هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام...دوستان اگه رفیقم با اکانت ریجن 2 یه بازی دیجیتال بخره.....بعد منم دستگاهم و اکانتم ریجن 1 باشه میتونم رو مال خودمم فعالش کنم؟

خوب بالاخره برا خواهر زادم ویتارو خریدم میخام راه اندازی کنم اول باید چیکار کنم و ایا اپدیتش کنم یا نه .
اپدیت که حتما ... در غیر این صورت به psn وصل نمیشه ! چون اپدیت اجباری هست
یک اکانت هم درست کن
دیگه هیچ ! بازی کن !

سلام...دوستان اگه رفیقم با اکانت ریجن 2 یه بازی دیجیتال بخره.....بعد منم دستگاهم و اکانتم ریجن 1 باشه میتونم رو مال خودمم فعالش کنم؟

ريجن هاتون يکى هم باشه نميشه. :d
اگه ميشد که الان يه نفر ميخريد همه استفاده ميکردن :d (هک)

نه اشتباه متوجه شدی دوست من من دارم با open cma میرم0بدون نیاز به اینترنت)
دوست عزیز شما هنوز یک اکانت هم با خود ویتا نساختی یا Sign in نشدی؟اگه نساختی،یک جور یک وایفای گیر بیار و یکی بساز چون اکانتت خیلی به این چیز ها ربط داره و یکی از کار هایی هست که سونی واسه هک نشندش کرده.بعد از اون اگر باز هم این ارور رو داد بگو،تا ببینیم(بنده حقیر و بقیه دوستان عزیز) چی کارش میشه کرد.

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 AM ارسال شده بود ----------

چرا کسی جواب نمیده؟
به گفته دوستمون این رو هم اضافه کنم که اگر هر دو با یک اکانت وارد بشین،بله،میشه.به شرطی که PS3 یا ویتا دیگری با اون اکانت Activate (فعال) نشده باشند.و البته دمو ها شامل این چیز ها نمیشه و بدون مشکل میشه انتقالشون داد(امتحان کردم).

مگه مثل ps3 نیست؟
یه بازی برا 2 نفر؟
نه دوست عزیز.البته من در مورد PS3 نمی دونم ولی ویتا هر بازی برای یک نفر هست و برخلاف چیزی که قبلا یوشیدا گفته بود که کاری می کنه هر فرد بتونه بازی رو با چند نفر یا حتی 5 نفر هم گفت،شیر(Share) کنه،حتی با 1 نفر هم نمیشه Share کرد ولی میشه اکانت رو دو نفری استفاده کرد(به شرطی که PS3 ای با اون اکانت نباشه).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or