نصب OS اگه اخرین فریم ویر رو ریختی که بیخیالش شو.... اگه نه که از نت OS مناسب رو دانلود کن و بریز روی سی دی و ادامه کار...سلام چه نوع هاردی با PS3 سازگاره ؟ و حداکثر ظرفیتی که تو بازار هست چقدره ؟
بعد برای تاویضش : یه back up که save هام پاک نشه ..........trophy رو هم sync کنم که بازم پاک نشه :cheesygri......... و هارد جدید رو بزارم جاش .......... یه بازی بزارم که os و نصب کنه .......... حله ؟
موقع نصب os چیکار کنم ؟ یه توضیح ......... باید دکمه power رو نگه دارم تا صفحش بیاد ؟ :confused: بعد کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم ؟
هارد PS3 از سریه "2.5 هستش ، تو بازار تا 1tbش هم هستش ولی شما نهایت میتونی 750gbش رو بندازی رو کنسولت چون بالاتر از این مدل ضخامت هارد میشه 12.5mm و تو کاست هارد PS3 جا نمیشه.سلام چه نوع هاردی با PS3 سازگاره ؟ و حداکثر ظرفیتی که تو بازار هست چقدره ؟
بعد برای تاویضش : یه back up که save هام پاک نشه ..........trophy رو هم sync کنم که بازم پاک نشه :cheesygri......... و هارد جدید رو بزارم جاش .......... یه بازی بزارم که os و نصب کنه .......... حله ؟
موقع نصب os چیکار کنم ؟ یه توضیح ......... باید دکمه power رو نگه دارم تا صفحش بیاد ؟ :confused: بعد کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم ؟
سلام
من adsl ۱۲۸ صبانت داشتم تو بازی های آنلاین تاخیر میافتاد رفتم ۲ مگ صبانت گرفتم باز همونجور شد
حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست از مدممه از شرکته یا از ps3 هست:confused:
اسم بازیم هم هست MAG
ممنون
هارد PS3 از سریه "2.5 هستش ، تو بازار تا 1tbش هم هستش ولی شما نهایت میتونی 750gbش رو بندازی رو کنسولت چون بالاتر از این مدل ضخامت هارد میشه 12.5mm و تو کاست هارد PS3 جا نمیشه.
واسه تعویضش هم اول یه backup میگیری یعد یه sync میکنی بعد هاردو تعویض میکنی بعد با یه بازی که روش firmware باشه یا firmware رو بصورت جدا از نت میگیری میریزی رو فلش بعد نصبش میکنی رو کنسولت بعدشم restore و بعدشم... :cheesygri
هاردشو که عوض کنی همون اول ازت یه فرمت میخواد بعدم یه نسخه از firmware.
چسب گارانتی رو کنار و سمت چپ دستگاه نگاه کن ببین جاش عوض نشده باشه یا خدچه دار نباشهدرود
موقع خرید PS3 fat دسته2 باید به چه چیزهایی توجه کرد؟
منظورم از نظر ظاهری نیست؟ یعنی هیچ مشکل خاصی هست که موقع خرید آدم باید حواسش رو جمع کنه؟
به تاپیک مربوطه در بخش اخبارنگاه کنسلام
کنفراسن e3 چه زمانی شروع میشه و تایم مربوط سونی دقیقا کی هستش؟
فقط و فقط پینگته... زنگ بزن دلیلش رو بپرس بهت میگنسلام
من adsl ۱۲۸ صبانت داشتم تو بازی های آنلاین تاخیر میافتاد رفتم ۲ مگ صبانت گرفتم باز همونجور شد
حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست از مدممه از شرکته یا از ps3 هست:confused:
اسم بازیم هم هست MAG
ممنون
برو به همون مغازه های تعمیری بگو فوقش 10تومن برا فن و 10تومنم اجرت کار میگیرنسلام دوستان این فن پلی 3 من به علت دستکاری بنده به فنا رفت کسی میدونه فن پلی3 چنده کجا گیر میاد ایا فن همه پلی 3 ها مثل هم هستن؟
کسی اینجا فن نمیفروشه ؟؟؟
بعد اموزش باز کردن پلی 3 کسی سراغ نداره؟؟؟
ممنون