یادتونه گفتم دستگام هیچ بازی رو نمی خونه و اساتید گفتن از لنزشه و باید لنزش تعویض بشه ولی یه چیزی که هستش اینه که CD و DVD رو می خونه به نظر شما باز هم از لنزشه و باید تعویض بشه
دوست عزیز جوابتون و داخل پیغامی که داده بودید دادم . ! فکر نمیکنم لازم باشه یک سوال چند جا مطرح کنید . !سلام من یک ps3 خریدم region ntsc/j هم است اما تو اون کرهه زده شماره 3 مگه 2 نباید باشه بعد روی جعبه هم زده ntsc/j اما ادرس سایت playstation 3 رو که زده زده asia/playstation 3 بعد ماله من این سیم برقش یا همون av cable cord از این 3 شاخه هاست که تبدیل باید بزنیم می خواستم بدونم مگه باید کابلش اینجوری باشه ماله این ریجن؟
لطفا يكي از دوستان كه اطلاعات داره توضيح بدن .
كابل HDMI ديدم 95 هزار تومن .
مي خواستم بدونم فرقش با كابل هاي معمولي چيه ؟
كيفيتش توي بازي چقدر تاثير داره ؟
چرا انقدر گرونه ؟
كابل HDMI هر چقدر گرون تر باشه بهتره ؟
GOOD LUCK
فرق داره ولی نه انقدر که توی بازیها و یا دی وی دی های معمولی مشخص باشه .
بخاطر کیفیت جنس و مواد بکار رفته که میتونن سیگنالها رو بهتر و با کمترین نویزی انتقال بدن .
گرون باشه جز اینکه پولت رو حروم کرده باشی چیزه دیگه ای نصیبت نمیشه چون تفاوتشون انقدر نیست که مثلا 50 تومن بیشتر بدی . یه کابل 30 تومنی همون کار رو برات میکنه . اینم بگم من کابل دیدم که 300 تومن پولش بود
بلهيعني اون 15 تومني كه من دارم كفايت مي كنه ؟
ارزش نداره يك 60 تومنيش رو بگيرم ؟
W400 32 دارم .
GOOD LUCK
لطفا يكي از دوستان كه اطلاعات داره توضيح بدن .
كابل HDMI ديدم 95 هزار تومن .
مي خواستم بدونم فرقش با كابل هاي معمولي چيه ؟
كيفيتش توي بازي چقدر تاثير داره ؟
چرا انقدر گرونه ؟
كابل HDMI هر چقدر گرون تر باشه بهتره ؟
GOOD LUCK
فرق داره ولی نه انقدر که توی بازیها و یا دی وی دی های معمولی مشخص باشه .
بخاطر کیفیت جنس و مواد بکار رفته که میتونن سیگنالها رو بهتر و با کمترین نویزی انتقال بدن .
گرون باشه جز اینکه پولت رو حروم کرده باشی چیزه دیگه ای نصیبت نمیشه چون تفاوتشون انقدر نیست که مثلا 50 تومن بیشتر بدی . یه کابل 30 تومنی همون کار رو برات میکنه . اینم بگم من کابل دیدم که 300 تومن پولش بود
يعني اون 15 تومني كه من دارم كفايت مي كنه ؟
ارزش نداره يك 60 تومنيش رو بگيرم ؟
W400 32 دارم .
GOOD LUCK
بله
به هیچ عنوان
خوبه
باسمه ای تعالی
دستگاه اصلا دسته ی منو به صورت بیسیم نمی شناسه . چکار کنم ؟
بعد هم آیا با دیال آپ هم میشه آنلاین با پی اس 3 بازی کرد ؟ توضیح .
اگه کابل 15 تومنی با کابل 300 هزار تومانی هیچ فرقی نمیکرد ، کمپانی های بزرگ کابل سازی از جمله monster و van den hall تا الان ورشکست شده بودن و شرکت های چینی که کابل های بنجل درست میکنن میدن تو بازار ، ثروتمند ترین !
بستگی به این داره که انتظار ما از صدا و تصویر چیه و دقتمون به جزئیات تا چه اندازه بالاست !