هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

با سلام به همه دوستان
من میخوان دستگاهو وصل کنم به مانیتور کامپیوترم که ورودی HDMI داره ولی مانیتور اسپیکر نداره برای اینکه بتونم صدا داشته باشم باید چیکار کنم ؟ چطوری صدارو از اسپیکر کامپیوتر بگیرم ( اسپیکرم از این 2.1 هاست )
ممنون میشم راهنماییم کنید

این ریجن 1و 2 و 3 خود دستگاه PS3 با هم چه فرقی داره(اگه امکانش هست کامل بگید)؟ بعد این راسته که میگن PS3 120 gig slim لنزش مشکل داره؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدید

این ریجن 1و 2 و 3 خود دستگاه PS3 با هم چه فرقی داره(اگه امکانش هست کامل بگید)؟ بعد این راسته که میگن PS3 120 gig slim لنزش مشکل داره؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدید

در مورد ریجن اینجا به طور کامل توضیح داده شده.
در مورد لنز هم اصلا همچین چیزی نیست.درایو کنسول های فت و اسلیم همش یکیه.

• Like
Reactions: Holy Diver

هيچی فرقی نداره ولی توی ريجن 3 چون با دکمه X بر ميگرده و با O انتخاب ميکنه يکم سختته و ممکنه تو بعضی بازيا اشکال داشته باشی!

يه بار مفصل ريجن توضيح دادم:

1= آمريکای جنوبی و شمالی و کانادا و اقيانوسيه!

2= اروپا،آفريقا،خاور ميآنه،استراليا

3= آسيای شرقی

4= کشور های بلوک شرق! روسيه،ازبکستان،آذر بايجان!

• Like
Reactions: Holy Diver
من میخوام یه ps3 بخرم ولی از قیمت و انواع اون توی بازار اطلاعی ندارم
ps3 چند جور هارد داره؟اصلا هارد به چه دردی میخوره چون شنیدم هنگام بازی باید دیسک تو دستگاه باشه.
اگه میشه قیمت روز بازار رو هم بگید.

مرسی

الآن مدل اسلیم هست 250 گیگش خوبه فکر کنم بتونی تا چهارصد و پنجاه تومن تو بازار پیدا کنی.
در مورد بازی هم باید دیسک تو دستگاه باشه که بازی رو بشناسونه و این کار برای طول عمر لنز مفید هست.

من میخوام یه ps3 بخرم ولی از قیمت و انواع اون توی بازار اطلاعی ندارم
ps3 چند جور هارد داره؟اصلا هارد به چه دردی میخوره چون شنیدم هنگام بازی باید دیسک تو دستگاه باشه.
اگه میشه قیمت روز بازار رو هم بگید.

مرسی

پلی3 قیمتهای مختلفی داره بهترین نوع شما همون نوع پال را بگیر که توی بازار برای یکی از دوستان گرفتیم اسلیم 120 گیگ 375 تومان البته بدونه بازی
پلی 3 هاردهای داخلی ماله توشبیا میخوره که اغلب هم ماله لب تاب هستند شما همون 120 گیگ را تهیه کنید کافی فعلا تا بعدم اگر جا کم اوردید ارتقاعش بدید

با سلام به همه دوستان
من میخوان دستگاهو وصل کنم به مانیتور کامپیوترم که ورودی HDMI داره ولی مانیتور اسپیکر نداره برای اینکه بتونم صدا داشته باشم باید چیکار کنم ؟ چطوری صدارو از اسپیکر کامپیوتر بگیرم ( اسپیکرم از این 2.1 هاست )
شما با وردی این عکس را که میزارم را اگر پیدا کردید خیلی راحت میتوانی باند را بهش وصل کنید
P4196a.jpg
البته باید صدای خورجی را از طریق پلی3 را بیاندازید به روی 3 فیش که اونوقت صدا دارید

دوستان چند تا سوال داشتم :
1. تفاوت بازیهای ریجن 1 و 2 به جز اینکه یکی برای آمریکا هست و اون یکی برای اروپا , چیه ؟! چرا قیمتاشون متفاوته ؟! (میدونم همه ریجن ها به همه کنسولها میخوره)
2. ریجن 3 کاتالوگا و این جور چیزاش ژاپنی هست ؟
3. اگه بنده کنسول ریجن 2 بگیرم , حتمآ باید PSN اروپا رو انتخاب کنم یا میشه PSN آمریکا هم رفت ؟
4. اگه PSN اروپا رو انتخاب کنم , واحد پولم میشه یورو (یا پوند) ؟ بعد اگه یه بازی توی PSN آمریکا مثلآ 10 دلار باشه , توی PSN اروپا هم 10 یورو هست یا به نسبت میشه 5,6 یورو ؟!
5. کلآ برای PSN کدوم بهتره ؟!

1. تفاوت بازیهای ریجن 1 و 2 به جز اینکه یکی برای آمریکا هست و اون یکی برای اروپا , چیه ؟! چرا قیمتاشون متفاوته ؟! (میدونم همه ریجن ها به همه کنسولها میخوره)
چون مربوط به آمریکا هست و از دوبی نمیارن و پول گمرکشون زیاد میشه میکشون رو بازی
معمولآ تو دوبی ریجن 2 پیدا میشه چون اکانتاشون مربوط به ریجن 2 هست

3. اگه بنده کنسول ریجن 2 بگیرم , حتمآ باید PSN اروپا رو انتخاب کنم یا میشه PSN آمریکا هم رفت ؟
ربطی نداره هر اکانتی که خواستی میتونی توش ثبت نام کنی
4. اگه PSN اروپا رو انتخاب کنم , واحد پولم میشه یورو (یا پوند) ؟ بعد اگه یه بازی توی PSN آمریکا مثلآ 10 دلار باشه , توی PSN اروپا هم 10 یورو هست یا به نسبت میشه 5,6 یورو ؟!
خوب وقتی ریجن 2 میگیری باید اکانتت مال اروپا باشه
بهترین راه اینه که یک اکانت امارت بسازی و PSN امارات بگیری که برای ریجن 2 و اروپا هست

آسیای شرقی

ریجن 2 بهتره چون بیشتر بازیاش از ریجن 1 ارزونتر هست و بیشتر تو ایران ریجن 2 هست و قیمت های ریجن 1 فضایی هست

مرسی !
ریجن 2 بهتره چون بیشتر بازیاش از ریجن 1 ارزونتر هست و بیشتر تو ایران ریجن 2 هست و قیمت های ریجن 1 فضایی هست
PSN رو میگم ! یعنی برای آنلاین بازی کردن فرقی که نمیکنه اروپایی باشم یا آمریکایی ؟!

PSN رو میگم ! یعنی برای آنلاین بازی کردن فرقی که نمیکنه اروپایی باشم یا آمریکایی ؟!

نه فرقی نداره
ولی ساختن اکانت اروپا بیشتر توصیه میشه
چون اگر بخوای DLC دانلود کنی اگر بازیت ریجنت 1 باشه و اکانتت ماله اروپا گیر میوفتی
فقط یادت برای اینکه چیزی بخوای دانلود کنی باید ریجن بازیت با اکانتت هماهنگ باشه

البته من این هم اضافه کنم
که بازی های ریجن 2 هم توی ایران فراوانه
بعد برای ایدیت هم میتوانی چندتا از ریجن های مختلفی بسازی و فقط یک ایدیت را اصلی قرار بدی و بقیه را فرعی
برای دانلود و عیره

• Like
Reactions: Dinosaur

ديدم بچه ها جواب ندادن گفتم جواب بدم:
خب در تمامي ريجن ها(به غير از 2 كه تمام انگليسيه)در بازي و دفترچه اينا انگليسي هم هست ولي خب دفترچه هاش 2 زبانست (هر 2 زبان توي يك دفترچه)
البته بعضي از ريجن 2 ها هم دفترچه هاشون 2 زبانست به خصوص اونايي كه از امارات وارد ميشن.

• Like
شما مطمئنی؟!مثلا ریجن 1 رو از آمریکا میارن؟!
. تفاوت بازیهای ریجن 1 و 2 به جز اینکه یکی برای آمریکا هست و اون یکی برای اروپا , چیه ؟! چرا قیمتاشون متفاوته ؟! (میدونم همه ریجن ها به همه کنسولها میخوره)
به نظرم چون فروشنده ها دوست دارن مثلا یه موقع شایعه میشه ریجن 2 کامله ولی ریجن 3 ناقص و سانسور شده مثل هوی رین
اون موقع قیمته ریجن 2 10-15 تومن به همین سادگی گرون تر میشه
به نظر من اگه توی کار DLC نیستی بازی ها رو ریجن 3 بگیر چون اکثرا ارزون تره
من هر سه تا ریجن اصلی رو دارم شما هم داشته باشی ضرر نمی کنی
اروپا بستگی داره چه کشوری رو برداری.من یادم هست دانمارک رو برداشتم واحد پول خود دانمارک بود ولی اکثرا یورو هست.انگلیس هم که پوند
یادمه سر 2-3 تا بازی چک کردم تفاوت نداشت.یعنی بازی 10 دلار 10 یورو هست
آره.اگه آرشیو بخوای نگه داری ریجن 3 چندان پیشنهاد نمی شه چون گند زدن به کاور.البته بستگی به تو هم داره که چقدر حساس باشی

با سلام به همه دوستان
لازم نیست همون تبدیل رو که دوستمون داد رو پیدا کنی.یه سری تبدیل هست که توی هر الکتریکی پیدا میشه.خواستی بعدا عکسش رو میزارم

• Like

ريجن 1 هم از دوبی ميآد ولی تو دوبی هم کميابه همه گرون تره!

1. هیچ تفاوتی ندارن ! به جز یه سری مشخصات که گروه سنی بازی رو مشخص میکنه فرق دیگه ای با هم ندارن ! مثلا روی ریجن 1 میزنه بزرگسال ! روی ریجن 2 میزنه +18 ! بعضی بازی ها هم دفترچه ریجن 1 ش رنگیه ! همین ! اما اینکه چرا ریجن 1 گرون تره ! دلیل خاصی نداره ! به خاطر کمیاب بودنش یه عده حاضرن بیشتر پول بدن براش !

2. بازی های ریجن 3 هم هیچ فرقی با ریجن های دیگه ندارن ! حتی دفترچه شونم انگلیسیه ! فقط روی کاور بازی اون پایین 2-3 کلمه چینی یا کره ای نوشته و پشتش ام مشخصات بازی رو هم به زبون انگلیسی می نویسه ، هم به زبون چینی یا کره ای !

کلا برای بازی که آنلاین نداره ، خودتو درگیر ریجن نکن !

3. می تونی موقع ساختن اکانت با انتخاب یک کشور که در ناحیه مربوط به ریجن های مختلف قرار داره ، به PSN مربوط به همون منطقه وصل بشی ! ژاپن ، آمریکا یا کانادا ، اروپا و ...

4. اونچنان مسئله مهمی نیست ولی معمولا قیمت بازی ها به واحد پول اون ناحیه هست !

5. زیاد فرقی نمیکنه ! اکثر بازی های آنلاین الان سرورهاشون سراسریه ! می تونی به راحتی آنلاین بازی کنی ! مخصوصا اگه اون بازی FP خود سونی باشه ! یه سری بازی های هستن واسه آنلاین بازی کردن باید ریجن بازی با ریجن دستگاه یکی باشه ! بازی های ریجن 2 و 3 و دستگاه های PAL و NTSC/J ام تو ایران فراوون ان! انتخاب شون بستگی به سلیقه خودت داره ! یه سری از بازی ها هستن که برای دانلود DLC هاشون ، باید ریجن بازیت ، با ناحیه ای که توی PSN ثبت نام کردی ،‌ بخونه ! مثلا DLC فقط توی PSN آمریکا میاد پس اکانت ات هم باید برای آمریکا باشه ! بازیت هم باید ریجن 1 باشه !

البته ریجن کنسول 1 و 2 و 3 نیست ! اون ریجن بازی ها هستش ! ریجن کنسول ایناست ! NTSC/UC , دو تا NTSC/J یکی مخصوص ژاپن و اون یکی برای آسیا و کنسول ریجن PAL که مال اروپا و خاورمیانه هستش !

توصیه من بهت اینه که یه PS3 ریجن PAL بگیری ! البته این به این معنی نیست که کنسول های آسیا بد هستن چونکه خودم یدونه 60 گیگ سری لانچ دارم :دی

کلا واسه در دسترس بودن همه چیش بهت میگم چونکه بازی و کنسول از دو تا راه وارد ایران میشن ! یکی دوبی و اون یکی ، چین ! دیگه خودت تا آخرش برو ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or