نه نمیشه backup گرفتمیخواستم بدونم امکانش وجود داره که با کابل Lan از PS3
Backup گرفت؟(یا وصلش کرد به PC) اگه میشه چجوری
ولی متوانی هارد خوده پلی 3 را در بیاری و اونجا در رایانه بک اپ بگیری
نه نمیشه backup گرفتمیخواستم بدونم امکانش وجود داره که با کابل Lan از PS3
Backup گرفت؟(یا وصلش کرد به PC) اگه میشه چجوری
مرسي دوست من.....راستي همشون ورژن 1.3 هستن ديگه؟؟ يه وقت 1.2 بهمون نندازن!! چون به قول شما هر چي بگي بازم كار خودشون رو انجام ميدنمن که نمیدونم کدومش خوبه ولی رفتم بگیرم یه مدل داشت بدون جعبه 8 تومن یکی با جعبه 14 و15 تومن یا 18 یادم نیست .تازه میگفت این 8 تومنی ببر مارک marshal خیلی از اون یکی بهتر:biggrin1:.
کلا اونجا همینه زیاد فرقی نمیکنه تو بگی بهترین چه بدترین هر چی می خواد میده. من که اونو نگرفتم یکی گرفتم روش نوشته bsc .البته اینم که گرفتم ناگفته نمونه گه عالیه...
اره فکر کنم.من جلدشم انداختم دور...مرسي دوست من.....راستي همشون ورژن 1.3 هستن ديگه؟؟ يه وقت 1.2 بهمون نندازن!! چون به قول شما هر چي بگي بازم كار خودشون رو انجام ميدن
دوستان من اون دمو رو دوباره دانلود کردم
اما قبل اینکه فریمور اپدیت کنم همون ارورو میداد
اما حالا که اپدیت شده میره تو نصبش تو 14 درصد خراب میشه ای خدا
مشکل دقیقا کجاس؟
PS3 شما مشکل گرمایی داره. دیگه روشنش نکنید.مدلش cechh12- 40 gig یکی از دوستان می گفت 40gig خوبه 80.60خراب می شه.فکر نکی کنم توجیه علمی داشته باشه این حرفا.بازم ممنون که به فگر من هستید.
الان مشکلم اینه که تصویر گیر کی کنه سر بازی الان کولر رو گذاشتم مستقیم بهش باد بزنه خاموش نشده هنوز.دیروز کولرم گذاشته بودم بعد یه مدت گیر کرد بازم
کلا کنسول PS3 کیفیت ساخت بالایی داره ولی وسیله برقی ممکنه هر لحظه خراب بشهسلام
یکی از دوستان میگفت PS3 های 40 گیگ خیلی خراب میشن ؟! میخواستم بدونم حرفشون درسته ؟
ژاپنی:biggrin1::biggrin1::biggrin1:چون تو ايران اكثرا 40 گيگ دارن اين حرف رو ميزنن و گرنه هيچ فرقي تو كيفيت ساخت نداره......مگر اين كه كشور ساختش متفاوت باشه.....كه اون هم چندان مهم نيست....
راستي دوستان كيفيت ساخت ps3 چيني بيشتره يا مالزيايي؟
ببین دوسته غزیز اگر شما اینکار را بکنید یک سری مشکلات دارهچجوری میشه بیشتر راهنمایی کنی؟
Firmware 3.0 اومده به بازار.
من با خود دستگاه نمی تونم دانلودش کنم.کسی لینکی داره که بشه اونجا دانلود کرد؟
راستی این یکی چه چیز جدیدی داره؟
فقط یه راه داری اگر در یک شهر هستیدوستان من 2 تا سوال داشتم. 1- من یک Theme خریدم می خواستم بدونم که می تونم به یکی دیگه هم بدم؟ منظورم مثل بازی هستش که به 4 نفر دیگه هم میشه داد. 2- من تو لیست Download خودم 4-5 تا بازی دارم. حالا اگه فقط یکیش رو بخوام به کسی بدم باید چیکار کنم؟ چون طرف آشنا نیستش که بشه بهش اعتماد کرد، یکهو دیدی همه رو زد برای دانلود. مرسی
دوستان یه راهنمایی بکنن
ممنون