Naughty Kitty
کاربر سایت
مظمئنین همین الان vcd و dvd کپی میخونه؟
من از بعضی ها پرسیدم گفتم نمیخونه
DVD کپی آره ، ولی VCD رو اصلا نمی خونه...
مظمئنین همین الان vcd و dvd کپی میخونه؟
من از بعضی ها پرسیدم گفتم نمیخونه
يه سوال چه پس چه شکلي بازيهاي پي اس 1 رو ميخونه؟DVD کپی آره ، ولی VCD رو اصلا نمی خونه...
يه سوال چه پس چه شکلي بازيهاي پي اس 1 رو ميخونه؟
فيلم وي سي دي رو نميخونه ولي خودش رو ميخونه!
شما امتحان کن سي دي فيلم رو بزار توش درسته که فرمت فيلم رو نميخونه ولي پوشه هاش رو مياره!سوالتون رو درست متوجه نمی شم ، منظورتون اینه که چرا بازی های PS1 که روی CD هست اجرا می کنه ؟
اگه اینه که باید بگم بازی های PS1 ، با فرمت PlayStation Game برای PS1 و PS2 و PS3 شناخته میشن، نه به عنوان یه CD. بازی های PS2 رو هم به عنوان PlayStation 2 Game شناخته میشن ، نه به عنوان یه DVD.
در واقع یه نوع فرمت خاص که فقط دستگاه های PlayStation قابل اجرا هستن.این فرمت روی CD ، DVD و الان Blu-ray قرار گرفتن. در حالیکه ساختار یه VCD یا DVD Video کلا با بازی ها فرق میکنه....
شما امتحان کن سي دي فيلم رو بزار توش درسته که فرمت فيلم رو نميخونه ولي پوشه هاش رو مياره!
[SIZE=-1][FONT=Verdana,sans-serif][/FONT][/SIZE]
[FONT=Verdana,sans-serif][SIZE=+2]PlayStation 3 60GB Console - Only £399.99![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif]Sony’s PlayStation 3 is the most powerful of the seventh generation of home game consoles, offering advanced online services (soon to include a Virtual World) and access to a wide spectrum of digital media & devices. The PlayStation 3 is also the most expensive of the current generation of game consoles: with a high-definition Blu-ray disc player, 60GB internal hard drive, Wi-Fi, HDMI output, etc. all included[/FONT]
[FONT=Arial,sans-serif][SIZE=-1](Note: a PlayStation 3 console actually costs less than a standalone Blu-ray disc player!)[/SIZE][/FONT]
شما باور میکنید؟
من که باور نمیکنم
یعنی به دلار 318$