هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

قبلا هم گفته شده تروفی ها تو هارد ذخیره نمیشن رو سرور سونی ذخیره میشن!شما کافیه با اون id که ساختی تو هر ps3ای ساین این کنی و تروفی هارو سینک کنی تا بیان!
کنسول من تا به حال حتی یکبارم به شبکه وصل نشده. کنسول دوستمم همینطور. و دوستم هاردش رو فرمت کرده و تروفی هاش پاک شده و به یه علتی می خواد توی دستگاش چند تا تروفی داشته باشه. بازی هم اصلا تو دست بالش نیست که تروفی بگیره. حالا می گه یه بک آپ از هاردت بگیر و من اون رو رو کنسولم رسوت می کنم تا تروفی های تو روی کنسول منم بیاد.:confused:
خواستم ببینم چنین چیزی از این راه ممکنه ؟ فقط همین راه . راههای دیگه رو کاری ندارم .

قبلا هم گفته شده تروفی ها تو هارد ذخیره نمیشن رو سرور سونی ذخیره میشن!شما کافیه با اون id که ساختی تو هر ps3ای ساین این کنی و تروفی هارو سینک کنی تا بیان!
آقا ما که تا به حال به اینترنت وصل نشدیم تروفی هامون کجا ذخیره می شن؟

کنسول من تا به حال حتی یکبارم به شبکه وصل نشده. کنسول دوستمم همینطور. و دوستم هاردش رو فرمت کرده و تروفی هاش پاک شده و به یه علتی می خواد توی دستگاش چند تا تروفی داشته باشه. بازی هم اصلا تو دست بالش نیست که تروفی بگیره. حالا می گه یه بک آپ از هاردت بگیر و من اون رو رو کنسولم رسوت می کنم تا تروفی های تو روی کنسول منم بیاد.:confused:
خواستم ببینم چنین چیزی از این راه ممکنه ؟ فقط همین راه . راههای دیگه رو کاری ندارم .

?!؟!!؟?!؟!

فک نکنم گیر بیاد اگر هم گیر بیاری باید یه 70-80 تومنی باشه !!!
فکر نکنم اینهمه گرون باشه ! :eek:
ناسلامتی همین پارسال با essential دوباره اومده بود و تا اونجا که من اطلاع دارم خیلیها هم تو ایران خریدن !
اگه این قیمت باشه ناچارم دستگاه رو روش swap switch انجام بدم که بازیهای کپی PS2 رو اجرا کنه !
(آخه غیر از MGS3 می خوام SH:SM و SH Origins رو هم بازی کنم...)

آقا ما که تا به حال به اینترنت وصل نشدیم تروفی هامون کجا ذخیره می شن؟

احتمال زیاد تا قبل از این که به سرور سونی وصل بشی تو فلش داخلی کنسول بمونن!
یه امتحانی بکنه دیگه!راهی نیست! میتونه یه کار هم بکنه یه لحظه به نت متصلش کنه و تروفی هارو سینک کنه بعدش با خیاله راحت کارشو انجام بده

آخرین ویرایش:
?!؟!!؟?!؟!قبلا هم گفته شده تروفی ها تو هارد ذخیره نمیشن رو سرور سونی ذخیره میشن!شما کافیه با اون id که ساختی تو هر ps3ای ساین این کنی و تروفی هارو سینک کنی تا بیان!

ای بابا. پس کجا ذخیره می شن؟ {دقت کنید} : من که تا به حال به سرور سونی وصل نشدم که توی سرور سونی ذخیره بشن .
شاید من دارم اسمش رو اشتباه می گم. مگه به همون امتیازهایی که وسط بازی آفلاین مثل امتیازهای بردن مر احل کیلزون هستند تروفی نمی گن؟ که به شکل جام هستند و وسط بازی به شکل پیغام بالا میان:confused::blushing::confused:

ای بابا. پس کجا ذخیره می شن؟ {دقت کنید} : من که تا به حال به سرور سونی وصل نشدم که توی سرور سونی ذخیره بشن .
شاید من دارم اسمش رو اشتباه می گم. مگه به همون امتیازهایی که وسط بازی آفلاین مثل امتیازهای بردن مر احل کیلزون هستند تروفی نمی گن؟ که به شکل جام هستند و وسط بازی به شکل پیغام بالا میان:confused::blushing::confused:
رو فلش داخلی کنسول احتمالا
بله تروفی همونه!

فکر نکنم اینهمه گرون باشه ! :eek:
ناسلامتی همین پارسال با essential دوباره اومده بود و تا اونجا که من اطلاع دارم خیلیها هم تو ایران خریدن !
اگه این قیمت باشه ناچارم دستگاه رو روش swap switch انجام بدم که بازیهای کپی PS2 رو اجرا کنه !
(آخه غیر از MGS3 می خوام SH:SM و SH Origins رو هم بازی کنم...)

این swap switchقضیه اش چیه؟
1.تاپیکی هست یاد داده باشه؟
2.مغازه ای تو تهران این کارو میکنه؟
3.برای خود کنسول خطری نداره؟
4.از psn بن نمیشم؟
کنسول 80gigپال هست.

آخرین ویرایش:
چه طوری دمو هایی رو که از store دانلود میکنیم مستقیما به یه ps3 دیگه منتقل کنم
درضمن الان چند روزه که نمیتوم به store وصل شم چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or