میشه بگین بازی شاخ از نظر شما چیه؟الان نه Gravity Rush,Assasin,Need for Speed,Little big planet,Call of Duty و... بعد میشه بگین برنامه خاص چیه؟این ها جزو عوام هستند؟ Google map.Facebook,Youtube,fliker,Email,Near و... من واقعاً موندم که بعضی از دوستان چه توقعی دیگه می تونن داشته باشن!!!حالا من به یوشیدا میگم بعضی دوستان ناراضی هستن و علاوه بر بازی ها PS3 یک ساپورتی هم برای بازی های Xbox 360 بزارن،بلکه راضی شن.(فکر کنم قضیه قوم یهود و حضرت موسی است.پس منتظر عذاب الهی باشیداي خدا سوني چرا اين ويتا رو ول كرده. آخه اين چه فروشيه؟؟ با اين همه امكانات داره هرز ميره اين كنسول. نه يه بازي شاخي نه برنامه خاصي. به نظرتون آينده ويتا چي ميشه؟؟
) نكنه مي خواي زلدا رو كه متاش شده ٩٩ رو با انچارتد مقايسه كني؟ يا ماريو كه ميانگين كل سريش بالاي ٩٠ هست؟میشه بگین بازی شاخ از نظر شما چیه؟الان نه Gravity Rush,Assasin,Need for Speed,Little big planet,Call of Duty و... بعد میشه بگین برنامه خاص چیه؟این ها جزو عوام هستند؟ Google map.Facebook,Youtube,fliker,Email,Near و... من واقعاً موندم که بعضی از دوستان چه توقعی دیگه می تونن داشته باشن!!!حالا من به یوشیدا میگم بعضی دوستان ناراضی هستن و علاوه بر بازی ها PS3 یک ساپورتی هم برای بازی های Xbox 360 بزارن،بلکه راضی شن.(فکر کنم قضیه قوم یهود و حضرت موسی است.پس منتظر عذاب الهی باشید)
به نظر من یک بازی معمولی ش مثل Escape plan صد تا بازی 3DS رو میخره و آزاد می کنه(به نظر من).
باز هم به نظر من ویتا آینده خوبی داره.
در آخر هم باید بگم،دوست عزیز اینجا جاش نیست.
دوست من الان وقت این فن بازیا نیس...سونی حمایت نمیکنه چیکار کنیم خودمونو گول بزنیم؟؟ چون ویتا رو دوس داریم انتقاد میکنیم...در ضمن معنی بازی شاخ یه عنوان معروف نیس call of duty معروفه ولی رو ویتا افتضاحه پس اگه بیان god of war رو بزنن بازی خوبی نباشه بازم شما میاری رو بازیای شاخت حتما...ساپورت 360 رو نمیخوایم چند تا بازی میخوام که ارزش 50 دلار خرج رو داشته باشه...میشه بگین بازی شاخ از نظر شما چیه؟الان نه Gravity Rush,Assasin,Need for Speed,Little big planet,Call of Duty و... بعد میشه بگین برنامه خاص چیه؟این ها جزو عوام هستند؟ Google map.Facebook,Youtube,fliker,Email,Near و... من واقعاً موندم که بعضی از دوستان چه توقعی دیگه می تونن داشته باشن!!!حالا من به یوشیدا میگم بعضی دوستان ناراضی هستن و علاوه بر بازی ها PS3 یک ساپورتی هم برای بازی های Xbox 360 بزارن،بلکه راضی شن.(فکر کنم قضیه قوم یهود و حضرت موسی است.پس منتظر عذاب الهی باشید)
به نظر من یک بازی معمولی ش مثل Escape plan صد تا بازی 3DS رو میخره و آزاد می کنه(به نظر من).
باز هم به نظر من ویتا آینده خوبی داره.
در آخر هم باید بگم،دوست عزیز اینجا جاش نیست.
از قدرت ویتا که کسی شک نداره من هنوز هم میگم . یه GTA کافیه برای ویتا تایید شه ! و اگر امتیاز بالایی هم بگیره روی ویتا مطمئن باش هم فروش کنسول بالا میره هم شرکت های مهم دیگه رو برای خودش وارد بازی میکنه .
به شرطي كه تو كالكشن سان اندرياس باشه...دوستان ادامه بحث رو تو تاپيك بازي ها بديدیه gta collection یا hdشده ی china town wars رو بده تمومه!
منم با حرفاتون موافقم
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
دوست عزیز من نه قصد توهین به 3DS رو داشتم و نه دفاع از ویتا.فقط نظرم رو گفتم(که همونطور که می بینید بعضی ها موافقن و بعضی ها مخالف).من تویه پرانتز به خاطر همین نوشتم ((به نظر من)) که این بحث ادامه پیدا نکنه.این حرف ها نه فقط بین ما گیمر هاست،بلکه بین اهل فن هم هست(توی یوتوب از Cnet TV یک ویدو هست که به ویتا 5.5 و 3DS 4.5.)نكنه مي خواي زلدا رو كه متاش شده ٩٩ رو با انچارتد مقايسه كني؟ يا ماريو كه ميانگين كل سريش بالاي ٩٠ هست؟
يا كيد ايكاروس؟يا رزيدنت؟يا crush ؟يا استريت فايتر؟ يا ماريو كارت؟ يا كينگدام هارتز؟ايا مي دنستيد كه حق متال گير ١ رو نينتندو خريده؟ايا مي دونستيد حق رزيدنت ١ رو نينتندو خريده؟ايا مي دانستيد كه اين رزيدنت ٤ اي كه ميگيد يه مدت انحصاري گيم كيوب بوده؟ايا مي دانستيد فروش ٣ دي اس بيشتر از ١٥ برابر ويتاست؟ايا مي دانستيد بهترين بازي تاريخ zelda ocarina of time هست؟
دوست عزيز اين برنامه هايي كه گفتي رو هم 3ds سه بعدي داره!!!
تنها مشكل 3ds اينه كه بازياش نسبت به قيمتاشون نميصرفه....البته تو ايران!!!!
قبول كن كه تو كل بازي هاي ويتا يه انچارتد و گرويتي و پرسونا وليتلش و همون اسكيپ پلن خوبه....( به نظر من)
البته خريد ويتا تو ايران به صرفه تره به نظر من
اين مسخره بازيا چيه خوب سليقه ايه
من هم با شما موافقم که سونی زیاد سرمایه گزاری نکرده ولی به هر حال هر کس سلیقه ای داره و من هم تک تک بازی های ویتا رو خیلی دوست دارم.بازی های PSP هم همینطور بودن،به بعضی از دوستام که نشون می دادم مسخره می کردن ولی من عشق و حال خودم رو می کردم.این یک جورایی به این ربط داره که شما یک زن رو برای ازدواج از لحاظ ظاهری می پسندی ولی همه می گن زشت،حالا شما به حرف بقیه گوش می کنی یا از دیدنش لذت می بری؟البته نمی گم حرف بقیه بی تاثیر،من می گم نباید اهمیت بدیم(اگه واقعا دوست داشته باشی).دوست من الان وقت این فن بازیا نیس...سونی حمایت نمیکنه چیکار کنیم خودمونو گول بزنیم؟؟ چون ویتا رو دوس داریم انتقاد میکنیم...در ضمن معنی بازی شاخ یه عنوان معروف نیس call of duty معروفه ولی رو ویتا افتضاحه پس اگه بیان god of war رو بزنن بازی خوبی نباشه بازم شما میاری رو بازیای شاخت حتما...ساپورت 360 رو نمیخوایم چند تا بازی میخوام که ارزش 50 دلار خرج رو داشته باشه...
شما گوشی اندروید یا ایفون داری ؟ پس حتما میدونی برنامه های کاربردی چقدر میتونه زیاد باشه و به 10 تا خلاصه نشه...کی قراره یکم واقع بین باشیم؟
من عاشق ویتام و اگه همین فردام سونی دست از ساپورتش برداره من ویتامو با هیچ گوشی یا وسیله دیگه ای عوض نمیکنم چون این بهترین all in one ی بوده که تا حالا داشتم...مثل رفیق دوسش دارم...
ولی این دلیل نمیشه که وقتی دوستمون انتقاد میکنه اعتراض کنیم در حالی که داره حقیقتو میگه...
من توی سایت wololo یک نیمچه خبری خوندم که قرار سال دیگه واسه ویتا GTA 5 یا همون GTA V بیاد.از قدرت ویتا که کسی شک نداره من هنوز هم میگم . یه GTA کافیه برای ویتا تایید شه ! و اگر امتیاز بالایی هم بگیره روی ویتا مطمئن باش هم فروش کنسول بالا میره هم شرکت های مهم دیگه رو برای خودش وارد بازی میکنه .
دوست من بحث مسخره شدن که کلا داستانش جداس بنظر من گیمری که مسخره نشه گیمر نیس هممون واسه بازی کردن هزاران بار مسخره شدیم ولی واسه هیچکدوممون این چیزا مهم نبوده...من 20 سالمه هنوزم به اندازه یه ادم 15 ساله از گیم لذت میبرم چون بنظرم به هیچ کس مربوط نیس که تو این سن از تموم شدن یه مرحله یا له کردن یه باس ذوق مرگ میشم و میپرم این ور اونور(واسه همین چند بار بهم گفتن دیوونه!:dحالا میفهمم چرا به گیمر جماعت زن نمیدن!)من هم با شما موافقم که سونی زیاد سرمایه گزاری نکرده ولی به هر حال هر کس سلیقه ای داره و من هم تک تک بازی های ویتا رو خیلی دوست دارم.بازی های PSP هم همینطور بودن،به بعضی از دوستام که نشون می دادم مسخره می کردن ولی من عشق و حال خودم رو می کردم.این یک جورایی به این ربط داره که شما یک زن رو برای ازدواج از لحاظ ظاهری می پسندی ولی همه می گن زشت،حالا شما به حرف بقیه گوش می کنی یا از دیدنش لذت می بری؟البته نمی گم حرف بقیه بی تاثیر،من می گم نباید اهمیت بدیم(اگه واقعا دوست داشته باشی).
کلا این منطق کاملا اشتباهه که قرار نیست بخاطر دلزده نشدن دیگران بحث نکرد قرار نیست کسی که از ویتا خوشش نمیاد اینجا نظر نده الکی فکت صادر نکنین شما چه بخوای چه نخوای چه لذت ببری چه نبری فعلا ویتا مشکل ساپورت کردن داره و قیمت هرچند از نظر خودم تا یک سال دیگه مشکلاتش کم کم حل میشه ولی فعلا ضعف ویتا قابل چشم پوشی و فروشش هم اینها رو نشون میده نیستدر مورد بحث دوومم کسی که ویتا رو دوس نداشته باشه نمیاد اینجا نظرشو بگه میاد یه سر به قسمت بازیا میزنه و میره قسمت 360 که ببینه چی جدید اومده با 7 هزار تومن بازی کنه...
اگه ماها هم که اقلیت گیمریم با هم کل کل کنیم شاید بعضیا دل زده بشن یا دیگه انتقاد نکنن...پس بیاین با همین ویتا و گیم و با هم بودن حال کنیم دیگه...
بحث با کل کل فرق میکنه بحث یعنی همین کاری که منو شما میکنیم و جواب همو میدیم و هیچ کدوم هم سعی نمیکنیم همو قانع کنیم ولی کل کل یعنی تخریب - توهین برای قبولوندن نظر خودمون برای مثال من اگه بگم شما از گیم چیزی سر در نمیاری مسلما شما دفعه بعد یا جواب منو نمیدی یا وارد بحثی که من شدم نمیشی...این همه حرف منه چه ایرادی داره از مشکلات ویتا حرف بزنیم ولی نه اینکه من بگم یه بازی من به کل فلان کنسول تو می ارزه...کلا این منطق کاملا اشتباهه که قرار نیست بخاطر دلزده نشدن دیگران بحث نکرد قرار نیست کسی که از ویتا خوشش نمیاد اینجا نظر نده الکی فکت صادر نکنین شما چه بخوای چه نخوای چه لذت ببری چه نبری فعلا ویتا مشکل ساپورت کردن داره و قیمت هرچند از نظر خودم تا یک سال دیگه مشکلاتش کم کم حل میشه ولی فعلا ضعف ویتا قابل چشم پوشی و فروشش هم اینها رو نشون میده نیست
دوست عزیز جدا از این مطلب که نمیخوام این صحبت ها کشششششششششششش دار بشه ولی لازمه بگم که اولا همه میدونم نینتندو مال -2 سال هست و روی 3ds هم کلی به خودشون فشار آوردن که چندتا عنوان جدی مثل متال گیر و اویل دادننكنه مي خواي زلدا رو كه متاش شده ٩٩ رو با انچارتد مقايسه كني؟ يا ماريو كه ميانگين كل سريش بالاي ٩٠ هست؟
يا كيد ايكاروس؟يا رزيدنت؟يا crush ؟يا استريت فايتر؟ يا ماريو كارت؟ يا كينگدام هارتز؟ايا مي دنستيد كه حق متال گير ١ رو نينتندو خريده؟ايا مي دونستيد حق رزيدنت ١ رو نينتندو خريده؟ايا مي دانستيد كه اين رزيدنت ٤ اي كه ميگيد يه مدت انحصاري گيم كيوب بوده؟ايا مي دانستيد فروش ٣ دي اس بيشتر از ١٥ برابر ويتاست؟ايا مي دانستيد بهترين بازي تاريخ zelda ocarina of time هست؟
دوست عزيز اين برنامه هايي كه گفتي رو هم 3ds سه بعدي داره!!!
تنها مشكل 3ds اينه كه بازياش نسبت به قيمتاشون نميصرفه....البته تو ايران!!!!
قبول كن كه تو كل بازي هاي ويتا يه انچارتد و گرويتي و پرسونا وليتلش و همون اسكيپ پلن خوبه....( به نظر من)
البته خريد ويتا تو ايران به صرفه تره به نظر من
اين مسخره بازيا چيه خوب سليقه ايه
سلام عزیز ...دوستان اهل فن،من یک مشکل جدی و اساسی دارم:
من اکانتم رو چند وقت پیش ها به یک بنده خدایی دادم و اکتیو شد.حالا که ازش می خوام دی اکتیو بشه،قبول نمی کنه و حتی می خواد اکانت من رو با ویتاش بفروشه:-o.
من چطوری می تونم بدون ویتا اون رو دی اکتیو کنم.باید به خود سونی بگم؟یا راهی هست؟