم دستگاهم رجین 3 هست .دوستان یه سوال دیگه؛ من کنسولم ریجن 3 ژاپن هست! (با توجه به نوشته های ژاپنی روی جعبه)
آیا این ریجن خوبه یا رفته تو پاچمون؟!
سلامسلام دوستان
من اکانتم UK هست و باهاش بازی های ارکید رو دانلود کردم ، حالا میخوام یه اکانت US بسازم . چجوری میشه بازیها رو از این اکانت به اون یکی انتقال داد ؟
یعنی مثلا الان من Shank رو روی UK دانلود کردم ولی میخوام با US قفل خریدش رو باز کنم ! دستگاه تشخیص میده من قبلا اینو دانلود کردم یا بازم باید از اول 2 گیگ رو دانلود کنم ؟
در ضمن یه نفر لطف کنه یه ادرس تو امریکا بهم بده .
اینطوز نیست برادر!یعنی همیشه اینطور نیست! من بعضی موقع ها با 240 دان میکنم از PSN و مواقعی هم پیش میاد که با 1/4 این سرعت دان میکنم در حالی که سرعت دانلودم کم نشده یعنی مشکلی از این لحاظ ندارم و با PC با همون 240 دان میکنمدر مورد سوال شما هم من سرعت دانلودم روی PC همیشه 60 تا 70 هست ولی سرعت دانلود PS3 ام حدودا 20 تا 30 هست ( 90 درصد اوقات ) بعضی موقع ها هم کمی بشتر میشه شاید تا 50 هم برسه ( حدود 5-6 درصد مواقع ) . ولی هیچوقت سرعتش به پای PC نرسیده . از هرکی هم پرسیدم گفتن سرعت دانلود تو PS3 شون دقیقا مثل من بوده یعنی حدود نصف سرعت دانلود با PC .من به صورت وایرلس کانکت میشم ولی شنیدم با Lan یا وایرلس سرعت فرقی نداره .
دول شاک سنیگینه و لرزش دارهببخشید فرق دسته dualshock 3 با sixaxis چیه ؟ :d