Desert-Eagle
کاربر سایت
دوستان ميبخشيد يكي به اين سوال جواب بده ممنون ميشم:biggrin1:
فرق بين PS3 جعبه مشكي و جعبه قرمز چيه؟؟
نظر خودت چیه؟:biggrin1: فکر می کنی فرقی دارن؟:biggrin1:دوستان ميبخشيد يكي به اين سوال جواب بده ممنون ميشم:biggrin1:
:confused: من کلا از Back Up چیزی نمیدونم یکم توضیح میدی؟ یعنی همه چیز بعد از این که Format کردم بر میگرده سره جاش؟ببین دوسته غزیز اگر شما اینکار را بکنید یک سری مشکلات داره
مثلا امکان داره هارد پلی 3 را ناجور در بیاری و بدجور به کامپیوترت وصل کنی انوقت امکان داره پورت هاش خراب بشن یا مثلا بدجور بک اب کنی
اصلا شما چرا این کار ها را میکنی کافی با یک فلش موری 8 گیگ بک اب بگیری که دیگه از این مشکلات برایت درست نشه
نظر خودت چیه؟:biggrin1: فکر می کنی فرقی دارن؟:biggrin1:
:confused: من کلا از Back Up چیزی نمیدونم یکم توضیح میدی؟ یعنی همه چیز بعد از این که Format کردم بر میگرده سره جاش؟
خوب اینم حرفیخوب اونا میخوان پول بیشتری بگیرن واسه همین از هیچ کاری دریغ نمیکنن:laughing::cheesygri:biggrin1:
سلام.سلام
1.الان قیمت بازی های ps3 چنده حدودا؟
2.جدیدترین pes و wwe چه سالی هستن؟
3.امیدی به کرک شدن بازی هاش هست؟(ارزون شدن)
4.آنلاین سایتی هست بازی ps3 بفروشه؟
مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنون
شما موفق باشی. بشین پاش تا کپی خور بشه. نکنه خود Sony اومده داره براتون کپی خور میکنه. شاید هم همون سایت که آریا اومد گفت شروع به کار کردن برای کپی خور کردن کنسول که بعد معلوم شد سایتشون 1 ماه هم از تاسیسش نمی گذره. شما فکر کن کپی خور میشه.ببخشید یک سوال آیا اجرای بازی های pcرویps3با برنامه ی مربوط و متصل شدن به اینترنت حقیقت دارد من که تو خیلی سایتا دیدم اگه باور ندارید برید تو googleسرچ کنید.
درضمن محض اطلاع BoRiX_HiDeNجان باید بگم ps3کپی خور میشه والان هم نزدیک شده.
فکر نکنم به هیج وجه اجرا شه !ببخشید یک سوال آیا اجرای بازی های pcرویps3با برنامه ی مربوط و متصل شدن به اینترنت حقیقت دارد من که تو خیلی سایتا دیدم اگه باور ندارید برید تو googleسرچ کنید.
عجب؟ شما هرچی اونجا سرچ کنی یعنی حقیقت داره؟ :cheesygriببخشید یک سوال آیا اجرای بازی های pcرویps3با برنامه ی مربوط و متصل شدن به اینترنت حقیقت دارد من که تو خیلی سایتا دیدم اگه باور ندارید برید تو googleسرچ کنید.
آره دیگه دوست عزیز فکر کنم همین Search ها رو کردن که فهمیدن تا چند وقت دیگه PS3 کپی خور میشه و الان هم دوستان دارن تست می کنند.عجب؟ شما هرچی اونجا سرچ کنی یعنی حقیقت داره؟ :cheesygri