هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان عزیز من در تکاپوی خرید یه ps3 هستم البته با توجه به هک شدنش آیا منتظر بمونم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد؟ یا در خرید عجله کنم؟ و بنظرتون قیمت بالا میره یا نه؟ممنون میشم به سوالاتم جواب دهید.

سلام دوستان عزیز من در تکاپوی خرید یه ps3 هستم البته با توجه به هک شدنش آیا منتظر بمونم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد؟ یا در خرید عجله کنم؟ و بنظرتون قیمت بالا میره یا نه؟ممنون میشم به سوالاتم جواب دهید.

الان قیمتِش نسبت به 1-2 ماه گذشته خیلی بهتر شده.
بهتر هست که بخری چون ممکنه دوباره افزایش قیمت داشته باشه.
اما خُب می تونی برای این قضیه هک کردنِش صبر کنی.یعنی دستگاه رو آپدیت نکنی.

آقایون من آخر نفهمیدم که PaL بخرم یا NTSC (رجین 1 یا 2) ؟؟؟؟؟:-/
اگه NTSC کیفیت تصویرش یه کم هم بیشتر باشه نمیتونم از این تفاوت کم هم چشم پوشی کنم.....
لطفا اگه کسی دقیق تصویر این 2 رو با هم مقایسه کرده جواب بده..

آقایون من آخر نفهمیدم که PaL بخرم یا NTSC (رجین 1 یا 2) ؟؟؟؟؟:-/
اگه NTSC کیفیت تصویرش یه کم هم بیشتر باشه نمیتونم از این تفاوت کم هم چشم پوشی کنم.....
لطفا اگه کسی دقیق تصویر این 2 رو با هم مقایسه کرده جواب بده..
نخیر اصلن فرق نمیکنه ولی در نسل قبل که DVD بودن بله فرق میکرد, هم از لحاظ پیکسل و هم فریم ریت
در این نسل جدید که استاندارد HD اومد فرقی نمیکنه

چرا هیچکی به من نگفت که اگه هارد رو عوض کنم حتما باید فرمتش کنم:-w ؟
با هر درصد از فرمت کردن هارد انگار 1 سال از زندگیم کم میشد:(( (باعث شد دیشب رو بیدار خوابی بکشم)*

ریجن بازی

سلام دوستان...
تازه ps3 خریدم "پال 80" و وقتی تاپیک "مافیا دو" رو میخوندم،دیدم دوستان درباره ریجن بازی ها بحث میکنن...مگه فرقی هم میکنه چه ریجنی بخریم؟؟آیا چیزه مهمی هستش؟؟
و اینکه چجوری میشه از روی همون جعبه بازی فهمید بازی ریجنش چیه؟؟
--------------------------------------
خلاصه برای منی که پاله ، چه ریجنی رو باید بخرم...>> ؟؟
--------------------------------------
حسابی گیج شدم:-o...میخواستم برم بخرم بازی رو که یکدفعه دو دل شدم با حرفای بچه ها....ریجن و...
-------------------
ممنون میشم راهنمایی بکنید....مرسی

چرا هیچکی به من نگفت که اگه هارد رو عوض کنم حتما باید فرمتش کنم:-w ؟
با هر درصد از فرمت کردن هارد انگار 1 سال از زندگیم کم میشد:(( (باعث شد دیشب رو بیدار خوابی بکشم)*
شما اگر میخواهی هارت را تعویض کنی بهتر بری به این تاپیک آموزش تعویض هارد Ps3 کاملا اموزش داده چه جوری:|

سلام دوستان .
من یک کابل HDMI To DVI دارم .
می تونم این کابل رو به مانیتور بزنم و کابل Composite رو به Speaker ( منظورم دو تا فیش سفید و قرمز هستش ) ؟ مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟

سلام به همه.

آقا من با یه بنده خدایی که خیلی ادعاش میشه! بحث مون شده! و من میگم که سونی اقدام به فروش بعضی بازیهاش از طریق نت کرده! و میشه بازی ها رو دان کرد روی هارد و از اونجا اجرا کرد و نیازی به خرید نسخه فیزیکی نیست!!

بازی هایی مثل :

LITEL BIG PLANET

GT5 Prolog

, war hwok

فعلآ اینا یادم بود!!!

آقا من درست میگم یا نه!!

کسی میدونه چرا پاسخهای من خود به خود پاک میشن؟!؟!؟:-s
حتما مدیران پاک میکنند

ما آخر نفهمیدیم این PS3 میتونه به کمک آپدیتی چیزی فایلهای MKV پخش کنه یا نه؟
باید صبر کرد تا ابدیتی براش بیاد
والا من خودم بعضی از فایلها را میخونه بدونه مشکل و فایلهای ویدیویی mp4 را براحتی میخونه

سلام دوستان .
من یک کابل HDMI To DVI دارم .
می تونم این کابل رو به مانیتور بزنم و کابل Composite رو به Speaker ( منظورم دو تا فیش سفید و قرمز هستش ) ؟ مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟
نه مشکلی براش پیش نمیاد
چون من هم همین کار را میکنم

سلام به همه.

آقا من با یه بنده خدایی که خیلی ادعاش میشه! بحث مون شده! و من میگم که سونی اقدام به فروش بعضی بازیهاش از طریق نت کرده! و میشه بازی ها رو دان کرد روی هارد و از اونجا اجرا کرد و نیازی به خرید نسخه فیزیکی نیست!!

بازی هایی مثل :

LITEL BIG PLANET

GT5 Prolog

, war hwok

فعلآ اینا یادم بود!!!

آقا من درست میگم یا نه!!
اره این سه بازی را گذاشته برای دانلود البته بازی اولی را فقط برای کاربران پرمیموم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or