هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
اين SIXASIX تنظيماتي داره
N_aggressive%20%2819%29.gif
.....تو بازيها نميتونم ازش استفاده كنم.....؟؟؟؟
N_aggressive%20%2825%29.gif

به فريمور كه ربطي نداره...؟؟؟فريمورمو به 3.15 آپديت كردم.....
N_aggressive%20%2840%29.gif

سلام
اين SIXASIX تنظيماتي داره
N_aggressive%20%2819%29.gif
.....تو بازيها نميتونم ازش استفاده كنم.....؟؟؟؟
N_aggressive%20%2825%29.gif

به فريمور كه ربطي نداره...؟؟؟فريمورمو به 3.15 آپديت كردم.....
N_aggressive%20%2840%29.gif
عزیز بازی باید قابلیت استفاده از sixaxis رو داشته باشه
تنظیماتی نداره
اگر بازی قابلیت رو داره و کار نمیکنه مشکل از دسته هستش

دوستان من یه ps3 80gig گرفتم ریجن پال
دو تا usb بیشتر نداره و رم ریدر هم نداره.اما من تو مشخصات ps3 80 gig دیدم که باید 4 تا usb و رم ریدر داشته باشه.خلاصه دوستان کمک کنند که قضیه چیه؟یهعنی این طرف یه مدل 40 گیگ رو داده به من؟!!!!1
آخه کارتنش 80 گیگه؟:((:((

دوستان من یه ps3 80gig گرفتم ریجن پال
دو تا usb بیشتر نداره و رم ریدر هم نداره.اما من تو مشخصات ps3 80 gig دیدم که باید 4 تا usb و رم ریدر داشته باشه.خلاصه دوستان کمک کنند که قضیه چیه؟یهعنی این طرف یه مدل 40 گیگ رو داده به من؟!!!!1
آخه کارتنش 80 گیگه؟:((:((
نه دوست عزیز. خودش همینطوریه. اون سری اول 60 گیگ ها بود که رم ریدر و 4 usb داشت. مال شما مشکلی نداره.;)خیالتون راحت

امکان نداره آخه من تمام سایت ها رو نگاه کردم دیدم که همشون میگن رم ریدر و 4 تا یو اس بی دارند و صحبتی از این موضوع نشده.خواهشا کمک کنید که بدجوری حالم خرابه

امکان نداره آخه من تمام سایت ها رو نگاه کردم دیدم که همشون میگن رم ریدر و 4 تا یو اس بی دارند و صحبتی از این موضوع نشده.خواهشا کمک کنید که بدجوری حالم خرابه
عزيز كنسول من هم همينطوريه....:smile:
دوستمون كه گفت اين مدل جديد 80 گيگ هست كه علاوه بر اين تغييرات cpu اون هم از 90 به 65 نانومتري تغيير پيدا كرده.......در ضمن ورژن دستگاه 2 شده.....:biggrin1:
مگه شما از USB هاي دستگاه استفاده ميكني....2 تاش هم زياده......رم ريدره هم يه چيز اضاف و بيخود بود كه نيازي به اون هم نيست...
حالا از كي گرفتي.....؟؟؟؟چند گرفتي.....؟؟؟؟:-"

سلام،یه سوال داشتم،چرا ریجن 1 بازی از 2 و 3 گرونتره ؟
مگه با هم فرق میکنن؟
و ایراد ریجن 3 چیه که همه فقط دنبال ریجن 2 و 1 هستن ؟

فرقشون برای آنلاین بازی کردنه ، ریجن 1و 2 پینگ بهتری نسبت به 3 داره البت 2 از همه بهتره

و گرونتر بودن ریجن 1 رو دلیلشو نمی دونم

یک سری فرق ها جزمی هم داره و برای هر بازی متفاوته مثلا تیکن 6 ریجن 1 ، بازی داخل یه مقواست و برای بقیه نداره

سلام،یه سوال داشتم،چرا ریجن 1 بازی از 2 و 3 گرونتره ؟
مگه با هم فرق میکنن؟
و ایراد ریجن 3 چیه که همه فقط دنبال ریجن 2 و 1 هستن ؟
خوب اول برای اینکه ریجن 1 توی بارار خیلی کم پیدا میشه و شما برای ریجن 1 کارتهای خرید dlc را خیلی راحت پیدا میکنید
بعد ریجن 2 کارتش سخت گیر میاد و یکی از بهترین کارهایی که میشه با ریجن 2 انجام داد اینه که برای انلاین بازی کردن خیلی خوبه چون سرورش قوی
ریجن 3 نه کارتش گیر مید و نه برای انلاین بازی کردن بدرد میخوره
همین:biggrin1:

سلام دوستان یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم تو PSN چطوری میشه یه MAssege رو که از کسی دریافت کردیم برای دیگری Forward کنیم ...یعنی برای کس دیگر بفریستیم ...

دوستان من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم ...
میتونم متن رو کپی کنم ولی هیچ کجا گزینه پیست رو نیمبینم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or