هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

یادتونه گفتم دستگام هیچ بازی رو نمی خونه و اساتید گفتن از لنزشه و باید لنزش تعویض بشه ولی یه چیزی که هستش اینه که CD و DVD رو می خونه به نظر شما باز هم از لنزشه و باید تعویض بشه

یادتونه گفتم دستگام هیچ بازی رو نمی خونه و اساتید گفتن از لنزشه و باید لنزش تعویض بشه ولی یه چیزی که هستش اینه که CD و DVD رو می خونه به نظر شما باز هم از لنزشه و باید تعویض بشه

قبلاً اين مسئله برای يکی پيش امد... ايشون گفتن برق رفت اينطوری شد... ميگفت ديسک های بلو ری رو نميخونه!

بعدی ايشون دنبال درايو بودن... چون لنز مسئله نبود... اينم با توجه به اينکه خيلی وقته اينجا هستم ميدونستم گفتم بگم.... (حالا درست يا غلط گفتم ببخشيد)

من يک پيشنهاد بدم بهت ؟

چون دستگاه شما باز شده نيست (تعمير شده) ترجيحاً باز نکن... بفرست نمايندگی سونی تو دوبی ... درست ميکنن و ميفرستن.... ترجيحاً اگه درايو پيدا نکرديد .... يا گرون بود اينکار رو انجام بديد .... چون باز بشه گارانتی سونی ميپره !

سلام من یک ps3 خریدم region ntsc/j هم است اما تو اون کرهه زده شماره 3 مگه 2 نباید باشه بعد روی جعبه هم زده ntsc/j اما ادرس سایت playstation 3 رو که زده زده asia/playstation 3 بعد ماله من این سیم برقش یا همون av cable cord از این 3 شاخه هاست که تبدیل باید بزنیم می خواستم بدونم مگه باید کابلش اینجوری باشه ماله این ریجن؟

سلام من یک ps3 خریدم region ntsc/j هم است اما تو اون کرهه زده شماره 3 مگه 2 نباید باشه بعد روی جعبه هم زده ntsc/j اما ادرس سایت playstation 3 رو که زده زده asia/playstation 3 بعد ماله من این سیم برقش یا همون av cable cord از این 3 شاخه هاست که تبدیل باید بزنیم می خواستم بدونم مگه باید کابلش اینجوری باشه ماله این ریجن؟
دوست عزیز جوابتون و داخل پیغامی که داده بودید دادم . ! فکر نمیکنم لازم باشه یک سوال چند جا مطرح کنید . !

لطفا يكي از دوستان كه اطلاعات داره توضيح بدن .
كابل HDMI ديدم 95 هزار تومن .
مي خواستم بدونم فرقش با كابل هاي معمولي چيه ؟
كيفيتش توي بازي چقدر تاثير داره ؟
چرا انقدر گرونه ؟
كابل HDMI هر چقدر گرون تر باشه بهتره ؟

GOOD LUCK

چرا انقدر گرونه ؟

GOOD LUCK

فرق داره ولی نه انقدر که توی بازیها و یا دی وی دی های معمولی مشخص باشه .
بخاطر کیفیت جنس و مواد بکار رفته که میتونن سیگنالها رو بهتر و با کمترین نویزی انتقال بدن .
گرون باشه جز اینکه پولت رو حروم کرده باشی چیزه دیگه ای نصیبت نمیشه چون تفاوتشون انقدر نیست که مثلا 50 تومن بیشتر بدی . یه کابل 30 تومنی همون کار رو برات میکنه . اینم بگم من کابل دیدم که 300 تومن پولش بود :eek:

بخاطر کیفیت جنس و مواد بکار رفته که میتونن سیگنالها رو بهتر و با کمترین نویزی انتقال بدن .
گرون باشه جز اینکه پولت رو حروم کرده باشی چیزه دیگه ای نصیبت نمیشه چون تفاوتشون انقدر نیست که مثلا 50 تومن بیشتر بدی . یه کابل 30 تومنی همون کار رو برات میکنه . اینم بگم من کابل دیدم که 300 تومن پولش بود :eek:

يعني اون 15 تومني كه من دارم كفايت مي كنه ؟
ارزش نداره يك 60 تومنيش رو بگيرم ؟
W400 32 دارم .

GOOD LUCK

چرا انقدر گرونه ؟

GOOD LUCK

يعني اون 15 تومني كه من دارم كفايت مي كنه ؟
ارزش نداره يك 60 تومنيش رو بگيرم ؟
W400 32 دارم .

GOOD LUCK

بله
به هیچ عنوان
خوبه;)

اگه کابل 15 تومنی با کابل 300 هزار تومانی هیچ فرقی نمیکرد ، کمپانی های بزرگ کابل سازی از جمله monster و van den hall تا الان ورشکست شده بودن و شرکت های چینی که کابل های بنجل درست میکنن میدن تو بازار ، ثروتمند ترین !

بستگی به این داره که انتظار ما از صدا و تصویر چیه و دقتمون به جزئیات تا چه اندازه بالاست !

باسمه ای تعالی
دستگاه اصلا دسته ی منو به صورت بیسیم نمی شناسه . چکار کنم ؟
بعد هم آیا با دیال آپ هم میشه آنلاین با پی اس 3 بازی کرد ؟ توضیح .

چند وقت پیش یکی از بچه ها همین مشکل رو داشت که دستش رو ریست کرد درست شد شما هم با یه چیزی مثل سوزن پشت دسته یه سوراخ کوچیک هست با سوزن از اونجا ریست کن احتمالا درست میشه

اگه کابل 15 تومنی با کابل 300 هزار تومانی هیچ فرقی نمیکرد ، کمپانی های بزرگ کابل سازی از جمله monster و van den hall تا الان ورشکست شده بودن و شرکت های چینی که کابل های بنجل درست میکنن میدن تو بازار ، ثروتمند ترین !

بستگی به این داره که انتظار ما از صدا و تصویر چیه و دقتمون به جزئیات تا چه اندازه بالاست !

بنظر من این شرکتهایی که گفتی جنسشون واسه من و شما و در کل کاربرای عادی نیست . این شرکتا کارشون حرفه ایه و برای مصارف حرفه ای جنس میسازن . مثل این میمونه که مثلا من نوعی که کابر حرفه ای دوربینهای دیجیتال نیستم برم یه دوربین slr هفت میلیونی بخرم بعدش باهاش عکس بندازم . بنظر شما وقتی کاربریه من حرفه ای نیست این دوربین بدردم میخوره ؟ آیا تفاوت عکسهای این دوربین با یه دوربین کامپکت واسه من که فقط میخوام عکس بندازم و یادگاری نگه دارم قابل تشخیصه ؟ من مثلا میخوامد این کابل 300 تومنی رو به چی وصل کنم؟پلیرم چیه؟ صفحه نمایشم چیه ؟ ایا یه ال سی دی با تکنولوژی روز دنیا دارم ؟ آیا پلیرم قابلیت نمایش بالاترین کیفیت دی وی دی ها از جمله اچ دی و بلوری رو داره ؟
من نمیگم که این کابلها با هم تفاوت ندارن بلکه میگم که تفاوتشون برای اکثر مردم از جمله مردم ایران که همیشه کیلومترها با تکنولوژی دنیا فاصله دارن مشهود نیست .

اين كابل HDMI سوني كه 60 تومن هست چجوريه ؟ خوبه براي PS3 و W400 32 ؟

S171-1052-main.jpg

من الان كابل 15 تومني دارم .
مي خوام طوري باشه كه وقتي 60 تومني رو خريدم فرق رو احساس كنم .

GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or