فقط باید هارد از نوع لپ تاپ باشه و فرمتش fat32هارد 1 ترابايتی میشه به ps3 وصل کرد؟
فقط باید هارد از نوع لپ تاپ باشه و فرمتش fat32هارد 1 ترابايتی میشه به ps3 وصل کرد؟
عزیز بازی باید قابلیت استفاده از sixaxis رو داشته باشهسلام
اين SIXASIX تنظيماتي داره.....تو بازيها نميتونم ازش استفاده كنم.....؟؟؟؟
به فريمور كه ربطي نداره...؟؟؟فريمورمو به 3.15 آپديت كردم.....
آره داداش خیلی فرقشه اشتباه منو تکرار نکن.نوکرم.یاعلی
خیر . مثل 360 نمیشه همه بازی رو ریخت روی هارد . بعضی از بازی ها تو PS3 قابلت نصب بخشی از بای رو روی هارد دارن که باعث کم شدن زمان Loading ها و ... میشه .درود
ميشه تو ps3 همانند 360 بازي رو ريخت تو هارد.....؟؟؟؟؟:confused:
نه دوست عزیز. خودش همینطوریه. اون سری اول 60 گیگ ها بود که رم ریدر و 4 usb داشت. مال شما مشکلی نداره.خیالتون راحتدوستان من یه ps3 80gig گرفتم ریجن پال
دو تا usb بیشتر نداره و رم ریدر هم نداره.اما من تو مشخصات ps3 80 gig دیدم که باید 4 تا usb و رم ریدر داشته باشه.خلاصه دوستان کمک کنند که قضیه چیه؟یهعنی این طرف یه مدل 40 گیگ رو داده به من؟!!!!1
آخه کارتنش 80 گیگه؟
عزيز كنسول من هم همينطوريه....:smile:امکان نداره آخه من تمام سایت ها رو نگاه کردم دیدم که همشون میگن رم ریدر و 4 تا یو اس بی دارند و صحبتی از این موضوع نشده.خواهشا کمک کنید که بدجوری حالم خرابه
سلام،یه سوال داشتم،چرا ریجن 1 بازی از 2 و 3 گرونتره ؟
مگه با هم فرق میکنن؟
و ایراد ریجن 3 چیه که همه فقط دنبال ریجن 2 و 1 هستن ؟
خوب اول برای اینکه ریجن 1 توی بارار خیلی کم پیدا میشه و شما برای ریجن 1 کارتهای خرید dlc را خیلی راحت پیدا میکنیدسلام،یه سوال داشتم،چرا ریجن 1 بازی از 2 و 3 گرونتره ؟
مگه با هم فرق میکنن؟
و ایراد ریجن 3 چیه که همه فقط دنبال ریجن 2 و 1 هستن ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم تو PSN چطوری میشه یه MAssege رو که از کسی دریافت کردیم برای دیگری Forward کنیم ...یعنی برای کس دیگر بفریستیم ...