LoverAll
کاربر سایت
از جوابت خیلی ممنون داش آرمان.البته ساعاتی قبل،از این کار خبر دار شدم و انجام دادم(دقیقاً چیزهایی که شما گفتید رو انجام دادم و پسورد رو هم تغییر دادم)ولی یک سوال.من گیم رو Deactive all زدم.در حالی که مثلا ویتای خودم موزیک و ویدیو هم اکتیو بودن و بعد از اون خود ویتام توی Device ها موند.شانس آوردم که اون بنده خدا فقط گیمش اکتیو بود و بعد از لیست Device ها حذف شد.حالا این که خودش گفته بود هر 6 ماه یک بار منظورش کلا Deactive all بود یا در مورد Deactive all برای Game content بوده؟سلام عزیز ...
میتونی همه دستگاه های ACtive شده رو با هم Deactive کنی ...
برای این کار برو سایت سونی و لاگین بشه
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action
بعدش هم بر توی tab که نوشته account
منوی سمت چپ میاد که یکی از پایینیهاش Media n Devices هست ...
بعدش که روش کلیک کردی یک قسمت میاد که داخلش نوشته Games میزنی Deactive all ... همه deactive میشن.
بعد برای اینکه روی ویتای خودت بازیا کار کنه باید از content manager دوباره active کنی
توجه کن که این کار هر 6 ماه یک بار اجازه داده میشه
در ضمن بد نیست password هم عوض کنی !

