این ریجن 1و 2 و 3 خود دستگاه PS3 با هم چه فرقی داره(اگه امکانش هست کامل بگید)؟ بعد این راسته که میگن PS3 120 gig slim لنزش مشکل داره؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدید
این ریجن 1و 2 و 3 خود دستگاه PS3 با هم چه فرقی داره(اگه امکانش هست کامل بگید)؟ بعد این راسته که میگن PS3 120 gig slim لنزش مشکل داره؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدید
من میخوام یه ps3 بخرم ولی از قیمت و انواع اون توی بازار اطلاعی ندارم
ps3 چند جور هارد داره؟اصلا هارد به چه دردی میخوره چون شنیدم هنگام بازی باید دیسک تو دستگاه باشه.
اگه میشه قیمت روز بازار رو هم بگید.
مرسی
من میخوام یه ps3 بخرم ولی از قیمت و انواع اون توی بازار اطلاعی ندارم
ps3 چند جور هارد داره؟اصلا هارد به چه دردی میخوره چون شنیدم هنگام بازی باید دیسک تو دستگاه باشه.
اگه میشه قیمت روز بازار رو هم بگید.
مرسی
شما با وردی این عکس را که میزارم را اگر پیدا کردید خیلی راحت میتوانی باند را بهش وصل کنیدبا سلام به همه دوستان
من میخوان دستگاهو وصل کنم به مانیتور کامپیوترم که ورودی HDMI داره ولی مانیتور اسپیکر نداره برای اینکه بتونم صدا داشته باشم باید چیکار کنم ؟ چطوری صدارو از اسپیکر کامپیوتر بگیرم ( اسپیکرم از این 2.1 هاست )
ممنون میشم راهنماییم کنید
چون مربوط به آمریکا هست و از دوبی نمیارن و پول گمرکشون زیاد میشه میکشون رو بازی1. تفاوت بازیهای ریجن 1 و 2 به جز اینکه یکی برای آمریکا هست و اون یکی برای اروپا , چیه ؟! چرا قیمتاشون متفاوته ؟! (میدونم همه ریجن ها به همه کنسولها میخوره)
ربطی نداره هر اکانتی که خواستی میتونی توش ثبت نام کنی3. اگه بنده کنسول ریجن 2 بگیرم , حتمآ باید PSN اروپا رو انتخاب کنم یا میشه PSN آمریکا هم رفت ؟
خوب وقتی ریجن 2 میگیری باید اکانتت مال اروپا باشه4. اگه PSN اروپا رو انتخاب کنم , واحد پولم میشه یورو (یا پوند) ؟ بعد اگه یه بازی توی PSN آمریکا مثلآ 10 دلار باشه , توی PSN اروپا هم 10 یورو هست یا به نسبت میشه 5,6 یورو ؟!
آسیای شرقی2. ریجن 3 کاتالوگا و این جور چیزاش ژاپنی هست ؟
ریجن 2 بهتره چون بیشتر بازیاش از ریجن 1 ارزونتر هست و بیشتر تو ایران ریجن 2 هست و قیمت های ریجن 1 فضایی هست5. کلآ برای PSN کدوم بهتره ؟!
PSN رو میگم ! یعنی برای آنلاین بازی کردن فرقی که نمیکنه اروپایی باشم یا آمریکایی ؟!
ديدم بچه ها جواب ندادن گفتم جواب بدم:دوستان چند تا سوال داشتم :
2. ریجن 3 کاتالوگا و این جور چیزاش ژاپنی هست ؟
شما مطمئنی؟!مثلا ریجن 1 رو از آمریکا میارن؟!چون مربوط به آمریکا هست و از دوبی نمیارن و پول گمرکشون زیاد میشه میکشون رو بازی
معمولآ تو دوبی ریجن 2 پیدا میشه چون اکانتاشون مربوط به ریجن 2 هست
به نظرم چون فروشنده ها دوست دارن مثلا یه موقع شایعه میشه ریجن 2 کامله ولی ریجن 3 ناقص و سانسور شده مثل هوی رین. تفاوت بازیهای ریجن 1 و 2 به جز اینکه یکی برای آمریکا هست و اون یکی برای اروپا , چیه ؟! چرا قیمتاشون متفاوته ؟! (میدونم همه ریجن ها به همه کنسولها میخوره)
من هر سه تا ریجن اصلی رو دارم شما هم داشته باشی ضرر نمی کنی3. اگه بنده کنسول ریجن 2 بگیرم , حتمآ باید PSN اروپا رو انتخاب کنم یا میشه PSN آمریکا هم رفت ؟
اروپا بستگی داره چه کشوری رو برداری.من یادم هست دانمارک رو برداشتم واحد پول خود دانمارک بود ولی اکثرا یورو هست.انگلیس هم که پوند4. اگه PSN اروپا رو انتخاب کنم , واحد پولم میشه یورو (یا پوند) ؟ بعد اگه یه بازی توی PSN آمریکا مثلآ 10 دلار باشه , توی PSN اروپا هم 10 یورو هست یا به نسبت میشه 5,6 یورو ؟!
آره.اگه آرشیو بخوای نگه داری ریجن 3 چندان پیشنهاد نمی شه چون گند زدن به کاور.البته بستگی به تو هم داره که چقدر حساس باشی2. ریجن 3 کاتالوگا و این جور چیزاش ژاپنی هست ؟
لازم نیست همون تبدیل رو که دوستمون داد رو پیدا کنی.یه سری تبدیل هست که توی هر الکتریکی پیدا میشه.خواستی بعدا عکسش رو میزارمبا سلام به همه دوستان
من میخوان دستگاهو وصل کنم به مانیتور کامپیوترم که ورودی HDMI داره ولی مانیتور اسپیکر نداره برای اینکه بتونم صدا داشته باشم باید چیکار کنم ؟ چطوری صدارو از اسپیکر کامپیوتر بگیرم ( اسپیکرم از این 2.1 هاست )
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان چند تا سوال داشتم :
1. تفاوت بازیهای ریجن 1 و 2 به جز اینکه یکی برای آمریکا هست و اون یکی برای اروپا , چیه ؟! چرا قیمتاشون متفاوته ؟! (میدونم همه ریجن ها به همه کنسولها میخوره)
2. ریجن 3 کاتالوگا و این جور چیزاش ژاپنی هست ؟
3. اگه بنده کنسول ریجن 2 بگیرم , حتمآ باید PSN اروپا رو انتخاب کنم یا میشه PSN آمریکا هم رفت ؟
4. اگه PSN اروپا رو انتخاب کنم , واحد پولم میشه یورو (یا پوند) ؟ بعد اگه یه بازی توی PSN آمریکا مثلآ 10 دلار باشه , توی PSN اروپا هم 10 یورو هست یا به نسبت میشه 5,6 یورو ؟!
5. کلآ برای PSN کدوم بهتره ؟!