هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

یه راه دیگه وجود داره :biggrin1:
با هارد کامپیوتر هارد به هارد کن
جامپر هارد را در بیار وقتی slave شد وصل کن به هارد کامپیوتر
در لینک زیر یک آموزش وجود داره
http://www.iritn.com/ITshow-news-11323.htm
این روش عملی نیست . هارد هیچ PS3 روی PS3 دیگه قابل استفاده نیست و باید فرمت بشه و به حالت اولیه برگرده .
هارد به هارد هم امکان پذیر نیست ، بازی ها و DLC ها دیگه قابل اجرا نخواهند بود .

[FONT=&quot]می شه با بک آپ گرفتن از هارد کنسول و ریسوت اون روی یه کنسول دیگه ، تورفی ها رو انتقال داد ؟ مشکلی پیش نمیاد؟ برای [/FONT][FONT=&quot]psn می گم[/FONT]

[FONT=&quot]می شه با بک آپ گرفتن از هارد کنسول و ریسوت اون روی یه کنسول دیگه ، تورفی ها رو انتقال داد ؟ مشکلی پیش نمیاد؟ برای [/FONT][FONT=&quot]psn می گم[/FONT]
قبلا هم گفته شده تروفی ها تو هارد ذخیره نمیشن رو سرور سونی ذخیره میشن!شما کافیه با اون id که ساختی تو هر ps3ای ساین این کنی و تروفی هارو سینک کنی تا بیان!

دوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.

1. killzone 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. Uncharted 2 : Among Thieves

دوستان یه سئوال داشتم که کدوم یکی از این بازیها بهترینه البته هم از نظر محیط بازی هم از نظر online بازی کزدن که به سرعت منم بخوره. من ADSL 256 دارم. خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون.

1. killzone 2
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. Uncharted 2 : Among Thieves

سلام دوست عزیز
هر سه بازی رو من با 128 بازی کردم و حتی کوچکترین لکی هم نداشت ولی من توصیه مکنم که اول از همه uncharted رو بازی کنی

این روش عملی نیست . هارد هیچ PS3 روی PS3 دیگه قابل استفاده نیست و باید فرمت بشه و به حالت اولیه برگرده .
هارد به هارد هم امکان پذیر نیست ، بازی ها و DLC ها دیگه قابل اجرا نخواهند بود .

یعنی هیچ راه درست و درمونی به جز فرمت کردن نیست ؟
آخه نت من محدودیت حجم داره :(

آقا یه سوال.این رفیق ما بنده خدا کارت PSN US رفته اکانتش Asia ست.نمیدونه کار میکنه یا نه.برا همین فعلا وا نکرده .اگه کسی میدونه بگه که آیا میتونه کارت US رو با اکانت Asia استفاده کنه یا نه...؟

آقا یه سوال.این رفیق ما بنده خدا کارت PSN US رفته اکانتش Asia ست.نمیدونه کار میکنه یا نه.برا همین فعلا وا نکرده .اگه کسی میدونه بگه که آیا میتونه کارت US رو با اکانت Asia استفاده کنه یا نه...؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم باید حتما اکانت US باشه ! بستگی داره که مثلا بخواد DLC یا اضافات دیگه رو دانلود کنه , که باید ببینی چه ریجنی رو خود اون شرکت تعیین کرده ! که معمولا US و EU هست !

یعنی اکانت بسازه دانلود کنه دیگه مشکلی نیست؟
نه دیگه مشکلی نداره ! البته PSN Cart فقط مخصوص US هست ! ساختن اکانت US هم یه مقدار مشکله مگه اینکه آدرس درست حسابی بلد باشی ! به دوستت هم بگو از این به بعد Credit Cart بگیره ! چون هم برای اروپاست و هم برای US ! و از همه مهمتر : ارزونتره !!

سلام من ps3م تا حالا به اینترنت متصل نشده امروز 5تا فایل ویدیوای با فرمت hdتوش ریختم 3تاشو پخش کرد ولی بی صدا 2 تاشم بخش نکرد!!!!هیچ راهی وجود نداره بدون وصل شدن به اینترنت دستگاه این فرمت هارو بخونه؟

سلام
کسی می دونه MGS3 ارجینال ریجن جی تو ایران گیر میاد و قیمتش چنده ؟
بعد با توجه به اینکه ریجنش جیه زبونش ژاپنیه ، درسته ؟
آخه من دستگاهم ریجن جیه و اگه بخوام بازی ارجینال PS2 بگیرم باید حتما ریجن جی باشه...
یه سوال دیگه :
می تونم هارد دستگاهم رو بدم دوستم بزنه به جای هارد کنسول خودش و بازی از PSN دانلود کنه بریزه روش و بعد بهم بده دوباره بزنم به کنسول خودم؟ چنین کاری ممکنه یا نه ؟
اگه این کار نشدنیه از طریق LAN کردن دو تا کنسول می شه بازی رد و بدل کرد یا نه ؟
ممنون .

آخرین ویرایش:
سلام
کسی می دونه MGS3 ارجینال ریجن جی تو ایران گیر میاد و قیمتش چنده ؟
بعد با توجه به اینکه ریجنش جیه زبونش ژاپنیه ، درسته ؟
آخه من دستگاهم ریجن جیه و اگه بخوام بازی ارجینال PS2 بگیرم باید حتما ریجن جی باشه...
ممنون .
فک نکنم گیر بیاد اگر هم گیر بیاری باید یه 70-80 تومنی باشه !!!

سلام من ps3م تا حالا به اینترنت متصل نشده امروز 5تا فایل ویدیوای با فرمت hdتوش ریختم 3تاشو پخش کرد ولی بی صدا 2 تاشم بخش نکرد!!!!هیچ راهی وجود نداره بدون وصل شدن به اینترنت دستگاه این فرمت هارو بخونه؟

up......................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or