سلام دوستان عزیز من در تکاپوی خرید یه ps3 هستم البته با توجه به هک شدنش آیا منتظر بمونم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد؟ یا در خرید عجله کنم؟ و بنظرتون قیمت بالا میره یا نه؟ممنون میشم به سوالاتم جواب دهید.
سلام دوستان عزیز من در تکاپوی خرید یه ps3 هستم البته با توجه به هک شدنش آیا منتظر بمونم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد؟ یا در خرید عجله کنم؟ و بنظرتون قیمت بالا میره یا نه؟ممنون میشم به سوالاتم جواب دهید.
نخیر اصلن فرق نمیکنه ولی در نسل قبل که DVD بودن بله فرق میکرد, هم از لحاظ پیکسل و هم فریم ریتآقایون من آخر نفهمیدم که PaL بخرم یا NTSC (رجین 1 یا 2) ؟؟؟؟؟
اگه NTSC کیفیت تصویرش یه کم هم بیشتر باشه نمیتونم از این تفاوت کم هم چشم پوشی کنم.....
لطفا اگه کسی دقیق تصویر این 2 رو با هم مقایسه کرده جواب بده..
شما اگر میخواهی هارت را تعویض کنی بهتر بری به این تاپیک آموزش تعویض هارد Ps3 کاملا اموزش داده چه جوریچرا هیچکی به من نگفت که اگه هارد رو عوض کنم حتما باید فرمتش کنم ؟
با هر درصد از فرمت کردن هارد انگار 1 سال از زندگیم کم میشد (باعث شد دیشب رو بیدار خوابی بکشم)*
حتما مدیران پاک میکنندکسی میدونه چرا پاسخهای من خود به خود پاک میشن؟!؟!؟
باید صبر کرد تا ابدیتی براش بیادما آخر نفهمیدیم این PS3 میتونه به کمک آپدیتی چیزی فایلهای MKV پخش کنه یا نه؟
نه مشکلی براش پیش نمیادسلام دوستان .
من یک کابل HDMI To DVI دارم .
می تونم این کابل رو به مانیتور بزنم و کابل Composite رو به Speaker ( منظورم دو تا فیش سفید و قرمز هستش ) ؟ مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟
اره این سه بازی را گذاشته برای دانلود البته بازی اولی را فقط برای کاربران پرمیموم هستسلام به همه.
آقا من با یه بنده خدایی که خیلی ادعاش میشه! بحث مون شده! و من میگم که سونی اقدام به فروش بعضی بازیهاش از طریق نت کرده! و میشه بازی ها رو دان کرد روی هارد و از اونجا اجرا کرد و نیازی به خرید نسخه فیزیکی نیست!!
بازی هایی مثل :
LITEL BIG PLANET
GT5 Prolog
, war hwok
فعلآ اینا یادم بود!!!
آقا من درست میگم یا نه!!