کی گفته اینو!!!!!! از جک هم اونور تره !!!!!!!!! بابا حرفا این یاروئه رو باور نکن! یه بارم درمورد یه چیز دیگه بهت چنتا چیز گفته بود که تخیلی غلط بوداین حرف حقیقت داره؟:confused:
در تنظیمات ابتدایی که باید انتخاب کنی اشتباه کردی به نظر من با حالت منوآل برو کانکشن بساز....بهتره ...........سلام ps3 من چند روزه تو قسمت obtaining ip addressگیر میکنه و failed میده مشکل از کجاست؟
تا چند روز پیش با همین connection راحت کاننکت میشدم یک دفعه اینطوری شدهدر تنظیمات ابتدایی که باید انتخاب کنی اشتباه کردی به نظر من با حالت منوآل برو کانکشن بساز....بهتره ...........
اگه وایرلسه بحثش جداس...
اگه لنه بازم بحثش جداس...
همه بازی ها رو نمیشه بازی کرد. تا الان فقط Unreal Tournament 3 رو میشه با Mouse و Keyboard بازی کرد.ببخشین میارزه واسه ps3 موس و کیبورد بخریم بعد همه بازیها رو میشه بازی کرد به نظر شما با کدومشون بیشتر میچسپه
میشه لطفا راهنمایی کنید؟سلام ps3 من چند روزه تو قسمت obtaining ip addressگیر میکنه و failed میده مشکل از کجاست؟
خوب PS3 ـیت وقتی IP نمیگیره یعنی یه مشکلی تو ارتباط با مودم داره یا تنظیمات مودم یا Share ات مشکل داره. مودم رو ریست کن اگر درست نشد IP دستی به مودم و PS3 بده. اگرم بلد نیستی زنگ بزن شرکتی که ازش سروس میگیری راهنماییت می کنن.میشه لطفا راهنمایی کنید؟
سلام
من كنسولم 80 گيگه ميخوام آپديت كنم......تو چند تا سايت نوشته بود كه دستگاه بعد از آپديت احتمال اينكه اختلالاتي براش پيش بياد هست حالا به نظرتون چي كار كنم.......؟؟؟؟؟؟؟
:confused:
موضوع اینکه وقتی کنسول خاموشه دکمه eject رو نگه میداریم چیه؟