UNT
کاربر سایت
لطفا راهنمایی کنیدسلام . چون من HDTV ندارم .بعد توی ی گفتگو خوندم که SDTV+PS3=Region locked .پس من اگر>> ی ps3 با ی بازی GT 5 بگیرم که رجیون هاشون باهم فرق داشته باشه باSDTV به مشکلی برنمی خورم.؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنیدسلام . چون من HDTV ندارم .بعد توی ی گفتگو خوندم که SDTV+PS3=Region locked .پس من اگر>> ی ps3 با ی بازی GT 5 بگیرم که رجیون هاشون باهم فرق داشته باشه باSDTV به مشکلی برنمی خورم.؟؟؟؟؟
عزیز من فقط چند تا بازی بود دیگه هم سونی این کارو نکرد الان همه بازی ها رو بجز چندتا میشه با تلویزیون معمولی بازی کردلطفا راهنمایی کنید
خیر ( فکر نکنم بشه ) ولی Nima_mn عزیز تو یکی از تاپیکا گفته بود که میشه Warhawk رو آنلاین بازی کرد ! :-؟؟سلام به همگی
دوستان دستگاه من ntscاگه یه بازی مثلا GRAW2نسخه palرو بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم؟
سلام به همگی
دوستان دستگاه من ntscاگه یه بازی مثلا GRAW2نسخه palرو بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم؟
خیر ( فکر نکنم بشه ) ولی Nima_mn عزیز تو یکی از تاپیکا گفته بود که میشه Warhawk رو آنلاین بازی کرد ! :-؟؟
سلامسلام به همگی
به این نکته توجه کنید که فقط بازی Resistance : Fall of Man این مشکل رو داشت ، اون هم فقط با دستگاههای NTSC/J Asia و با بقیه دستگاه ها هم مشکلی نداشت . ( حالا ریجن بازی هر چی میخواد باشه )
نیما جان بازی Rfom هم من نسخه j اش رو روی Ntsc-j Live بازی می کردم
مشکل شما ماله net بوده
نداشتیم پرهام جان
شما روی NTSC/J Japan بازی کردی ، میبینی که من نوشتم J asia مشکل داره .
یعنی اینکه شما اگه دستگاهت J Asia باشه ، بازیت هم باید J/ Asia باشه تا آنلاین بازی کنی .
ولی اگه دستگاهت هر ریجن دیگه ای باشه ( UC - PAL - J Japan ) دیگه مهم نیست بازیت چه ریجنی باشه و از لحاظ آنلاین هم Region Free میشه ...
در ضمن PS3 هیچ جوره به Net و IP کاری نداره ....
سلام خوبین
میشه تو psn دو تا account بسازم
آخه passwordam یادم رفته
دوستان من PS3 دارم ولی نمیدونم چه طوری میشه به سیستم Home دسترسی داشت؟
اگه کسی از شما داره بگه ببینیم که تو ایران وضعیتش چه طوریه؟
یه سوال دیگه هم اینه که اگه PS3 رو کپی کردن دیسک های آن Blu-ray هست یا DVD؟