خودم جوابش تا امروز بهت میدم اونم به صورت تصویری که کامل یاد بگیری:biggrin1:دوستان من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم ...
میتونم متن رو کپی کنم ولی هیچ کجا گزینه پیست رو نیمبینم ...
خودم جوابش تا امروز بهت میدم اونم به صورت تصویری که کامل یاد بگیری:biggrin1:دوستان من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم ...
وقتی که تو منو باشی، یعنی هیچ بازی Run نشده باشه، میتونی این کار رو کنی. همونطور که کپی میکنی، یعنی اون پایین کیبورد سمت راست، از همون جا هم پیست کندوستان من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم ...
لطف میکنی ....خودم جوابش تا امروز بهت میدم اونم به صورت تصویری که کامل یاد بگیری:biggrin1:
بیا امیدوارم که متوجه شده باشیلطف میکنی ....
شما هم بفرمایید این دو تا تاپیک کمکمتان میکنه حتمادوستان یه سوال: من یه فایل ویدئویی 6 گیگابایتی دارم. اینو بخوام از ps3 پخش کنم چطور باید اینکارو کنم؟ فلش دیسک ها چون FAT32 هستند فایل بالای 4 گیگا رو ساپورت نمکنند، تو dvd9 هم که رایت زدم میندازم تو ps3 نمیتونه دیسک رو بخونه. یعنی اصلا تو بخش ویدئو عکس دیسک رو نمیاره.
اول بگو فرمت فایلت چیه دوست عزیز ؟ ببین یه برنامه هست به اسم MKV2VOB که مخصوص PS3 ساخته شده و توانایی تغییر پسوند و تکه تکه کردن فایل ها رو داره . این برنامه رو بگیری کارت راه میفته .دوستان یه سوال: من یه فایل ویدئویی 6 گیگابایتی دارم. اینو بخوام از ps3 پخش کنم چطور باید اینکارو کنم؟ فلش دیسک ها چون FAT32 هستند فایل بالای 4 گیگا رو ساپورت نمکنند، تو dvd9 هم که رایت زدم میندازم تو ps3 نمیتونه دیسک رو بخونه. یعنی اصلا تو بخش ویدئو عکس دیسک رو نمیاره.
چرا میخوای این کارو بکنی ؟ از کجا میدونی توش گرد و خاک هست ؟ کنسول قبلی من که 2 سال و نیم کار کرد مداوم وقتی بازش کردم خیلی کم توش گرد و غبار بود با اینکه در معرض هوای تهران هم قرار داشت .چجوری میشه بدون اینکه دستگاه و باز کنم بتونم گرد و خاکای توش و تمیز کنم؟ حتما باید باز بشه؟
از من به شما نصیحت که تحت هیچ شرایطی دستگاه رو برای تمیز کردن باز نکنید چون نمیدونم چرا هرکی از دوستام اومده دستگاهش رو تمیز کنه زده به فناش داده:biggrin1:چجوری میشه بدون اینکه دستگاه و باز کنم بتونم گرد و خاکای توش و تمیز کنم؟ حتما باید باز بشه؟
بیا امیدوارم که متوجه شده باشی
از کیفیت دروبینم هم شرمنده
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://hossein-ir.persiangig.com/video/راهنمایی.3gp
شما هم بفرمایید این دو تا تاپیک کمکمتان میکنه حتما
PS3 MediaServer
Share کردن فایلها صوتی و تصویری با Windows Media Player
از من به شما نصیحت که تحت هیچ شرایطی دستگاه رو برای تمیز کردن باز نکنید چون نمیدونم چرا هرکی از دوستام اومده دستگاهش رو تمیز کنه زده به فناش داده:biggrin1:
چی کار کنیم په؟
سلام
یکی از دوستام با دستگاه باد که باهاش کیسهای کامپیوتر رو تمیز میکنن
بدون هیچ مشکلی خاکهاشو گرفته بود
نظرتون چیه؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟ :confused:
سلام.سلام من یه سوال داشتم:
وقتی وارد بازی uncharted 2 میشم رزولوشن صفحه از 1080p میشه 720p میخواستم بدونم باید چیکار کنم؟
سلام.
ذوست عزیز اگه پشت پک بازی هارو نیگاه کنین نوشته که تا چه رزولوشنی ساپورت میشه و uncharted 2 هم بیشتر از 720p ساپورت نمیکنه.