هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

ممنون دوست عزیز.. به یه نفر دیگه جواب دادی ولی منم که تا چند روز دیگه میخوام PS3 بگیرم بهره بردم..>:d<
فقط یه چیز دیگه هم بهم بگو که خیالم راحت بشه:
کیفیت تصویر PAL با NTSC هیچ فرقی نداره؟؟
اینو برای این میپرسم که وقتی توی ماهوا.ره تصویر رو از NTSC به PAL تغییر بدی کیفیتش یه کم بد میشه.....:-/
هر دوشون کیفیتشون 1080P هست؟؟
تلویزیون من samsung LED FULL HD هست.
ممنون میشم اگه جواب بدی.

کیفیت تصویر PAL با NTSC هیچ فرقی نداره؟؟
اینو برای این میپرسم که وقتی توی ماهوا.ره تصویر رو از NTSC به PAL تغییر بدی کیفیتش یه کم بد میشه.....:-/
هر دوشون کیفیتشون 1080P هست؟؟

این PAL و NTSC هیچ ربطی به کیفیت تصویر نداره !

جفتشون رزولوشن 1080P رو ساپورت میکنن !

دوستان من همین امروز یه Slim 120 gig خریدم میخواستم بپرسم که من الان میخوام هارد FAT 40 gig رو توش بزارم ولی هر جاش می گردم جای هارد نیست!کسی میدونه باید هارد رو کجاش بزارم؟
در ضمن ضرری که واسه دستگاه نداره که؟

تشکر ویژه از همه دوستان ! :دی
یه سوال دیگه هم داشتم. برای PSN مثلآ قسمت اروپا رو انتخاب کنم , ولی یه id دیگه هم بسازم که PSN آمریکا باشه , میتونم با id آمریکایی بازیهای آرکید بخرم و با id اروپایی اونها رو بازی کنم ؟!

تشکر ویژه از همه دوستان ! :دی
یه سوال دیگه هم داشتم. برای PSN مثلآ قسمت اروپا رو انتخاب کنم , ولی یه id دیگه هم بسازم که PSN آمریکا باشه , میتونم با id آمریکایی بازیهای آرکید بخرم و با id اروپایی اونها رو بازی کنم ؟!
100 تا ID هم بسازی با یکیش Download کنی با 99 تای بقیه میتونی بازی کنی، کلا PS3 تو این موارد محدودیت نداره :دی

• Like
Reactions: Dinosaur
سلام بچه ها من يه ps3 40 gig كار كرده سفيد پيدا كردم كه هاردش با 60 گيگ عوض شده

قيمت هم ميگه 220 تومن ميگفت تا حالا باز نشده و پلمپ هست دستگاه.به نظرتون ميرزه يا

فكر خريد اسليم باشم.راستي بايد كجاش رو نگاه كنم كه پلمپ باشه.قيمت اسليم هم بگيد

ممنون ميشم.

یه مردی نیست جواب ما رو بده؟
دوستان من همین امروز یه Slim 120 gig خریدم میخواستم بپرسم که من الان میخوام هارد FAT 40 gig رو توش بزارم ولی هر جاش می گردم جای هارد نیست!کسی میدونه باید هارد رو کجاش بزارم؟
در ضمن ضرری که واسه دستگاه نداره که؟

خوب به سلامتی مبارکه.
هارد slim دقیقا زیر درایوش میخوره یه درپوش پلاستیکی داره اونو بر میداری بعد به خشاب هاردش میرسی و بعد هم باقی ماجرا.
فقط یه سوال میخوای هارد 40gb رو با هارد 120gb عوض کنی دلیلش چیه ؟

• Like
Reactions: Holy Diver
سلام بچه ها من يه ps3 40 gig كار كرده سفيد پيدا كردم كه هاردش با 60 گيگ عوض شده

قيمت هم ميگه 220 تومن ميگفت تا حالا باز نشده و پلمپ هست دستگاه.به نظرتون ميرزه يا

فكر خريد اسليم باشم.راستي بايد كجاش رو نگاه كنم كه پلمپ باشه.قيمت اسليم هم بگيد

ممنون ميشم.
ببین عزیز بستگی به خودتت داره باید ریسک کنی که دستگاه سالم باشه یا نه دستکاری شده هست یا نیست
خلاصه بستگی به خودتت داره
یک برجسبی که برنگ سیاه هست و گوشه پلی 3 اگر دیدی اون خراب نیست یا طوری که چورک خورده بدون که دستگاه باز شده
حالا باز هم میل با خودته:-/

خب میخوام بدونم زیاد تفاوتی بین تصویر PAL و NTSC نیست یا اصلا نیست؟؟؟ :-s
نه زیاد تفاوتی نداره :|

یه مردی نیست جواب ما رو بده؟
ببین اگر به طوری عمدی بزاریش دستگاه پایین دستگاه به انگلیسی نوشته hdd اون جا جای هارده میتوانی از اونجا هارد را در بیاری و عوضش کنی
فط احتیاط کن یعنی اروم بازش کن اوکی

• Like
Reactions: Holy Diver
خوب به سلامتی مبارکه.
هارد slim دقیقا زیر درایوش میخوره یه درپوش پلاستیکی داره اونو بر میداری بعد به خشاب هاردش میرسی و بعد هم باقی ماجرا.
فقط یه سوال میخوای هارد 40gb رو با هارد 120gb عوض کنی دلیلش چیه ؟
تمام زندگیم تو همین هارد 40 گیگه!:d :آپدیتها ، تروفیها ،سیو های مهم از جمله سیو 16 بار تموم کردن MGS4 و درآوردن پدر این بازی!و...
خیلی ممنون از دوستان بابت جواب ها

سلام
چند وقت پیش خواستم ubunto نصب کنم همه ی امکانات فراهم بود به جز cd بوت ، بعد از فرمت دستگاه cd ubunto رو گذاشتم تو دستگاه ، ولی بعد چند دقیقه دستگاه خاموش شد ، هر بار که دستگاه رو روشن
می کردم یه لحظه روشن میشد بعد یه چراغ زرد می داد و خاموش می شد ، تا اینکه با reset دستگاه درستش کردم ، اما نکته اینه که به تازگی مشاهده کردم که یکی از usb ها از کار افتاده و دیگه کار نمی کنه .
خواستم بدون ممکنه اشکال از اون قضیه باشه یا یه دلیل دیگه داره ، از اون موقع تا حالا هارد رو فرمت نکردم
احتمالش هست با فرمت هارد درست بشه ، منظورم اینه که مشکل نرم افزاری داره یا ایراد سخت افزاری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or