هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

ممنون خودم هم به اين نتيجه رسيده بودم فقط دو دل بودم .
پال 80 خوبه ديگه بگيرم
سلام دوست عزیز
من بهت توصیه میکنم از جایی که میشناسیش و میدونی مطمئن ِ PS3 بخر، اگه جایی رو نمیشناسی، از بچه های همینجا آدرس بگیر. چون اگه همینجوری سرت رو بندازی پایین و بری توی اولین مغازه ای که PS3 تو ویترینش گذاشته، احتمالش زیاده سرت کلاه بره.
پیشاپیش تبریک میگم.
ممنون

از فروشگاه سونی بگیر این فتحی ناجور گرون فروشه :mad:
بهشم میگیم میگه برو از اونایی که ارزون میدن بگیرین ببین دسته اصله یا نه:)
آره خیلی خوبه ! و درضمن سعی کن پک بگیری ! یعنی مثلا PS3 80 GiG GOW:C PAK رو بگیر
پک گرفتن پول اضافی هست من داشتم میگرفتن فروشنده بهم گفت واسه ما فرقی نداره ولی پوله اضافی دادنه پس معمولی گرفتم
ترجیحآ پک معمولی بگیری بهتره

دوستان یه سوال دارم!
برای استفاده از هدست, حتما باید هدست مخصوص ps3 باشه یا هدست های دیگه مثل جبرا و .... هم جواب میده؟؟
اگر میشه استفاده کرد میشه بگید فرقی هم داره یا نه؟؟

دوستان یه سوال دارم!
برای استفاده از هدست, حتما باید هدست مخصوص ps3 باشه یا هدست های دیگه مثل جبرا و .... هم جواب میده؟؟
اگر میشه استفاده کرد میشه بگید فرقی هم داره یا نه؟؟
هر هدستی که Wireless باشه میشه !! البته اگر هدست مخصوص PS3 باشه که چه بهتر !! درضمن من شنیدم هدست های دیگه یعنی اونایی که مخصوص PS3 نیستن , صدا رو نمیتونی باهاش بشنوی و فقط میتونی باهاش حرف بزنی اما فکر میکنم این مشکل با تنظیمات درست برطرف بشه !!

هنوز غیر از روش swap switch روش دیگه ای برای اجرای بازیهای کپی PS2 روی PS3 نیومده ؟
آخه من اگه بخوام بازی ارجینال PS2 بخرم نمی تونم چون ریجن PS3 ام جی هستش و بازی ریجن جی ارجینال PS2 هم تو ایران خیلی کم گیر میاد...(در واقع اصلا گیر نمیاد)
PS2 هم دیگه حسشو ندارم بخرم چون 4 سال پیش فروختمش...
بعد می خواستم ببینم این روش swap switch برای کنسول مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟
اینکه سونی می خواست با همکاری سگا بازیهای دریم کست رو روی PS3 قابل بازی کنه به کجا کشید ؟

آخرین ویرایش:
هنوز غیر از روش swap switch روش دیگه ای برای اجرای بازیهای کپی PS2 روی PS3 نیومده ؟
آخه من اگه بخوام بازی ارجینال PS2 بخرم نمی تونم چون ریجن PS3 ام جی هستش و بازی ریجن جی ارجینال PS2 هم تو ایران خیلی کم گیر میاد...(در واقع اصلا گیر نمیاد)
PS2 هم دیگه حسشو ندارم بخرم چون 4 سال پیش فروختمش...
بعد می خواستم ببینم این روش swap switch برای کنسول مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟
اینکه سونی می خواست با همکاری سگا بازیهای دریم کست رو روی PS3 قابل بازی کنه به کجا کشید ؟
تا وقتی PS3 هست , PS2 چرا ؟ بابا برو PS3 بازی کن حالشو ببر !!:biggrin1:

تا وقتی PS3 هست , PS2 چرا ؟ بابا برو PS3 بازی کن حالشو ببر !!:biggrin1:
آخه من mgs3 رو فقط یه بار بازی کردم و تو کف اینم که یه بار دیگه بازیش کنم:(((تازه 4 سال پیش موقعی که بازیش کردم زبانم ضعیف بود)
بعلاوه می خوام Silent Hill Shattered Memories رو هم بازی کنم...
حالا مغازه ای جایی هست که این روش swap switch رو انجام بده ؟ (خودم که جایی رو نمی شناسم...)

سلام به همگی
میگم ps3 80 J 305T چطوره؟؟!
بعد یه مغازه ای میشناسم 40گیگ مال خود مغازه داره میگفت با دوماه گارانتی
با یه فوتبال 10(نمیدونم کدومش بود) میداد 300 که بهش بگم با دوتا بازی اینقد بگه یا فوقش روش بذارم!
چطوره اینقد؟؟! میگفتم خیلی تمیزه.
بعد من مانیتورم 793df samsung هستش......بازیا روش چجوره؟؟که چنوقت دیگه2261lg بگیرم؟؟!
ممنون میشم
یاعلی:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or