دوستان کنسولم وقتی دو ،سه ساعت بازی میکنم یه دفه دور فن هاش میره بالا در حد 360 دوازده ولت شده
!
فقط هم سر کیلزون 2 اونم در حالت آنلاین
چرا ميشه به مانيتو وصلش كرد
40 گيگ 360 هست
هر نوع مانیتوری؟؟ فرقی نمیکنه؟؟
نمیشه رو تلویزیون های معمولی بازی کرد؟؟ :confused: ( :biggrin1: )
رو تلویزیون معمولی هم میشه بازی کرد!هر نوع مانیتوری؟؟ فرقی نمیکنه؟؟
نمیشه رو تلویزیون های معمولی بازی کرد؟؟ :confused: ( :biggrin1: )
من همچین حرکتی انجام دادم ولی این اتفاقی که شما میگی نیفتاد!سلام دوستان . من يه سوال دارم فقط خواهشا مثل بقيه سوالايي كه اينجا پرسيدم و بي جواب گذاشتين اينو بي جواب نذاريد !
من چند وقت پيش يه دسته واسه كامپيوتر خريدم و بعد يه مدت به سرم زد كه به كنسولم هم وصل كنم اين كارو كردم و چند روزي باهاش بازي كردم الان ميبينم كه دسته اولم اين شده و دسته ي اصلي كنسول كشك شده ! حتي اگه دسته اصلي كنسول فقط وصل باشه و اون يكي وصل نباشه بازم دسته ي اصلي كار نميكنه . رو اون چراغاي بالاش هم عدد شماره ي 2 رو نشون ميده يعني اين شده دسته ي فرعي در صورتي كه بايد اصلي باشه ! و اون دسته ي farasoo دسته ي اصلي شده . هر كاري كردم نتونستم عوض كنم . بايد چيكار كنم ؟
جان هركسي كه دوست داريد بياييد جواب بديد بخدا اعصابم بدجوري بهم ريخته . ممنون
خوب دسته رو بکش بعد کنسولو روشن کن.:confused:سلام دوستان . من يه سوال دارم فقط خواهشا مثل بقيه سوالايي كه اينجا پرسيدم و بي جواب گذاشتين اينو بي جواب نذاريد !
من چند وقت پيش يه دسته واسه كامپيوتر خريدم و بعد يه مدت به سرم زد كه به كنسولم هم وصل كنم اين كارو كردم و چند روزي باهاش بازي كردم الان ميبينم كه دسته اولم اين شده و دسته ي اصلي كنسول كشك شده ! حتي اگه دسته اصلي كنسول فقط وصل باشه و اون يكي وصل نباشه بازم دسته ي اصلي كار نميكنه . رو اون چراغاي بالاش هم عدد شماره ي 2 رو نشون ميده يعني اين شده دسته ي فرعي در صورتي كه بايد اصلي باشه ! و اون دسته ي farasoo دسته ي اصلي شده . هر كاري كردم نتونستم عوض كنم . بايد چيكار كنم ؟
دوست عزیز هر سه اینا Region free هستن پس هیچ فرقی نمی کنه که شما کدوم رجین رو بخری .سلام
من سه تا بازی Resistance2,Killzone2وLBP رو قراره بخرم. میخواستم بدونم اگه این بازیا رو با ریجن پال بخرم میتونم بدون دردسر online بازی کنم؟؟؟؟(کنسول خودم ntsc/j هست):confused:
با سلامسلام دوستان . من يه سوال دارم فقط خواهشا مثل بقيه سوالايي كه اينجا پرسيدم و بي جواب گذاشتين اينو بي جواب نذاريد !