هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

ببین دوسته غزیز اگر شما اینکار را بکنید یک سری مشکلات داره
مثلا امکان داره هارد پلی 3 را ناجور در بیاری و بدجور به کامپیوترت وصل کنی انوقت امکان داره پورت هاش خراب بشن یا مثلا بدجور بک اب کنی
اصلا شما چرا این کار ها را میکنی کافی با یک فلش موری 8 گیگ بک اب بگیری که دیگه از این مشکلات برایت درست نشه
:confused: من کلا از Back Up چیزی نمیدونم یکم توضیح میدی؟ یعنی همه چیز بعد از این که Format کردم بر میگرده سره جاش؟

:confused: من کلا از Back Up چیزی نمیدونم یکم توضیح میدی؟ یعنی همه چیز بعد از این که Format کردم بر میگرده سره جاش؟

والا به بک اب چیزی میگن برای ذخیره اطلاعاتون از روی هارد بر روی هارده دیگر
البته اگر اطلاعات بیشتر میخواهی باید مطلب بیشتر بخونی که یکدفعه مسکلی برایت نیاد :-"
یک جورایی اره بعداز فرمت کردن همه چیز برمیگرده سره جاش

قیمت

سلام

1.الان قیمت بازی های ps3 چنده حدودا؟
2.جدیدترین pes و wwe چه سالی هستن؟
3.امیدی به کرک شدن بازی هاش هست؟(ارزون شدن:()
4.آنلاین سایتی هست بازی ps3 بفروشه؟

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنون

سلام

1.الان قیمت بازی های ps3 چنده حدودا؟
2.جدیدترین pes و wwe چه سالی هستن؟
3.امیدی به کرک شدن بازی هاش هست؟(ارزون شدن:()
4.آنلاین سایتی هست بازی ps3 بفروشه؟

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنون

سلام.

1- بستگی به بازیش داره. اگه جدید باشه 60-70 میدن.
2- هر دوتا باری 2009
3- خیر
4- من نمیشناسم جایی رو البته اگه منظورت اینه که دم در خونه حساب کنی.

پ.ن: از این به بعد هم لطف کن با Size کوچیکتر بنویس. موفق باشی

ببخشید یک سوال آیا اجرای بازی های pcرویps3با برنامه ی مربوط و متصل شدن به اینترنت حقیقت دارد من که تو خیلی سایتا دیدم اگه باور ندارید برید تو googleسرچ کنید.
درضمن محض اطلاع BoRiX_HiDeNجان باید بگم ps3کپی خور میشه والان هم نزدیک شده.

ببخشید یک سوال آیا اجرای بازی های pcرویps3با برنامه ی مربوط و متصل شدن به اینترنت حقیقت دارد من که تو خیلی سایتا دیدم اگه باور ندارید برید تو googleسرچ کنید.
شما موفق باشی. بشین پاش تا کپی خور بشه. نکنه خود Sony اومده داره براتون کپی خور میکنه. شاید هم همون سایت که آریا اومد گفت شروع به کار کردن برای کپی خور کردن کنسول که بعد معلوم شد سایتشون 1 ماه هم از تاسیسش نمی گذره. شما فکر کن کپی خور میشه.

فکر نکنم به هیج وجه اجرا شه !
این سوال رو یکی دیگه هم پرسیده بود !

:hide: عجب؟ شما هرچی اونجا سرچ کنی یعنی حقیقت داره؟ :cheesygri

سلــــــــــــــــــــــــــــــا م

1.pes 2009 و wwe 2009 چنده؟(نوش)
2.نزدیک ولی عصر جایی هســــــــــــــــــــــــــــت که ســـــــــــــــــــــــــی دِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِی ps3 بفروشن؟
3.من می خواستم ببینم می تونم تو گروه ترجمه عضو شم؟(شرمنده جای بهتری نیافتــــــــــــــــــم)

مــــــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــنــــــــــــــــــــــــــــــو نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or