هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

حالا چرا اسمشو گذاشتن platinum.منه نوعی که نمیدونم چه فرقی داره فکر میکنم که شاید محتوای خاصی داشته باشه.ولی مثل این که بی محتواتره:laughing:
امکان داره به خاطر قیمت پایین تری که داره کم و کسری نسبت به خوده بازی داشته باشه؟....هم از نظر مخلفات بسته بندی هم از نظر خود بازی؟

پلاتیوم یک نوع فلز گران قیمت است یا همان طلای سفید.بازیهای که امتیاز جوبی گرفته و یا فروش خوبی داشته و یا بعد از یک سال از فروش آن گذشته در بسته بندیهای پلاتیم با فیمتی کمتر بیرون میدن
هیچ فرقی نداره اگر هم نوشته باشه platinum ادیتشون منظور کم کردن از بازی نیست بلکه ممکن است بهتر و یا چیزهای هم افزوده شده باشه و......
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
الان من ps3 حدود 1 سال و نيم گرفتم.
بعد از اين مدت قائدتا توش گردو خاك رفته.
راه پيشنهادي شما براي تميز كردن داخله ps3 چيه؟

اگر وارد نباشی ریسک خراب شدن دستگا زیاده باز و بست کردنش سخته و پارهگی کابلهای نواری و ..... بی خیال باز کردنش
بهترین روش
یک عدد دستمال عینک پاک کن
لنز تمیز کن دی وی دی
جارو برقی یا جارو برقی دستی

اگر دیسکی داخل دستگاه است در بیارین و دستگاه را خاموش کنید
دکمه پاور پشت را هم خاموش کنید و کابل برق را هم در بیارین
با دستمال عینک پاک کن رور دستگاه زیر و پهلو ها را خوب پاک کنید
سوراخهای هوا کش پشت جلو بدنه و... دستگاه را هم خوب با دستمال عینک پاک کن خوب پاک کنید
اگر خوب به سوراخهای هوا کش نگا کنید دا خلشون گرد و خاک وجود داره با جارو برقی یا جارو برقی دستی با درجه کم و خیلی آرام و با دقیق سوراجهای هواکش را تمیز کنید *
*احتیاط به قسمت ورودی دی وی دی کاری نداشته باشد
حالا سیم کابل را وصل کنید دکمه پاور را هم روشن کنید
با دستور راهنمای سی دی لنز پاک کن لنز دستگاه خود را تمیز کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:
جناب catman ممنونم كه به سوالم پاسخ داديد............ببخشيد يه سوال ديگه:biggrin1:
رو كابل پاور خود ps3 كه چيز خاصي ننوشته؟ منظورم اينه كه كلا با كابل هاي پاور ps3 كه بيرون ميفروشن فرقي نداره؟

جناب catman ممنونم كه به سوالم پاسخ داديد............ببخشيد يه سوال ديگه:biggrin1:
رو كابل پاور خود ps3 كه چيز خاصي ننوشته؟ منظورم اينه كه كلا با كابل هاي پاور ps3 كه بيرون ميفروشن فرقي نداره؟

نه دوست عزیز هیچ فرقی نداره

Computer-Power-Supply-SHUCKO-C13-.jpg

این شکلی باید باشه

دوست عزیز هرچه پرسش داری یکجا بنویس

خيلي خيلي ممنونم دوست من:love::love::love:
راستي كسي ميدونه 80gb ها از چه تاريخي به بعد cpuشون 65 نانومتري هست؟
1251592246.jpg

آخرین ویرایش:
نه دوست عزیز هیچ فرقی نداره

Computer-Power-Supply-SHUCKO-C13-.jpg

این شکلی باید باشه

خيلي خيلي ممنونم دوست من:love::love::love:
راستي كسي ميدونه 80gb ها از چه تاريخي به بعد cpuشون 65 نانومتري هست؟

ويرايش:
عذر ميخوام اگر تو چند تا پست شد سوالات...با عرض پوزش از مديران و دوستان....

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

اقا 2 سوال:دی
====
1.اگه ps3 رو روشن بزارم که 12 ساعت dl کنه مشکلی پیش نمیاد:دی!

2.من دمو dirt 2 رو دانلود کردم اما موقعه نصب ارور میده چرا؟

سلام دوستان

اقا 2 سوال:دی
====
1.اگه ps3 رو روشن بزارم که 12 ساعت dl کنه مشکلی پیش نمیاد:دی!

1. من یه زمانی 256 نامحدود داشتم 24 ساعت گذاشتمش برای DL :دی والانم هر شب از 2-7 DL میذارم باز :دی خر کاره چیزیش نمیشه :دی 360 که نیست :دی
2.بد DL شده کاریش نمیشه کرد ! دوباره DL کن!

من یه زمانی 256 نامحدود داشتم 24 ساعت گذاشتمش برای DL :دی والانم هر شب از 2-7 DL میذارم باز :دی خر کاره چیزیش نمیشه :دی 360 که نیست :دی
عین همین حرفو حامد تو psn گفت:دی
2.بد DL شده کاریش نمیشه کرد ! دوباره DL کن!
ربطی به ریجن و اینا نداره؟!

تو این سایت یک سری اطلاعات راجع به کپی خور شدن ps3 داده من انگلیسی ام خوب نیست اگه کسی سر در میاره بگه http://how-to-copy-ps3-games-guide.blogspot.com/
تاپیک مربوط به کپی شدن PS3 هست(که قفله:-") فک کنم سر کاری هست این سایت . گفته بازی ها PS3 رو بزنید رو DVD
سلام دوستان

من با WET این مشکل داشتم سعی کن وسط دانلود قطع نکنی اینترنتو
ربطی به ریجن و اینا نداره؟!
نه داداش ربطی نداره

آخرین ویرایش:
دوستان ميبخشيد كسي جايي رو سراغ داره تو تهران كه قاب بازي هاي PS3 رو بفروشه؟؟...يعني قاب تنها كه عين قاب هاي معمولي بازي هايي باشه كه ميخريم.....
ميگفتن وست گيم داره زنگ زدم گفت نداره:((.....اگر جايي رو ميشناسيد لطفا قيمتش رو هم بگيد.....هر كس اطلاعاتي داره لطفا دريغ نكنه:biggrin1:

دوستان ميبخشيد كسي جايي رو سراغ داره تو تهران كه قاب بازي هاي PS3 رو بفروشه؟؟...يعني قاب تنها كه عين قاب هاي معمولي بازي هايي باشه كه ميخريم.....
ميگفتن وست گيم داره زنگ زدم گفت نداره:((.....اگر جايي رو ميشناسيد لطفا قيمتش رو هم بگيد.....هر كس اطلاعاتي داره لطفا دريغ نكنه:biggrin1:

فکر کنم این ها فقط دست ناشران بازی ها هست

دوستان گلم من ps3 دارم یا بار قاطی کرد هی خاموش می شد چراغ زرد روشن می شد بجای ... بعد از چند بار روشن شدن و قفل شدن خوب می شه.؟؟
متاسفانه ps3 شما خراب شده و به اصطلاح همون 3 چراغ xbox راهنمای درست کردنش تو سایت هست یکم سخته ولی درست می شه به این نوع خرابی میگن yellow of death .راستی می شه بگی ps3 شما مدلش چیه و چند gig هست...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or