نه زیاد ... بیشتر برای بازی های خودش طراحی شدهسلام دوستان یه سوال: دوربین vita چند مگا پیکسله به درد عکس گرفتن می خوره؟
Front and back 0.3MP cameras
روزلیشن هم 640x480 هست ...
نه زیاد ... بیشتر برای بازی های خودش طراحی شدهسلام دوستان یه سوال: دوربین vita چند مگا پیکسله به درد عکس گرفتن می خوره؟
احتمالا :برای ورود به psn این ارور میادnp-2100-3
خب الان که بازی هاش کمه...و یه سری هم فقط رو psn اومدندوستان یه سوال :
الان اونایی که ویتا خریدند آیا بازی هاش رو هم راحت گیر میارن ؟
منظورم اینه همه بازی هاش توی بازار موجوده و با توجه به اینکه کپی خور نشده ، مثل اون اوایل ps3 که مغازه ها بازی تعویض میکردن یه همچین وضعیتی برای ویتا هم هستش ؟
من تصورم بر این هست که کلا رجین دستگاه مهم نیست ... ریجن اکانتها باید یکی باشه ... امتحان کردی به ما هم بگو ... چون من خودم ریجنPS3 - VITA یکی هستشسلام .
یه سوال فنی ؟
ps3 ایم ریجنش 2 اگه ویتا ریجن 1 بگیرم تو ریختن دموها از ps3 مشکل نداره ؟
خب الان که بازی هاش کمه...و یه سری هم فقط رو psn اومدن
ولی آره کم کم تعویض هم میکنن...اتفاقا این روش تعویض بازی واسه فروشنده ها سود داره:d
خب منظورش این بود همه ی بازی هایی که برای VITA تا الان روی کارت عرضه شده روی PSN هم هست که شما با استفاده از master card یا PSN points (مثلا 50 دلاری ) میتونی با اکانتت این بازی ها رو بخری و مستقیم روی ویتا دانلود کنیبازی های روی psn رو میشه راحت بازی کرد ؟ کلا به چی نیاز هست که بشه از روی psn بازی کرد ؟ آیا اعتبار خاصی یا کارتی چیزی میخاد ؟
اگر میخوای انلاین بازی کنی اره ...در اصل 3g برای این هست که حتی زمانی که در حال حرکت هستی هم بتونید راحت انلاین بازی کنید ...اما اگر قصد انلاین بازی کردن ندارید بیخودی پولت خرج نکناقا بالاخره ارزش داره مدل 3g بخریم تو این کشور یا نه ....البته همچین اختلاف قیمتی هم ندارن ولی درکل ..................