اره موج داره و ایکون ها هم تکون میخورن و یه اهنگ نسبتا زیبا هم در پس زمینه پخش میشه
آمکان داره ! ولی ما خبر نداریم ! شایدم امکان نداره !!! اما اگر با عربی سازگار بشه شاید بشه فارسی هم دید به جز حروف ناشناخته !امكان داره سوني يه اپديتي چيزي بده يا يه نرم افزاري بياد كه بشه فن فارسي رو در وب ساپورت كنه؟
برای PS3 همون روشی که گفتم و ساده تر - البته اگر بازی PSP داری .. بعضی بازی ها سازگار نیست و هنگام نصب ارور میده باید وایسی تا سونی پچش کنهالان به چه روشی میتونم از لپ تاپ رو ویتا اهنگ بریزم؟
برای کپی کردن بازی از ps3 رو ویتا چی بکنم؟؟
شرمنده تکراری بود
سپاس
قیمت رو تو تاپیکش میتونی چک کنی .. بچه میزارن قیمت رودوستان الان ویتا وایفای رو با mw چند در میاد؟به نظرتون خریدش راضیم میکنه؟
xbox360 هم هست
فقط برای انلاینش میخوام
یا بازی رو بیرون گرون میدن و از نتورک خود سونی بخرم؟ممنون میشم کامل توضیح بدید
3g سیم کارت میخوره و از طرق سیم کارت میتونی به نت وصل بشیسلام دوستان یه سوال داشتم :فرق 3g با wi fi چیه ؟ اصلا 3g تو ایران کاربرد داره؟
مدل 3g موقعیت یاب gps هم داره که با گوگل مپ آدرس رو پیدا میکنهدوستان عزیز الان من بگیرم هیچ سیم کارتی روش کار نمیکنه؟
در ظمن نمیشه همه بازی هارو از PSN داونلود کرد؟یا میشه؟چون تو بازار دارن گرون میدن اما خوب از شبکه راحت میتونم داونلود کنم
در مورد دلار و این قضایا هم مشکلی ندارم
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
پس دوست عزیز الان ریجن ج بگیرم مثل همیشه دردسر داره؟بنده ژاپنی مقداری میدونممدل 3g موقعیت یاب gps هم داره که با گوگل مپ آدرس رو پیدا میکنه
تمام بازی های ویتا مثل بازی های psp رو psn عرضه میشه چون حجمشون مثل بازی های ps3 بالا نیست
فقط مثل اینکه شما با همون اکانتی می تونی بازی کنی که بازی رو باهاش دانلود کردین یعنی نمیشه بازی رو با یه اکانت مثلا تو اروپا دانلود کنی بریزی رو ویتا که اکانت آمریکا داره
خب ببین ریجن دستگاه که اصلا مهم نیست اون حرف من واسه ریجن اکانت psn هستپس دوست عزیز الان ریجن ج بگیرم مثل همیشه دردسر داره؟بنده ژاپنی مقداری میدونم
اما واقعیتش اینگلیسی رو اعصاب راه نمیره و بهتره
پس حتما باید ریجن Uc یا اروپارو بگیرم؟حتما هم یک مموری؟
پس با این حساب دیگه نیازی به خرید بازی از بیرون نیست و هربازی بیاد میتون راحت از شبکه خریداری کنم؟
یک راهنمایی دیگه هم میخواستم
ویتا ریجن فری که نیست؟کثلا کارتریج j رو uc کار نمیکنه؟مثل قضیه شبکه هست؟
و این که میشه با بچه ها بازی رو تبادل کرد؟یعنی هر بازی تو چند دستگاه نصب میشه؟
بابت سوالات زیاد عذر میخوام
راستی cod هر برای vita رلیز شده؟
PS Suite وقتی راه بیوفته، میشه امیدوار بود App های مختلف براش عرضه بشه. الان هم قول دادن با update بعدی مرورگر رو بهتر کنن، Skype هم به زودی عرضه میشه. یه مرورگرش یا باید ساپورت HTML5 اضافه کنن یا فلش، چون در حال حاضر هیچ ویدیویی رو از روی نت نمیتونه پخش کنه.
1.
APP خاصی نداره به جز کتاب چهره !!! و یا*هو فل*ی*کر و تو**یییت !!! بازی مجانی هم همون 3 تاست که برای نشون دادن توانایی دوربین ساحته شده ! بقیه هم دموهای کوتاه
اصولا ویتا فقط برای بازی ساخته شده !!! Ipod که جیلبریک میشه دیگه خرید نمیخواد اما ویتا باید 100 تومن برای بازی بدی و بازی های ارکید هم از 30 تا 40-50 تومن
فیلم و اهنگ که مشکلی نداره اما نتش هنوز امکاناتش خیلی کمه و فارسی هم نشون نمیده و ...
اما من قبلا هم اشاره کردم vita رو با Smartphone - TAblet - PS3 مقایسه نکنید و به نیازتون نگاه کنید ! اپاد برای کارهای مختلف هست از بازی های معمولی گرفته تا کار باهاش مثل کارهای دفتری و ... و روزمره و Tablet هم در همون اندازه اما حرفه ای تر ... در حالی که VITA فقط باری بازی ساخته شده و معمول نیست ایا سونی اپهای دیگری رو برای Vita بده یا نه
اگر هک بشه میتونن امکاناتی مثل امولاتر و ... روش بزارن ! اما هک شدن بازیهای خوده VITA چیزه دیگس که معلوم نیست =
ممنون دوست عزیز راستش یکمی از ایپاد هم هسته شدم خواستم ببینم چجوریه اگه هک بشه امکانات دیگری جز بازی هم بهش اضافه میتونن بکنن؟ مصلا نصب یه سیستم عامل دیگه ؟چ.ن سخت افزارش که روی کاغذ ردیفه روی psp قبلی این چیزا بود؟ چون تاحالا psp نداشتم میگم
بعد این قسمت هم میشه جواب بدید
راستی این psv با ps3 مچ میشه؟منظورم با ps3 هک شده فریمور 3.55 اگه اره چه کارایی میکنه ممنون یه توضیح بدید
ممنون دوست عزیز کامل نت رو راهنمایی کردیخب ببین ریجن دستگاه که اصلا مهم نیست اون حرف من واسه ریجن اکانت psn هست
آره همه بازی ها رو می تونی دانلود کنی....
در مورد نسخه فیزیکی بازی فری ریجن هستش و فرقی نداره بازیه ریجن 1 با دستگاه ریجن 2 بازی میشه و برعکس...دقیقا مثل ps3
هر بازی رو که طبق قانون psn حداکثر 2 نفر میتونن دانلود کنن منتهی اگه بخوای تبادل کنی باید بازی رو با همون اکانت که بازی رو ازش دانلود میکنه بازی
کنهیعنی اون اکانت رو وارد ویتا کنه که خب یا باید یه مموری دیگه بگیره یا فرمت کنه مموری رو
cod واسش تایید شده ولی معلو نیس کی بیاد
اساسین هم می خواد بیاد
کیلزون و ....