LoverAll
کاربر سایت
شما توی پست های قدیمی تر سایت wololo.net یک نگاه بنداز،اونجا هستش.ترجمه اش هم که قبلاً گفتم که کجاها هست.من چون نمیتونم ابدیت کنم رو 1.06 هستم شما لینک دانولد cma و open cma رو برای 1.06 دارید؟
ممنون
شما توی پست های قدیمی تر سایت wololo.net یک نگاه بنداز،اونجا هستش.ترجمه اش هم که قبلاً گفتم که کجاها هست.من چون نمیتونم ابدیت کنم رو 1.06 هستم شما لینک دانولد cma و open cma رو برای 1.06 دارید؟
ممنون
برای استفاده از near برو به این سایت و مشحصات و محل ادرست رو بده احتمال زیاد درست میشه بین 1 تا 3-4 هفتهمن هرکاری میکنم نمیتونم از near استفاده کنم! اکامتمم امریکاست.
چیکار کنم?میگه نمیتونهlocationرو بگیرم.
بازیامم تونستم escape plan demo و paint park رو روی پی اس 3بریزم.ولی fire works رو نمیریزه
تازه وقتی میخوام دی ال سی بازیای lbp vitaرو بریزم رو ویتا میگه مرم افزار مورد نیاز برا اینکارو نداریم و نمیذاره!
توضیح لطفا
f
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بلوتوث برای ارتباط با موبایل و کامپیوتر نیست . برای ارتباط با یه ویتای دیگه یا استفاده از هدست بلوتوث همین...دوستان اين بلوتوث ويتا دقيقا به چه دردى ميخره؟
نه ميتونم چيزى براى کسى بفرستم نه ميتونم از موبايل يا کامپيوتر چيزى بگيرم![]()
بلوتوث برای ارتباط با موبایل و کامپیوتر نیست . برای ارتباط با یه ویتای دیگه یا استفاده از هدست بلوتوث همین...
از کجا خریدن اوردن ؟ببخشید من ویتامو برام اوردن بدون کارتونه از کجا بفهمم رجیون دستگام چیه؟ممنون
اگه میشه لینکشو بده پیدا نکردمشما توی پست های قدیمی تر سایت wololo.net یک نگاه بنداز،اونجا هستش.ترجمه اش هم که قبلاً گفتم که کجاها هست.
بله.راهی هست.شما می تونید دمو و آپدیت رو از این طریق http://forum.bazicenter.com/thread61151/ با کامپیوتر دانلود کنید.اگه میشه لینکشو بده پیدا نکردم
راهی هست که دمو یک بازی بدون اتصال ویتا به اینترنت با کامپیوتر دانلود کنم؟
راهی هست که ابدیت رو با کامپیوتر دانلود و بریزم رو ویتا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه من اصلا نمیتونم ویتام رو به اینترنت کانکت کنم چون wifi ندارم اون اولش باید ویتا رو کانکت کنیبله.راهی هست.شما می تونید دمو و آپدیت رو از این طریق http://forum.bazicenter.com/thread61151/ با کامپیوتر دانلود کنید.
در مرود Open CMA هم شما در قسمت دانلودش در پست های قدیمی باید نگاه کنی.حالا خودم سعی می کنم بزارم.
کمک کنید دوستاننه من اصلا نمیتونم ویتام رو به اینترنت کانکت کنم چون wifi ندارم اون اولش باید ویتا رو کانکت کنی
انم ممنون میشم بدی
اگه مشکل کانکت نشدن به اینترنته موبایلتون قابلیت مودم وای فای شدن داره (اگه مدل بالا باشه)کمک کنید دوستان
نهاگه مشکل کانکت نشدن به اینترنته موبایلتون قابلیت مودم وای فای شدن داره (اگه مدل بالا باشه)
فکر کنم همین کمکتون کنه

نه
یعنی قابلیتی به نام ابدیت افلاین نداره؟!!!![]()