LoverAll
کاربر سایت
عجله نکنید!!!!!!نه
یعنی قابلیتی به نام ابدیت افلاین نداره؟!!!![]()
هنوز یک راه باقی است.
اگر لپ تاپ دارین میتونید از طریق برنامه هایی مثل Virtual Wifi یا Concetify یک روتر مجازی درست کنید.
عجله نکنید!!!!!!نه
از سویس بعد ببخشی3g wifi هست ممنوناز کجا خریدن اوردن ؟
به هر حال اگر نسخه Wifi هست که ریجن دستگاه مهم نیست در کل ! ریجن اکانت مهم هست ... ریحن دستگاه هیچ تاثیر توی اجرای بازیا نداره ...
سویس از کشورهای ریجن 2 هستش ...از سویس بعد ببخشی3g wifi هست ممنون
با سیم ایرانسل کار نمیکنه.باید همراه اول بذاره.ریجن 2 که لاک نداره ارمان جانسویس از کشورهای ریجن 2 هستش ...
3g هم اگر سیمی توش هست لاک هست ... باز میتونی یک سیم بندازی توش ببینی بالا میاد یا نه ... اگر نه که لاکه .
تشکربا سیم ایرانسل کار نمیکنه.باید همراه اول بذاره.ریجن 2 که لاک نداره ارمان جان

از دوستان لینک CMA و OPEN CMA رو اون نسخه ای که گفتم داره ممنون میشم بده کارم خیلی لنگهنه

1) این روزها همه چی جز چیزهای گرون هس ریمن هم همین طور! با انچارتد تفاوت قیمت فاحشی نداره برابر .سلام من تازه ویتا خریدم دوستان یه کمک بدید ممنون میشم:
اول که من تازه فهمیدم مدل وای فای جی پی اس نداره
دوم که من تو psn کسی رو ندارم لطفا من رو اد کنید یا psn id تون رو بدید(البته اگه مایلید)این آی دی من هست mhtpsvita
سوم این که من بازی ریمن رو دارم(خیلی خوبه) حالا میخواستم بدونم اگه رفتم بازار خواستم با یه بازی دیگه مثل آنچارتد عوض کنم باید سر بدم یا باید بگیرم یعنی این بازی ریمن جزو بازی های گرون هست یا ارزون
و این که بازی های رایگانی که ارزش دانلود رو داره بگید دانلود کنیم
اکانت من هم مال uk هست میخواستم ببینم بهتره عوض کنم یا همین خوبه
روی جعبه دستگاه هم بالای عکس کره زمین عدد 2 هست که نمیدونم ریجن چند هست؟
خیلی خیلی متشکر و ممنون
راستی من دستگاه رو کارکرده خریدم(البته خداییش خیلی تمیز و نو بود که خریدم)خود دستگاه رو 600 رم 4 هم مجانی داد شایدم هم روش بوده بازی ریمن هم کارکرده 80 داد خوب گرفتم یا نه؟
خیلی متشکر بابت پاسختون1) این روزها همه چی جز چیزهای گرون هس ریمن هم همین طور! با انچارتد تفاوت قیمت فاحشی نداره برابر .
2) هیچ کدو از بازی های رایگان تقریبا ارزش دانلود نداره ولی خب Frobisher says طرفدار زیاد داره.
3) اگر مشکل خرید کارت های PSN با واحد پولی پوند رو ندارید اکانت خیلی خوبی هست اگر دنبال کارت های دلار هستید همین ابتدا عوضش کنید تا بعدا باز مجبور به کارهای حوصله سر بر نباشه.
4)ریجنش طبق گفتتون 2 هست.
5) دستگاه نظر خیلی خاصی نمی شه داد فکر می کنم خوب گرفتید اطلاع ندارم زیاد.
ریمن خوب خریدید اکثرا با این قیمت به فروش می ره .
رم 4 هم حدود 70 تا 80 تومن هس فکر کنم.
تبریک برای خرید دستگاه .فعلا خدافظ
من هم 3ds دارم و هم ipod به نظرتون ارزش داره ویتا بخرم
یک مشخصه و تفاوت واضحی که ویتا با 3دی اس داره،اینکه اولاً گرافیکش خیلی بالاتره،و دوماً سونی روی آوردن بازی های معروف زیاد سرمایه گذاری می کنه و البته بازی هایی با گیم پلی های بسیار متفاوت هم داره.چند عنوان از عناوینی که تا حالا یا اومده یا خبرش رو دادن عبارت است از:AC III(Liberation)،COD،Little Big planet،killzone،GTA 5)،Uncharted،Need for speed و...من هم 3ds دارم و هم ipod به نظرتون ارزش داره ویتا بخرم
والا تا اونجايي كه من ميدونم ويتا وضع بازياش افتضاحه...اين عناوين هم كه گفتين فقط ليتل بيگ و انچارتد توش خوبه ولي به نظر من راك استار اصولایک مشخصه و تفاوت واضحی که ویتا با 3دی اس داره،اینکه اولاً گرافیکش خیلی بالاتره،و دوماً سونی روی آوردن بازی های معروف زیاد سرمایه گذاری می کنه و البته بازی هایی با گیم پلی های بسیار متفاوت هم داره.چند عنوان از عناوینی که تا حالا یا اومده یا خبرش رو دادن عبارت است از:AC III(Liberation)،COD،Little Big planet،killzone،GTA 5)،Uncharted،Need for speed و...
البته GTA 5 رو من خوندم ولی مطمئن نیستم ولی منبع معتبر بود.(منظورم GTA V هست).
سلام بچه ها یه سوال
به نظرتون ارزش داره آدم اکانت پی اس پلاس رو بگیره چون بازیهاشو که ما نمی توینم تو هارد خودمون داشته باشیم تا هروقت دلمون خواست بازی کنیم اگرم اکانتش تموم بشه باید باز پول بدیم
می خواستم نظرتونو بدونم ارزش داره بخرم یا نه