هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان ميبخشيد كسي جايي رو سراغ داره تو تهران كه قاب بازي هاي PS3 رو بفروشه؟؟...يعني قاب تنها كه عين قاب هاي معمولي بازي هايي باشه كه ميخريم.....
ميگفتن وست گيم داره زنگ زدم گفت نداره:((.....اگر جايي رو ميشناسيد لطفا قيمتش رو هم بگيد.....هر كس اطلاعاتي داره لطفا دريغ نكنه:biggrin1:

سلام دوست عزیز
برو طبقه آخر پاساژ لباف که پشت شهرداری یا همون توپ خونه هستش ...
خیالت راحت گیر میاری ....

دوستان گلم ps3 من وقتی تو بازی میره گیر می کنه بعضی اوقات تا 20 بار باید دگمه پاور رو بگیرم خاموش روشنش کنم تا بلاخره دیگه گیر نکنه انگار که گرم می شه دستگاه بعضی اوقات خیلی ازیت می کته هنوز بالا نیومده دستگاه بوق می زنه شروع به چشمک زدن می کنه بعضی اوقاتم چراغ سبزش زرد می شه رنگش مشکل کجاست خواهش می کنم جواب بدید.

متاسفانه ps3 شما خراب شده و به اصطلاح همون 3 چراغ xbox راهنمای درست کردنش تو سایت هست یکم سخته ولی درست می شه به این نوع خرابی میگن yellow of death .راستی می شه بگی ps3 شما مدلش چیه و چند gig هست...؟
3 چراغ الان کمتر میشه مدلش رو نمی دونم کجا نوشته.میشه لینکه این مطلب رو بزاری واسم. 40 gige
ps3 من وقتی تو بازی میره گیر می کنه بعضی اوقات تا 20 بار باید دگمه پاور رو بگیرم خاموش روشنش کنم تا بلاخره دیگه گیر نکنه انگار که گرم می شه دستگاه بعضی اوقات خیلی ازیت می کته هنوز بالا نیومده دستگاه بوق می زنه شروع به چشمک زدن می کنه بعضی اوقاتم چراغ سبزش زرد می شه رنگش مشکل کجاست خواهش می کنم جواب بدید.

3 چراغ الان کمتر میشه مدلش رو نمی دونم کجا نوشته.میشه لینکه این مطلب رو بزاری واسم. 40 gige
ps3 من وقتی تو بازی میره گیر می کنه بعضی اوقات تا 20 بار باید دگمه پاور رو بگیرم خاموش روشنش کنم تا بلاخره دیگه گیر نکنه انگار که گرم می شه دستگاه بعضی اوقات خیلی ازیت می کته هنوز بالا نیومده دستگاه بوق می زنه شروع به چشمک زدن می کنه بعضی اوقاتم چراغ سبزش زرد می شه رنگش مشکل کجاست خواهش می کنم جواب بدید.
سلام دوست عزیز
40 gig ها چون قدیمی هستند فکر کنم از این مشکلات بیشتر داشته باشند.
مدلش رو هم پشت جعبه PS3 > زیر نوشته PLAY STATION 3 > یه نوشته هست که واسه من CECHL04 هست. اون مدلشه
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21872

دوستان من اون دمو رو دوباره دانلود کردم

اما قبل اینکه فریمور اپدیت کنم همون ارورو میداد

اما حالا که اپدیت شده میره تو نصبش تو 14 درصد خراب میشه ای خدا:((

مشکل دقیقا کجاس؟

اگه ریجن آپدیت با ریجن کنسولت یکی نباشه فکر کنم از این مشکلات پیش بیاد. دقیق نمی دونم.
سلام...
مشکلم خوشبختانه حل شد...
مشکل از wireless آداپتر بود...مثل اینکه آداپتر هنگ کرده(نمیدونم چی اسمش رو بزارم)
چراغ سبز وایرلس کنسول روشن میموند...یعنی داره کار میکنه...منم مودم وایرلس رو از برق در آوردم ریست کردم درست شد...

سلام دوست عزیز
40 gig ها چون قدیمی هستند فکر کنم از این مشکلات بیشتر داشته باشند.
مدلش رو هم پشت جعبه PS3 > زیر نوشته PLAY STATION 3 > یه نوشته هست که واسه من CECHL04 هست. اون مدلشه
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21872
مدلش cechh12- 40 gig یکی از دوستان می گفت 40gig خوبه 80.60خراب می شه.فکر نکی کنم توجیه علمی داشته باشه این حرفا.بازم ممنون که به فگر من هستید.
الان مشکلم اینه که تصویر گیر کی کنه سر بازی الان کولر رو گذاشتم مستقیم بهش باد بزنه خاموش نشده هنوز.دیروز کولرم گذاشته بودم بعد یه مدت گیر کرد بازم

دوستان كسي ميدونه بهترين و با كيفيت ترين كابل HDMI واسه استفاده براي PS3 چيه؟؟ اگر يه آدرس تو توپخونه هم بديد خيلي خوب ميشه....:biggrin1:
من که نمیدونم کدومش خوبه ولی رفتم بگیرم یه مدل داشت بدون جعبه 8 تومن یکی با جعبه 14 و15 تومن یا 18 یادم نیست .تازه میگفت این 8 تومنی ببر مارک marshal خیلی از اون یکی بهتر:biggrin1:.
کلا اونجا همینه زیاد فرقی نمیکنه تو بگی بهترین چه بدترین هر چی می خواد میده. من که اونو نگرفتم یکی گرفتم روش نوشته bsc .البته اینم که گرفتم ناگفته نمونه گه عالیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or