هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان ، خسته نباشید!

رفقا ، چند تا سوال کلی و در عین حال ابتدائی داشتم در مورد PS3 ! :biggrin1:

اول اینکه ، پلی 3 روز حتما" باید روی تلویزیون های HD بازی کرد؟؟ نمیشه به مانیتور وصلش کرد؟؟

دوم ، الآن ارزونترین PS3 تو بازار چنده و میانگین قیمت بازی هاش هم اگه میشه . . . . . ممنون :biggrin1:

سلام دوستان . من يه سوال دارم فقط خواهشا مثل بقيه سوالايي كه اينجا پرسيدم و بي جواب گذاشتين اينو بي جواب نذاريد !

من چند وقت پيش يه دسته واسه كامپيوتر خريدم و بعد يه مدت به سرم زد كه به كنسولم هم وصل كنم اين كارو كردم و چند روزي باهاش بازي كردم الان ميبينم كه دسته اولم اين شده و دسته ي اصلي كنسول كشك شده ! حتي اگه دسته اصلي كنسول فقط وصل باشه و اون يكي وصل نباشه بازم دسته ي اصلي كار نميكنه . رو اون چراغاي بالاش هم عدد شماره ي 2 رو نشون ميده يعني اين شده دسته ي فرعي در صورتي كه بايد اصلي باشه ! و اون دسته ي farasoo دسته ي اصلي شده . هر كاري كردم نتونستم عوض كنم . بايد چيكار كنم ؟

جان هركسي كه دوست داريد بياييد جواب بديد بخدا اعصابم بدجوري بهم ريخته . ممنون

سلام دوستان . من يه سوال دارم فقط خواهشا مثل بقيه سوالايي كه اينجا پرسيدم و بي جواب گذاشتين اينو بي جواب نذاريد !

من چند وقت پيش يه دسته واسه كامپيوتر خريدم و بعد يه مدت به سرم زد كه به كنسولم هم وصل كنم اين كارو كردم و چند روزي باهاش بازي كردم الان ميبينم كه دسته اولم اين شده و دسته ي اصلي كنسول كشك شده ! حتي اگه دسته اصلي كنسول فقط وصل باشه و اون يكي وصل نباشه بازم دسته ي اصلي كار نميكنه . رو اون چراغاي بالاش هم عدد شماره ي 2 رو نشون ميده يعني اين شده دسته ي فرعي در صورتي كه بايد اصلي باشه ! و اون دسته ي farasoo دسته ي اصلي شده . هر كاري كردم نتونستم عوض كنم . بايد چيكار كنم ؟

من همچین حرکتی انجام دادم ولی این اتفاقی که شما میگی نیفتاد!
شما اون سوراخی که پشت کنترلر هست رو با یه چیز باریک یه با فشار بده تا کنترلر به حالت اولش برگرده شاید مشکل حل شد!

خوب دسته رو بکش بعد کنسولو روشن کن.:confused:
دکمه ps رو چند ثانیه نگه دار.صفحه ای که باز شد برو به کنترلر ستینگ.دستت رو بزار رو 1.
البته وقتی تو بازی میری اینکارو بکن.

سلام
من سه تا بازی Resistance2,Killzone2وLBP رو قراره بخرم. میخواستم بدونم اگه این بازیا رو با ریجن پال بخرم میتونم بدون دردسر online بازی کنم؟؟؟؟(کنسول خودم ntsc/j هست):confused:

سلام
من سه تا بازی Resistance2,Killzone2وLBP رو قراره بخرم. میخواستم بدونم اگه این بازیا رو با ریجن پال بخرم میتونم بدون دردسر online بازی کنم؟؟؟؟(کنسول خودم ntsc/j هست):confused:
دوست عزیز هر سه اینا Region free هستن پس هیچ فرقی نمی کنه که شما کدوم رجین رو بخری .

با سلام

دوست عزیز شما طبق فرمایش دوست قبلی میتونی بعد از روشن کردن کنسول البته با استفاده از دسته اصلی دسته خودش روی 1 قرار میگیره و بعد میتونی سیم دسته کامپیوتر رو وصل کنی.

راه ساده تر هم اینه که وقتی وارد یک بازی شدی دکمه وسط دسته رو چند ثانیه بگیر و بعد از امدن منو گزینه Controler Settings رو انتخاب کن و بعد از اینکار یه بار دایره رو بزن و در اینجا با استفاده از جهتهای بالا و پایین روی 1 یا 2 میتونی بزاری.(نکته همین طور که گفتم گزینه Controler Settings فقط در حین انجام بازی میاد)موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or