usbili
عضو جدید
دوستان چرا من نمیتونم وصل بشم به سرور EA واسه آنلاین Fifa10 ؟
خیلی واسم جالبه !
کسی نمیدونه چرا ؟
دوستان چرا من نمیتونم وصل بشم به سرور EA واسه آنلاین Fifa10 ؟
خیلی واسم جالبه !
شما حاضری پول بدی من PS3 بخرم وقتی که سوخت ؟عجب ! خوب به من که از پشت کوه اومدم هم یه لینکی ، نشانی ، علامت با آتیشی چیزی نشون بده ما هم به چشممون ببینیم !
دوست من چي داري ميگي؟:dشما حاضری پول بدی من PS3 بخرم وقتی که سوخت ؟
این اتفاق برای پسر داییم افتاد ! اون موقع فلش رو زد به دستگاه اینطوری شد ! من که نمیدونستم قراره بسوزه که از قبل دوربین آماده کنم ! :biggrin1:دوست من چي داري ميگي؟:d
يه لينكي، ويدئو اي چيزي از اين حرفي كه زدي بده!
اره براي منم اين طوري شده.کسی نمیدونه چرا ؟
من هم همین مشکل رو دارم حدود یک هفته میشه نمی تونم به سرور EA وصل بشم برای bc2 . از شاتل هم ADSL میگیرمدوستان چرا من نمیتونم وصل بشم به سرور EA واسه آنلاین Fifa10 ؟
خیلی واسم جالبه !
فکر کنم زیر 200 مگ بود. دقیق یادم نیست.سلام.
کسی اطلاع داره firmware 3.15 حجمش چقدره ؟
برای اینکه sign بشم حتما باید این ورژن رو داشته باشم ؟ الان 3.10 رو دارم ولی نمیشه:confused:
حتما میدونی موقعی که PS3 داغ بشه فنش به صورت اتوماتیک شروع به دور تند میکنه تا سریعتر خنک بشه که محیط هم تاثیر زیادی روی سریعتر گرم شدن کنسول داره. شما کنسولتو یه جای بازتر قرار بدهدوستان ps3 40 gg fat خریدم یه سوال دارم
چرا بعد از حدود 1 ساعت فنش انقدر صدا میده؟ در حد فنهای 12 ولت xbox
کنسول هم که اک بنده
ممنون محیط اطرافش که تقریبا بازحتما میدونی موقعی که PS3 داغ بشه فنش به صورت اتوماتیک شروع به دور تند میکنه تا سریعتر خنک بشه که محیط هم تاثیر زیادی روی سریعتر گرم شدن کنسول داره. شما کنسولتو یه جای بازتر قرار بده
البته بستگی داره که چه بازی انجام میدید ! مثلا تو LBP که فک نکونم اصلا فن بره رو دوره تند ! ولی تو بعضی از بازیها مثل KZ2 یا MW2 تقریبا اکثر اوقات فن رو دوره تنده !!ممنون محیط اطرافش که تقریبا باز
اما برای کنسولی که چند روز خریداری شده غیرطبیعی نیست؟
البته گاهی اوقات هم تا چند ساعت خبری از فن نیست
خلاصه مقداری عجیبه
ممنون محیط اطرافش که تقریبا باز
اما برای کنسولی که چند روز خریداری شده غیرطبیعی نیست؟
البته گاهی اوقات هم تا چند ساعت خبری از فن نیست
خلاصه مقداری عجیبه
می تونم هارد دستگاهم رو بدم دوستم بزنه به جای هارد کنسول خودش و بازی از PSN دانلود کنه بریزه روش و بعد بهم بده دوباره بزنم به کنسول خودم؟ چنین کاری ممکنه یا نه ؟
اگه این کار نشدنیه از طریق LAN کردن دو تا کنسول می شه بازی رد و بدل کرد یا نه ؟
ممنون .
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup..................سوال بالا رو جواب بدید ، بعلاوه می خواستم بپرسم MGS PO روی PSN برای دانلود اومده ؟
و بعد MGS PO روی PSN برای PS3 اومده یا PSP ؟