هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

Firmware 3.0 اومده به بازار.

من با خود دستگاه نمی تونم دانلودش کنم.کسی لینکی داره که بشه اونجا دانلود کرد؟

راستی این یکی چه چیز جدیدی داره؟

من که نمیدونم کدومش خوبه ولی رفتم بگیرم یه مدل داشت بدون جعبه 8 تومن یکی با جعبه 14 و15 تومن یا 18 یادم نیست .تازه میگفت این 8 تومنی ببر مارک marshal خیلی از اون یکی بهتر:biggrin1:.
کلا اونجا همینه زیاد فرقی نمیکنه تو بگی بهترین چه بدترین هر چی می خواد میده. من که اونو نگرفتم یکی گرفتم روش نوشته bsc .البته اینم که گرفتم ناگفته نمونه گه عالیه...
مرسي دوست من.....راستي همشون ورژن 1.3 هستن ديگه؟؟ يه وقت 1.2 بهمون نندازن!! چون به قول شما هر چي بگي بازم كار خودشون رو انجام ميدن:-"

مدلش cechh12- 40 gig یکی از دوستان می گفت 40gig خوبه 80.60خراب می شه.فکر نکی کنم توجیه علمی داشته باشه این حرفا.بازم ممنون که به فگر من هستید.
الان مشکلم اینه که تصویر گیر کی کنه سر بازی الان کولر رو گذاشتم مستقیم بهش باد بزنه خاموش نشده هنوز.دیروز کولرم گذاشته بودم بعد یه مدت گیر کرد بازم
PS3 شما مشکل گرمایی داره. دیگه روشنش نکنید.
باید کنسول رو بازش کنید که اینجا کامل توضیح داده. احتمالا مشکل از خمیر Silicon هست.

سلام
یکی از دوستان میگفت PS3 های 40 گیگ خیلی خراب میشن ؟! میخواستم بدونم حرفشون درسته ؟
کلا کنسول PS3 کیفیت ساخت بالایی داره ولی وسیله برقی ممکنه هر لحظه خراب بشه
مدل 40 گیگ هم چون یه مدتیه دیگه تولید نمیشه این حرفها در موردش زده میشه.
به طور کلی نمیشه گفت که یک مدل PS3 خراب میشه با نمیشه, اگه خوب از کنسول مراقبت کنید مشکلی براش پیش نمیاد.

چون تو ايران اكثرا 40 گيگ دارن اين حرف رو ميزنن و گرنه هيچ فرقي تو كيفيت ساخت نداره......مگر اين كه كشور ساختش متفاوت باشه.....كه اون هم چندان مهم نيست....
راستي دوستان كيفيت ساخت ps3 چيني بيشتره يا مالزيايي؟

چون تو ايران اكثرا 40 گيگ دارن اين حرف رو ميزنن و گرنه هيچ فرقي تو كيفيت ساخت نداره......مگر اين كه كشور ساختش متفاوت باشه.....كه اون هم چندان مهم نيست....
راستي دوستان كيفيت ساخت ps3 چيني بيشتره يا مالزيايي؟
ژاپنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

چجوری میشه بیشتر راهنمایی کنی؟
ببین دوسته غزیز اگر شما اینکار را بکنید یک سری مشکلات داره
مثلا امکان داره هارد پلی 3 را ناجور در بیاری و بدجور به کامپیوترت وصل کنی انوقت امکان داره پورت هاش خراب بشن یا مثلا بدجور بک اب کنی
اصلا شما چرا این کار ها را میکنی کافی با یک فلش موری 8 گیگ بک اب بگیری که دیگه از این مشکلات برایت درست نشه

دوستان من 2 تا سوال داشتم. 1- من یک Theme خریدم می خواستم بدونم که می تونم به یکی دیگه هم بدم؟ منظورم مثل بازی هستش که به 4 نفر دیگه هم میشه داد. 2- من تو لیست Download خودم 4-5 تا بازی دارم. حالا اگه فقط یکیش رو بخوام به کسی بدم باید چیکار کنم؟ چون طرف آشنا نیستش که بشه بهش اعتماد کرد، یکهو دیدی همه رو زد برای دانلود. مرسی

دوستان من 2 تا سوال داشتم. 1- من یک Theme خریدم می خواستم بدونم که می تونم به یکی دیگه هم بدم؟ منظورم مثل بازی هستش که به 4 نفر دیگه هم میشه داد. 2- من تو لیست Download خودم 4-5 تا بازی دارم. حالا اگه فقط یکیش رو بخوام به کسی بدم باید چیکار کنم؟ چون طرف آشنا نیستش که بشه بهش اعتماد کرد، یکهو دیدی همه رو زد برای دانلود. مرسی
فقط یه راه داری اگر در یک شهر هستی
آیکونت خودت را روی دستگاه دوست باز کن هرجه بازی که تو لیست Download داری رو آیکونت خود بریز یادت باشه تا 5 بار از هر Download میتوای استفاده کنی

*******************************************************************************************************************

دوستان یه راهنمایی بکنن

ممنون

سیستم دستگاه چیه آسیا اروپا آمریکا ژاپون

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9563

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or