هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام عزیز ...
میتونی همه دستگاه های ACtive شده رو با هم Deactive کنی ...
برای این کار برو سایت سونی و لاگین بشه
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action
بعدش هم بر توی tab که نوشته account
منوی سمت چپ میاد که یکی از پایینیهاش Media n Devices هست ...
بعدش که روش کلیک کردی یک قسمت میاد که داخلش نوشته Games میزنی Deactive all ... همه deactive میشن.
بعد برای اینکه روی ویتای خودت بازیا کار کنه باید از content manager دوباره active کنی
توجه کن که این کار هر 6 ماه یک بار اجازه داده میشه
در ضمن بد نیست password هم عوض کنی !
از جوابت خیلی ممنون داش آرمان.البته ساعاتی قبل،از این کار خبر دار شدم و انجام دادم(دقیقاً چیزهایی که شما گفتید رو انجام دادم و پسورد رو هم تغییر دادم)ولی یک سوال.من گیم رو Deactive all زدم.در حالی که مثلا ویتای خودم موزیک و ویدیو هم اکتیو بودن و بعد از اون خود ویتام توی Device ها موند.شانس آوردم که اون بنده خدا فقط گیمش اکتیو بود و بعد از لیست Device ها حذف شد.حالا این که خودش گفته بود هر 6 ماه یک بار منظورش کلا Deactive all بود یا در مورد Deactive all برای Game content بوده؟

دوست عزیز جدا از این مطلب که نمیخوام این صحبت ها کشششششششششششش دار بشه ولی لازمه بگم که اولا همه میدونم نینتندو مال -2 سال هست و روی 3ds هم کلی به خودشون فشار آوردن که چندتا عنوان جدی مثل متال گیر و اویل دادن
ولی تمام این بازی ها که شما گفتی مثل ماریو و زلدا همه میدونن که گیمر های حرفه ای یا شاید بهتره بگم جدی این بازی هارو بازی نمیکنن ما اگه بازی تو این سبک ها بخوایم لیتل و ریمن و لوکوروکو و....هستن که خیلی بهتر از این عناوین هستن
در مورد فروش هم دلیل نمیشه چون قارچ خور بیشتر از heavy rain یا uncharted فروش کرده بازی بهتری باشه
آخه به من پول هم بدن نمیتونم 3ds رو تحمل کنم دلیل نمیشه چون فروشش بالاست بهتر باشه
بهترین ماشین های دنیا هم لزوما پرفروش ترین نیستن الان چون سامسونگ تو فروش گوشی تو دنیا اوله باید بگیم پس بهتره
من ترجیح میدم کنسول های سونی رو با انحصاری های فوق العاده اش بگیریم تا زلدا یا قارچ خور بازی کنم
بهترین بازی تاریخ هم چندتا نامزد مثل HALF-LIFE و METAL GEAR داره که زلدا بین این ها یه جورایی فحش محسوب میشه
اون موقع که تمام این عناوین انحصاری سونی بود ملت داشتن با نینتندو قارچ خور میزدن همیشه سایر شرکت ها مثل نینتندو و مایکروسافت سعی کردن با خریدن این عناوین انحصاری یه جوری به خودشون اعتبار بدن این رو دیگه همه میدونن
اگر سونی این قدر راحت انحصاری هاش رو به شرکت هایی مثل مایکروسافت نمیداد الان اصلا کنسولی به اسم اکس باکس مطرح نبود
(پسر چقدر ناراحت شدم اسم 3ds اومد حسابی داغ کردم!!!!)
در هر حال ببخشید یه کم تند شد و البته 3ds هم مخاطب های خودشو داره و همشون هم قابل احترام هستن ولی وقتی دیدم به کامنت شما هیچ کس جواب نداد کامنت دادم:)
اول از همه كه ديدگاهتون اشتباهه!من هم half life رو تموم كردم هم هم انچارتد هم رزيدنت(همشو به غير از زيرو) هم هوي رين!
شما تا حالا elder scrolls رو صد در صد بازي كردين ديگه كه اين حرف ها رو مزنيد؟ نگيد كه بازي نكردين چون با اين سوابق فكر نميكنم!
سري زدا اون موقع كه نه جي تي اي و نه الدر اسكرلز بود open world بود!دوست عزيز تا وقتي بازي رو بازي نكردي خواهشا نظر نده!چون همين ماريو كه داري ميگي
خييييييلي كاشوال هست من با يكي شرط گذاشتم ٢٠ ازش گرفتم!بدي زلدا اون موقع براي شما ميدوني چي بود؟
اين بود كه مثل half life يا متال گير يه راه راست نبود كه هي برين جلو و همينجوري بازي تموم شه!زلدا اكارينا اف تايم اگه به ديالوگ ها گوش نميدادي حتي بعضي اوقات راه خونت رو هم گم ميكردي!زلدا بازي بود كه بره خيلي ها سمبل شجاعت يا خيلي چيز هاي ديگه بود!زلدا بازي بود كه محيطش حتي از بعضي از بازي هاي الانم بزرگتره بره اين كه درك كني بازي اساسينز با اون همه گرافيك كمتر از ٨ گيگ بود نسخه برادر هود!بعد زلدا با اون گرافيكش يه ديوي دي ناين كامل!
والا يادمه وقتي واكينگ دد تو اپريل فك كنم اومد همه ميگفتن چرته من نشستم بازي كردم حتي ژوراسيك پارك رو هم بازي كردم!ولي جالبه كه الان كه گاتي شده همه بازي ميكننش....در ضمن به نظر من سوني رو تو نسل قبل بازي هايي مثل پرسونا و shadow of the clossus موفق كرد....
بيا خيلي رو راست باشيم اگه تو يه فروم خارجي هم اين حرفو بزني بهت چي ميگن؟من بهت ميگم...noooooob.....ادامه هم تو پروفايل من ادامه بديد نه اينجا!!
خير سرتون اينجا فروم مشكلاته ها!!
پ.ن:راستي عنوان جدي چيه به نظرتون ؟اگه مارييو يا زلدا نيستن ليتل بيگ هست؟البته بنده هم فن ليتل بيگ هستم
پ.ن:ليتل بيگ بهتر از ماريو هستش؟wtf
پ.ن:??come on man !r u serious
people kill them selves for zelda!!!!!

اول از همه كه ديدگاهتون اشتباهه!من هم half life رو تموم كردم هم هم انچارتد هم رزيدنت(همشو به غير از زيرو) هم هوي رين!
شما تا حالا elder scrolls رو صد در صد بازي كردين ديگه كه اين حرف ها رو مزنيد؟ نگيد كه بازي نكردين چون با اين سوابق فكر نميكنم!
سري زدا اون موقع كه نه جي تي اي و نه الدر اسكرلز بود open world بود!دوست عزيز تا وقتي بازي رو بازي نكردي خواهشا نظر نده!چون همين ماريو كه داري ميگي
خييييييلي كاشوال هست من با يكي شرط گذاشتم ٢٠ ازش گرفتم!بدي زلدا اون موقع براي شما ميدوني چي بود؟
اين بود كه مثل half life يا متال گير يه راه راست نبود كه هي برين جلو و همينجوري بازي تموم شه!زلدا اكارينا اف تايم اگه به ديالوگ ها گوش نميدادي حتي بعضي اوقات راه خونت رو هم گم ميكردي!زلدا بازي بود كه بره خيلي ها سمبل شجاعت يا خيلي چيز هاي ديگه بود!زلدا بازي بود كه محيطش حتي از بعضي از بازي هاي الانم بزرگتره بره اين كه درك كني بازي اساسينز با اون همه گرافيك كمتر از ٨ گيگ بود نسخه برادر هود!بعد زلدا با اون گرافيكش يه ديوي دي ناين كامل!
والا يادمه وقتي واكينگ دد تو اپريل فك كنم اومد همه ميگفتن چرته من نشستم بازي كردم حتي ژوراسيك پارك رو هم بازي كردم!ولي جالبه كه الان كه گاتي شده همه بازي ميكننش....در ضمن به نظر من سوني رو تو نسل قبل بازي هايي مثل پرسونا و shadow of the clossus موفق كرد....
بيا خيلي رو راست باشيم اگه تو يه فروم خارجي هم اين حرفو بزني بهت چي ميگن؟من بهت ميگم...noooooob.....ادامه هم تو پروفايل من ادامه بديد نه اينجا!!
خير سرتون اينجا فروم مشكلاته ها!!
پ.ن:راستي عنوان جدي چيه به نظرتون ؟اگه مارييو يا زلدا نيستن ليتل بيگ هست؟البته بنده هم فن ليتل بيگ هستم
پ.ن:ليتل بيگ بهتر از ماريو هستش؟wtf
پ.ن:??come on man !r u serious
people kill them selves for zelda!!!!!
بسیار خب جهت جلوگیری از این نوع بحث ها بنده همینجا ضمن عذر خواهی مجدد از دوستان ختم این مطلب رو اعلام میکنم
باز هم ببخشید توی فروم مشکلات این بحث های بی مورد انجام شد.

از جوابت خیلی ممنون داش آرمان.البته ساعاتی قبل،از این کار خبر دار شدم و انجام دادم(دقیقاً چیزهایی که شما گفتید رو انجام دادم و پسورد رو هم تغییر دادم)ولی یک سوال.من گیم رو Deactive all زدم.در حالی که مثلا ویتای خودم موزیک و ویدیو هم اکتیو بودن و بعد از اون خود ویتام توی Device ها موند.شانس آوردم که اون بنده خدا فقط گیمش اکتیو بود و بعد از لیست Device ها حذف شد.حالا این که خودش گفته بود هر 6 ماه یک بار منظورش کلا Deactive all بود یا در مورد Deactive all برای Game content بوده؟
منظور اینکه از طریق pc فقط روی اون گزینه هر 6 ماه یکبار میشه کلیک کنی ! لول ... که البته برای مساعل امنیتی و ضروری هست بیشتر .... اما از روی کنسولی محدودیتی نداره.

راستی دوستان این بحث رو توی تاپیک بازی ادامه بدید مشکلی نیست !!!! ادامه بدید ...
اما در ضمن در مورده این بهترین تاریخ و متای 99 ی zelda باید بگم جهت اطلاع تنها بازی که متای 98 تا به امروز داشته GTA IV بود و بس !!!! بعدش سری Glaxy ... بازی LBP هم متاس نسخه اولی بالاتر از Zelda هست ! Zelda هم Twilight princess متای بالاتر از همه دارن !
کلا برید سایت MEta رو یکم بنگرید بد نیست !
Hal Life 2 هم در اغلب جاها به عنوان بهترین بازی تاریخ ازش یاد میشه ... اما چیزی به اسم رسمی بودن GOTC نداریم واقعا ...

آخرین ویرایش:
من این بازی Table Football رو از PSN گرفتم با خود دستگاه دانلودش کامل شده الان زده Waiting Fot Install.. یک ساعتی هم هست گذشته !

آخرین ویرایش:
منظور اینکه از طریق pc فقط روی اون گزینه هر 6 ماه یکبار میشه کلیک کنی ! لول ... که البته برای مساعل امنیتی و ضروری هست بیشتر .... اما از روی کنسولی محدودیتی نداره.

راستی دوستان این بحث رو توی تاپیک بازی ادامه بدید مشکلی نیست !!!! ادامه بدید ...
اما در ضمن در مورده این بهترین تاریخ و متای 99 ی zelda باید بگم جهت اطلاع تنها بازی که متای 98 تا به امروز داشته GTA IV بود و بس !!!! بعدش سری Glaxy ... بازی LBP هم متاس نسخه اولی بالاتر از Zelda هست ! Zelda هم Twilight princess متای بالاتر از همه دارن !
کلا برید سایت MEta رو یکم بنگرید بد نیست !
Hal Life 2 هم در اغلب جاها به عنوان بهترین بازی تاریخ ازش یاد میشه ... اما چیزی به اسم رسمی بودن GOTC نداریم واقعا ...
The Legend of Zelda: Ocarina of Time for Nintendo 64 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic

نه،منظور من رو اشتباه فهمیدی عزیز.من می گم این 6 ماه یک بار فقط برای Game content یا شامل Music content و Video Content هم میشه.یعنی من الان Deactive all قسمت Game content رو زدم،آیا گزینه Deactive all قسمت Music content هم تا 6 ماه دیگه نمی تونم بزنم.چون اگه دیده باشی،هر کدوم جدا هستن و هر کدوم یک گزینه Deactive all دارن.

نه،منظور من رو اشتباه فهمیدی عزیز.من می گم این 6 ماه یک بار فقط برای Game content یا شامل Music content و Video Content هم میشه.یعنی من الان Deactive all قسمت Game content رو زدم،آیا گزینه Deactive all قسمت Music content هم تا 6 ماه دیگه نمی تونم بزنم.چون اگه دیده باشی،هر کدوم جدا هستن و هر کدوم یک گزینه Deactive all دارن.
درود
فکر کنم باید جداگانه باشه باز میرم توی بخش help خوده sony رو میبینم بهت میگم اگر غیر از این بود .
سلام ارمان من می خوام الا ن با دوستم lbp انلاین بازی کنم اگه من rig2 و دوست rig 1 می شه انلاین بازی کرد؟ اگر از store بگیری دیگه online pass نمی خواد؟
فکر نکنم مشکلی باشه ! من ریجن 4 هست و با یکی از دوستان ریجن 2 دار بازی کردم تا حالا .

سلام
من به مشکلی بر خوردم دوستان با ویتا میرم ps store تو قسمت دمو هیچی نیست میگه برو
about us/privacy policy/terms of service / health warnings
منم ای جا رو پیدا نکرم
یکی از دوستان راهنمایی میکنه من باید چیب کار کنم
الان بقیه جا ها رو رفتم دیدم کلن هیچ جا نمیاد

آخرین ویرایش:
سلام
من به مشکلی بر خوردم دوستان با ویتا میرم ps store تو قسمت دمو هیچی نیست میگه برو
about us/privacy policy/terms of service / health warnings
منم ای جا رو پیدا نکرم
یکی از دوستان راهنمایی میکنه من باید چیب کار کنم
الان بقیه جا ها رو رفتم دیدم کلن هیچ جا نمیاد
دوستان حل شد معلوم نبود چش بود
آیا میشه لوک اسکرین رو عوض کرد ؟ اگه اره چه جوری؟

دوستان حل شد معلوم نبود چش بود
آیا میشه لوک اسکرین رو عوض کرد ؟ اگه اره چه جوری؟
دوست عزیز منظورت از لوک اسکرین چیه؟backgroundرو می گی؟اگه عکس پس زمینه رو می گی که میشه یک عکس رو اجرا کنی و بعد Set as wallpaper بزنی و اگه منظورت قفل صفحه(Screen Lock)هست که باید بری Settings بعد Security و بعد هم Screen Lock.

دوست عزیز منظورت از لوک اسکرین چیه؟backgroundرو می گی؟اگه عکس پس زمینه رو می گی که میشه یک عکس رو اجرا کنی و بعد Set as wallpaper بزنی و اگه منظورت قفل صفحه(Screen Lock)هست که باید بری Settings بعد Security و بعد هم Screen Lock.
نه منظورم اون صفحه است که استند بای میکنی بعد روشن میکنی میاد اونو میگم
همچنین از کمکات خیلی ممنونم:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or