هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یه سوال:
ببینید من میخوام مثلا دموی stardust رو دانلود کنم که 203 مگ هستش فک کنم.حجم بازی اصلی که واسه فروش گذاشته هم همین 203 مگ هستش.
حالا اگه من دمو رو دانلود کنم و بعدش که خوشم اومد قصد خرید بازی رو داشته باشم بازم باید از اول همه این 203 مگ رو دانلود کنم؟یا نه یه لایسنسی چیزی بهم میده که دیگه نیاز به دانلود دوباره نباشه؟

دوستان یه سوال:
ببینید من میخوام مثلا دموی stardust رو دانلود کنم که 203 مگ هستش فک کنم.حجم بازی اصلی که واسه فروش گذاشته هم همین 203 مگ هستش.
حالا اگه من دمو رو دانلود کنم و بعدش که خوشم اومد قصد خرید بازی رو داشته باشم بازم باید از اول همه این 203 مگ رو دانلود کنم؟یا نه یه لایسنسی چیزی بهم میده که دیگه نیاز به دانلود دوباره نباشه؟
نه احتياجي نيست يه فايله 100 كيلو علاوه بر اون فايله 203 مگ بهت ميده فقط اون 100 كيلو رو دان ميكني ميشه بازيه كامل:d

دوستان كسي انچارتد گلدن ابيس واسه فروش داره؟

الان همون فروشگاه تو FB ( میشناسن دیگه اسمش رو نگفتم تبلیغ نشه :دی )
ورژن Unclock wifi/3g رو به ضمانت کارکرد با همراه اول و ایرانسل پیشفروش میکنه.

با سلام خدمت دوستان
آقا ما با این دستگاه مشکل پیدا کردیم دیگه WIFI کانکت نمی‌شد گفتیم ریستارت ستینگ کنیم شاید درست شه دستگاه خاموش شد بد روشن شد لوگو پلی استیشن اومدو دیگه همون لوگو موند رو صفحه دستگاه نه خاموش می‌شه نه بالا میاد
دوستان یه راه نمایی کنید ممنون میشیم

مشکل دستگاه دیگه بالا نمیاد

با سلام خدمت دوستان

آقا ما با این دستگاه مشکل پیدا کردیم دیگه WIFI کانکت نمی‌شد گفتیم RESET SETTING کنیم شاید درست شه دستگاه خاموش شد بد روشن شد لوگو پلی استیشن اومدو دیگه

همون لوگو موند رو صفحه دستگاه نه خاموش می‌شه نه بالا میاد

با سلام خدمت دوستان

آقا ما با این دستگاه مشکل پیدا کردیم دیگه WIFI کانکت نمی‌شد گفتیم RESET SETTING کنیم شاید درست شه دستگاه خاموش شد بد روشن شد لوگو پلی استیشن اومدو دیگه

همون لوگو موند رو صفحه دستگاه نه خاموش می‌شه نه بالا میاد

صبر کن باطریش تموم بشه:-/
یا دکمه خاموش 20 ثانیه نگه دار ببین چیزی میشه
اینا رو از خودم گفتم:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or