SMM9
عضو تحریریه
بچه ها یه سوال:
با Remote play میشه بازی های ps3 رو اجرا کرد؟
من که تست کردم نشد چه جوریه؟؟
من rdr رو تست کردم نشد...
راهنمایی!
پلی3 باید ورژن 4به بالا باشه
چه فرمت هایی فیلم پخش میکنه ویتا؟
بچه ها یه سوال:
راهنمایی!
مال من آخرین ورژن هست فک کنم 4.11 باهاش آنلاین بازی می کنم پس مشکل کجاست؟پلی3 باید ورژن 4به بالا باشه
وقتی دکمه کپی ps3 را میزنم میگه دوباره باید دانلود کنی و وقتی توسط ویتا دکمه psp other را میزنم پیغام no content found میدهاگر از PC میخوای بریزی که نمیشه فعلا Game transferکه از MediaGo دانلود بشه نمیشه رو VITA ریخت بدون PS3
اگر با PS3 هستی که ویتا رو باید به PSN وصل کنی و با اکانت PS3 خودت رجیستر کنی ...
اگر نه که
ارورش چی هست ؟
به نظره من کارتی خریدن بازیهای پر حجم بهتره ... من خوذم فقط Lumines رو گرفتم از PSN - بقیه بازی ها که رو کارت بودن رو روی کارت گرفتم ! به جورایی هم حالش بیشتره !!! اون بازی ها هم طول میکشه بعضی موقعها روی همه ی PSN ها بیان . بهترین Store بیشتر ماله US و AU هستشبه خاطر این می پرسم که نمی دونم Uncharted یا بازی های دیگه رو فیزیکی بخرم یا از PS Store ، از طرفی مثلا بازی هایی مثل فیفا تو US Store نیست و تو اروپا هست ، اگه بخوام همچین کاری کنم باید 2 تا رم داشته باشم ، برای دانلود هم رم 8 گیگ مثلا چون با دانلود یکی 2 تا بازی یا 4 تا آهنگ ریختن پر میشه و برای خرید بازی های بعدی و دانلودشون باید همین بازی ها رو احتمالا پاک کرد ، برای همین نمی دونم چند بار میشه بازی هایی که خرید شده رو روی دستگاه اصلی دانلود کرد .
//
من KillZone 3 رو فقط اجرا کردم البته اونم هر چتد لگ میزد ! اما فکر کنم هنوز همه ی بازی ها کار نمیکنهبچه ها یه سوال:
راهنمایی!
---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------
MP4 - با این حال من نسخه 1080 رو نمیتونم کپی کنمپلی3 باید ورژن 4به بالا باشه
فعلا من خودم خیلی دنبال این گشتم که APP و بازیها رو از PC دانلود شده به ویتا منقل کنم اما نمیشه فعلا ! احتمالا سونی MediaGO رو سارگار میکنه اما فعلا که خبری نیست -وقتی دکمه کپی ps3 را میزنم میگه دوباره باید دانلود کنی و وقتی توسط ویتا دکمه psp other را میزنم پیغام no content found میده
من هم که اینترنت خیلی پر سرعت ندارم که همه را از دوباره دانلود کنم
راستی اپلیکیشنهایی که با پیسی(ps proxy) دانلود میشه میشه با کانتنت منیجر انتقال داد رو ویتا؟ چون خواستم با ps proxy انتقال بدم رو ویتا نشد .البته فکر کنم با پسوند pkg مشکل داشت. چون بعدا که حذفش کردم ریختم رو کنسول و از کنسول به ویتا انتقال دادم.
ضمنا با Remote play هیچ بازی ای اجرا نشد
دقیقا با USB کپی میشه, اول برنامه Content Manager را روی ویتا فعلا کن بعد با USB ویتا را به PS3 وصل کن اگر ارور داد USB را از PS3 جدا کن دوباره وصل کن, با اینکار به طور اتومات هم نمایشگر PS3 خاکستری رنگ میشود هم مسیر انتقال روی ویتا نمایش داده میشود.من آخرم سر در نیاوردم، الان من میخوام دموهایی رو که با PS3 دن لد کردم رو بریزم روی Vita باید چیکار کنم؟ نمیشه با USB وصلش کرد و بدون دردسر کپی کرد؟ من تا الان فقط تونستم Remote Play رو ازش سر در بیارم که انم نمیشه باهاش بازی کرد و فقط میشه آهنگ پلی کرد!
سلام
دوستانی که ویتا رو تهیه کردن باهاش به اینترنت وصل شدن ؟ در صورت اتصال به اینترنت آیا به سایتهای ایرانی هم سر زدید که ببینید زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه؟ در مورد دانلود چطوره ؟ در صورت قطع اتصال براش گزینه ایی برای ادامه ی دانلود وجود داره ؟
در مورد مدیا پلیر ویتا هم گفتن ولی اینرو نگفتن که امکانات چی داره ، به طور مثال اکولایزرش چند حالت داره ؟ کیفیت صداش تو هدفون چطوره ؟
دوربینش که از نمونه عکساش مشخصه زیاد چنگی به دل نمیزنه.
1. خب کلا همینطوریه ! ویتا با یک اکانت کار مینکه و اگر بخوای سوییچ کنی اکانت رو باید مموری جدید بزاری و دستگاه رو فکتوری ریست کنی !دوستان دوتا سوال داشتم
1_من دو تا اكانت دارم كه اون زمان كه سوني يه بازي psp داد با يكي از كانتهام يه little big planet psp گرفتم و با ps3 دان كردم الان اگه بخوام بريزم روي ويتا ميگه با همين اكانت ساين اين كن؟چون اين اكانت اكانته اصليم نيست نميخوام ساين اين كنم باهاش :d
2_الان من ميتونم با ريموت پلير فيفا12 با ps3 و ويتا بازي كنم؟يكي ميشه توضيح بده چجوري بايد با ريموپ پلير كار كنم؟
فرقه خاصی نداره همونطور که Konami گفت ... اکولایزر هم Heavy - Jaz - Pop - Uniqe بود فکر کنم ... فقط تاچ بودنش رابطه کاربری رو راحتر کرده ... بخش ویدیو هم تا 720p پخش میکنه (من نتونستم 1080 کپی کنم ) اما ای این 720 هم واقعا تصویر شفاف و عالیه - بخش عکس هم مثل Iphone ! حتی با فشار دادن استارت و Home Button میتونی در هنگام بازی و ... از تصویر عکس بگیریسلام
دوستان تو اون یکی تاپیک که اسمش رو نقد ویتا گذاشتن یه چیزایی در مورد مدیا پلیر ویتا هم گفتن ولی اینرو نگفتن که امکانات چی داره ، به طور مثال اکولایزرش چند حالت داره ؟ کیفیت صداش تو هدفون چطوره ؟
دوربینش که از نمونه عکساش مشخصه زیاد چنگی به دل نمیزنه.
APP خاصی نداره به جز کتاب چهره !!! و یا*هو فل*ی*کر و تو**یییت !!! بازی مجانی هم همون 3 تاست که برای نشون دادن توانایی دوربین ساحته شده ! بقیه هم دموهای کوتاهسلام دوستان
میگم الان اگه من یه psv تهیه کنمبه جز بازی های اورجینال چه کاری میشه کرد باهاش؟app یا game نداره برای دانلود که free باشه ؟ من میخوام یه گجت بگیرم برای خودم(الان ipodtouch دارم اما میخوام عوض کنم)به نظرتون این خوبه؟
بازی
گوش دادن به اهنگ دیدن فیلم و چرخیدن توی نت؟
راستی این psv با ps3 مچ میشه؟منظورم با ps3 هک شده فریمور 3.55 اگه اره چه کارایی میکنه ممنون یه توضیح بدید
ظاهرا قراره توي april عرضه بشه اما فعلا تاريخ دقيق و قطعي نداره . ممكنه اين جمعه كه سوني بازيهاي جديد ويتا رو معرفي ميكنه ازش خبري بدننگفتن کی PC Suite راه میفته ? PSP حداقل یه Media GO داشت راحت با اون دانلود میکردیم .