هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان
بدبخت شدم:(
چرا؟
چون میخواستم نسخه ی قدیمی cma رو نصب کنم قبلی رو به اشتباه فقط از جایی که بود پاک کردم والان میخوام نصب کنم میگه انیستال کن رفتم آنیستال کنم گفت فایل msi.***** کجاست منم نداشتم چیکار کنم تورو خدا کمک کنید
کامپیوتر رو با ویندوز هشت به عقب برگر دوندم باز هم همون آش وهمون کاسه
چی کار کنم؟

تا الان بهترين بازى انحصارى ويتا gravity rush بوده که يه شاهکار به تمام معناست بعدشم littlebig که هر کدوم به تنهايى ميتونن دليلى براى خريد ويتا باشن.

خيلى ارزش داره.
شما براى ساليانه فقط 50$ پول ميدى (تقريبا اندازه ى 1 بازى) ولى 1 سال امکانات و بازى هاى مختلف ميگيرى.
تازه الان به خاطر کريسمس اگه از psstore بخرى 25% تخفيف ميگيرى.

پس با این حساب فایده نداره چون میتونیم یه حجم محدودی مثلا تا 4 گیگ دانلود کنیم بعدش اگه بخوایم یه بازی جدید دانلود کنیم باید اون قبلی رو پاک کنیم تا جا بشه بتونیم بازی جدید رو دانلود کنیم درسته

دوستان دیشب تست کردم دیدم آپدیت 2.02 هم برای ویتا اومده بود
چیز خاصی نداشت چرا هی گروکر آپدیت میدند بیرون ؟

راستی منم مشکل مالیم حل شد و از فروش ویتا منصرف شدم
اینشالله از این به بعد مثل سابق بیشتر در خدمتتونم و فیض میبرم :)

اینم مشخصات آپدیت جدید 2.02 ویتا
Main features in system software update version 2.02

• System software stability during use of some features has been improved.

پس با این حساب فایده نداره چون میتونیم یه حجم محدودی مثلا تا 4 گیگ دانلود کنیم بعدش اگه بخوایم یه بازی جدید دانلود کنیم باید اون قبلی رو پاک کنیم تا جا بشه بتونیم بازی جدید رو دانلود کنیم درسته
یک مموری 16 بگیری به نظرم کافیه ... به هر حال میشه بازیا رو پس از دانلود به ps3 و pc بکاپ گرفت و بعدا دوباره ریخت

سلام دوستان
چرا؟
چون میخواستم نسخه ی قدیمی cma رو نصب کنم قبلی رو به اشتباه فقط از جایی که بود پاک کردم والان میخوام نصب کنم میگه انیستال کن رفتم آنیستال کنم گفت فایل msi.***** کجاست منم نداشتم چیکار کنم تورو خدا کمک کنید
چی کار کنم؟
چرا نسخه قدیمی ؟
جدیدش رو میخوای لینک بدم ؟

دوستان دیشب تست کردم دیدم آپدیت 2.02 هم برای ویتا اومده بود
چیز خاصی نداشت چرا هی گروکر آپدیت میدند بیرون ؟

راستی منم مشکل مالیم حل شد و از فروش ویتا منصرف شدم
اینشالله از این به بعد مثل سابق بیشتر در خدمتتونم و فیض میبرم :)

اینم مشخصات آپدیت جدید 2.02 ویتا
Main features in system software update version 2.02

• System software stability during use of some features has been improved.
خوبه دیگه ! دستگاه هی بهتر شده !

به نظر من حقیر هم خوبه که داشته باشی(اگر چه خودم ندارم)چون بعضی مواقع بازی های رایگان میده و میتونی توی یک مدت تموم کنی و بازی بعدی رو بازی کنی.مگر چقدر طول میکشه یک بازی رو تموم کنی؟اگر هم گیمر باشی و به دنبال تروفی باز هم به نظرم وقت کافی داری.البته مموری 4 برای دانلود گیم خیلی کمه.من که 16 دارم و راضی ام.

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
چرا؟
چی کار کنم؟
اگه از Uninstall ارور میده(چه با Add or remove و چه خود برنامه) شما برو جایی که برنامه رو نصب کردی و فولدر Sony رو پاک کن،دیگه ارور نمیده.بعد میتونی برنامه رو دوباره نصب کنی.

سلام میخواستم بدونم چه جوری باید ویتا رو با wifi به pc نصب کنم؟
قدم اول اینکه ویتا و PC هر دو به یک Access point وصل شده باشن
قدم دوم روی ایکن Content manager راست کلیک کن بزن Preferences و بعدش هم بزن Wi-Fi Connection Settings و بعدش هم connect to ps vita system using wifi رو تیک بزن
بعد برو توی content manager ویتا و بزن wifi و بعدش هم بزن PC .... دیگه بعدش اسم pc هایی که به اون access point وصل هست میاد .... دیگه انتخاب میکنی و کد رو میزنی و بقیه هم مثل قبل هست .... برای انتقال فایلها....

می دونم ولی اصلا ویتام با wifi به pc وصل نمیشه
این اخرین نسخه هست
توی اتصال هم به همون روشی که گفتم همون رو هم خوده سونی توضیح داده و نباید مشکلی باشه ...
اگر وصل نمیشه نمیدونم ! چون یک سری باهاش مشکل دارن ...

به نظر من حقیر هم خوبه که داشته باشی(اگر چه خودم ندارم)چون بعضی مواقع بازی های رایگان میده و میتونی توی یک مدت تموم کنی و بازی بعدی رو بازی کنی.مگر چقدر طول میکشه یک بازی رو تموم کنی؟اگر هم گیمر باشی و به دنبال تروفی باز هم به نظرم وقت کافی داری.البته مموری 4 برای دانلود گیم خیلی کمه.من که 16 دارم و راضی ام.

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:08 AM ارسال شده بود ----------

اگه از Uninstall ارور میده(چه با Add or remove و چه خود برنامه) شما برو جایی که برنامه رو نصب کردی و فولدر Sony رو پاک کن،دیگه ارور نمیده.بعد میتونی برنامه رو دوباره نصب کنی.
ممنون من الان یه بازی گرفتم شده 1.8 open cma باید r چند باشه؟
روش کار با open cma رومیگید اخه من میزنم هی میگه که ابدیت کن ولی کار open cma اینه که نزاره نیاز به ابدیت داشته باشم دیگه؟
چه جوریه ؟
نسخه های cma و open cma رو هم بگید که کدوم رو باید استفاده کنم
یه سوال دارم میشه تروفی ها ی یک بازی رو پاک کرد
ممنون

آخرین ویرایش:
ممنون من الان یه بازی گرفتم شده 1.8 open cma باید r چند باشه؟
روش کار با open cma رومیگید اخه من میزنم هی میگه که ابدیت کن ولی کار open cma اینه که نزاره نیاز به ابدیت داشته باشم دیگه؟
چه جوریه ؟
نسخه های cma و open cma رو هم بگید که کدوم رو باید استفاده کنم
یه سوال دارم میشه تروفی ها ی یک بازی رو پاک کرد
ممنون
شما که نمی خوای آنلاین بازی کنی ریجن اهمیت نداره.
Open CMA روش کار خاصی نداره.اون هم که میگه آپدیت کن،بذار بگه تا جونش در بیاد:d.اگه بدون اتصال به نت میتونی کار کنی،چیز دیگه ای لازم نیست.اصل کارش هم برای تبادل چیزهایی که میشه،بدون نیاز به نت هست.
تروفی هر بازی هم مخصوص یک اکانت که تا جایی که من میدونم،نمیشه پاکش کرد.

شما که نمی خوای آنلاین بازی کنی ریجن اهمیت نداره.
Open CMA روش کار خاصی نداره.اون هم که میگه آپدیت کن،بذار بگه تا جونش در بیاد:d.اگه بدون اتصال به نت میتونی کار کنی،چیز دیگه ای لازم نیست.اصل کارش هم برای تبادل چیزهایی که میشه،بدون نیاز به نت هست.
تروفی هر بازی هم مخصوص یک اکانت که تا جایی که من میدونم،نمیشه پاکش کرد.
نه شما اشتباه منظورم فهمیدی منظورم این بود نسخه ی چند open cma ؟
که خودم فهمیدم الان مشکلم اینه که یه اروری میده هر کاری کردم درست نشد
این ارورشه
an error has occured.
(E-80182014)

آخرین ویرایش:
نه شما اشتباه منظورم فهمیدی منظورم این بود نسخه ی چند open cma ؟
که خودم فهمیدم الان مشکلم اینه که یه اروری میده هر کاری کردم درست نشد
این ارورشه
an error has occured.
(E-80182014)
کمک هر نسخه ای نصب میکنم این ارور رو میده
اضافه کنم این ارور رو وقتی میده که میگه اکانت رو وارد کن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or