هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان یه سوال اورژانسی.
یه 2 روزی هست که سرعت دانلود از PSN به شدت افت کرده ( البته قبلا پایین بود )
میشه یه امتحان بکنید و جواب بدین که آیا شما هم اینطور شده یا نه
آخه کنسولو Restore کردم دهنم واسه آپدیت بازی ها ...... شده :(
مثلا 7 مگو یه 20 دقیقه طول میکشه داون کنه ولی قبلا بهتر بود

کسی نبود؟ یعنی کسی کنسولشو تو این چند روز روشن نکرده؟:confused:

بعضی از بچه ها میگن DLC بازی اومده یعنی چی به چه درد میخوره از کجا گیر میاد

DLC به اضافات بازی میگن که بعضی اوقات شامل مراحل جدید مثل GTA و بعضی اوقات شامل یک ماشین مثل BORNOUT میشه در کل به اضافات بازی میگن DLC و برای خریدن اون باید به PSN بری و از اونجا خرید کنی برای خرید از PSN هم باید کارت PSN رو داشته باشی که سایت میفروشه

باید مواضب باشی ریجن DLC باید با ریجن بازی یکی باشه

فقط از طریق PSN میشه خرید فروشگاه ها ندارن

نه متاسفانه ولی بعضی از بازی ها در آخر وقتی تمام DLC های بازی عرضه شد اون ها رو توی BD میزارن و میفروشن
مثل GTA که با 2 تا DLC اومد به اسمه Grand Theft Auto : Episodes From Liberty City
مثل LITTLE BIG PLANET که در آخر با تمام DLC هاش به نام LBP:GAME OF THE YEAR EDITION عرضه شد

باسلام
=====
يك سوال داشتم؟
من خودم PS3 را باكابل HDMI به LCD TV وصل ميكنم .
ميخواستم ببينم ايا اگه PS3رابا كابل AV به تلويزيون 29 اينچ معمولي وصل كنم بعدا دوباره بخوام به LCD وصل كنم مشكلي پيش نمي ايد كه ؟
اخه يكي از بچه ها ميگفت اگه اول به LCD وصل كني بعد دوباره به AV اگه بخواهي دوباره به LCDوصل كني بايد كنسول را ريسيت كني.
اگه بايد واقعا ريسيت كني اين كار چطوري است؟

پس باید صبر کنیم تا 2سال بعد از عرضه بازی تا dlcهارو تو bd بزارن
نمیشه مثلا شما dlc رو بگیری بعد بریزی تو فلش بعد به من بدی

نه متاسفانه

باسلام
=====
يك سوال داشتم؟
من خودم PS3 را باكابل HDMI به LCD TV وصل ميكنم .
ميخواستم ببينم ايا اگه PS3رابا كابل AV به تلويزيون 29 اينچ معمولي وصل كنم بعدا دوباره بخوام به LCD وصل كنم مشكلي پيش نمي ايد كه ؟
اخه يكي از بچه ها ميگفت اگه اول به LCD وصل كني بعد دوباره به AV اگه بخواهي دوباره به LCDوصل كني بايد كنسول را ريسيت كني.
اگه بايد واقعا ريسيت كني اين كار چطوري است؟

کاری نداره دستت رو به مدت چند ثانیه روی دکمه پاور بزار بعد از شنیدن صدای بوق دستت رو بردار البته این کار توی هر تبدیل صورت میگیره یعنی اگر از LCD بخوای به تلویزیون عادی وصل کنی باید این کار رو انجام بدی

نه متاسفانه

کاری نداره دستت رو به مدت چند ثانیه روی دکمه پاور بزار بعد از شنیدن صدای بوق دستت رو بردار البته این کار توی هر تبدیل صورت میگیره یعنی اگر از LCD بخوای به تلویزیون عادی وصل کنی باید این کار رو انجام بدی
با تشكر از شما
ميخواستم بدانم يعني وقتي ميخواهي هر كابلي را بزني وقتي دستگاه خاموش است دستم را براي چند ثانيه روي پاور نگه دارم؟

با تشكر از شما
ميخواستم بدانم يعني وقتي ميخواهي هر كابلي را بزني وقتي دستگاه خاموش است دستم را براي چند ثانيه روي پاور نگه دارم؟

برای مثال عرض میکنم . مثلا شما کابل رو عوض میکنی و ناگهان متوجه میشی که دستگاه تصویر نمیده در این صورت دستگاه رو خاموش میکنی و مجددا روشن میکنی اما اینبار بعد از روشن کردن دستتون رو بر ندارید و همینطور نگه دارید تا صدای بوق رو بشنوید و تصویر بیاد

با تشكر از شما
اگه شما کابل HDMI وصل کنی خودش پیغام میده که میخواید رزولوشن دستگاه رو تغییر بدید یا نه. اگر از قبل هم روی HD ست باشه این پیغام رو نمیده و تصویر بالا میاد. ولی اگه خواستید به تلویزیون معمولی وصل کنید و تنظیمات دستگاه روی HD باشه باید دکمه ی پاور رو نگه دارید تا دستگاه به تنظیمات کارخانه برگرده.

من یه ps3 مدل 20GIG از اون سری اولیا که ژاپن اصل بود دارم
شنیدم اینا Wi Fi نداره ؟
معنیش این هست که نمیشه با مودم وایرلس به نت وصل شد باهاش؟
اگر اینطوره از چه وایرلسی میتونم براش استفاده کنم؟ منظورم از این قطعه های وایرلس external هست
مثلا این میشه؟

با سلام
شرمنده پست تکراری میزنم چون نمیدونسم دقیق باید کجا بپرسم:-":blushing:
از کجا میشه فهمید دسته ی روی پی اس 3 اصل؟

1دونه جداش که 50تومن هست اونو از کجا بفهمیم اصل؟

مرسی

با سلام
شرمنده پست تکراری میزنم چون نمیدونسم دقیق باید کجا بپرسم:-":blushing:
از کجا میشه فهمید دسته ی روی پی اس 3 اصل؟

1دونه جداش که 50تومن هست اونو از کجا بفهمیم اصل؟

مرسی

فکر می کنم وقتی دستگاه رو به اینترنت متصل کنید،اگر دسته اصلی نباشه،از کار خواهد افتاد. ;)

سلام
آقا یه سوال
من قدیما با ps3 میرفتم تو اینتر نت میتونستم همه ی تریلر های بازی ها ی game spot رو که رو صفحه نشون میدرو ببینم اما الان اصلا نمیتونم حتا تو google videos هم هیچ فیلمی رو رو صفحه load نمیکنه به خاطر چیه ؟؟ البته یه چند وقتی سرعت اینتر نتم خیلی پایین اومده اکان داره دلیلش اون باشه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or