هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بعید بدونم برنامه خاصی داشته باشه داره آروم آروم از زده خارجش میکنه ویتا هم بره ، خداحافظ کنسول دستی سونی...
البته واسم عجیبه پس چرا ویتا اسلیم رو طراحی و تولید کردند.
کلا الان بعضی گوشیا سونی و سامسونگ و اپل از ویتا سخت افزارشون بالاتر هستش چون شتاب رشد قدرت سخت افزار در این بخش بالا رفته هرچی هم معرفی کنن عمرش کمتر از دو سال میشه و توجیه اقتصادی برای مصرف کننده و تولید کننده نداره.
البته برای خود من:
1-کیفیت بازیهای ویتا کجا موبایل کجا
2-داستان و گیم پلی بازیها ویتا کجا و موبایل کجا
3-لذت دکمه کجا و صفحه لمسی کجا ، من مدرن کمبات 4 روی گوشی بازی کردم هیچی نمیدیدم همه صفحه دستم بود.
4-محدودیت نصب برنامه و افت فریم و کرش و... موبایل کجا و راحتی ویتا کجا.
ولی خب فعلا دور دور گوشیها هستش و صرفه اقتصادی با اونها.افسوس
هنوزم میگم ویتا پتانسیل های زیادی داشت که نِفله شد و استفاده نشد.پتانسیل هایی که میتونست راحت گوشیها رو کنار بزنه.
من توی همین اوضاع هم عاشق ویتا هستم واقعا حرف شما درسته ویتا پتانسیل بالایی داشت ولی خب سونی تو بحران بود و نمیتونست روی این کنسول ریسک کنه به همین خاطر به رقبا باخت...

• Like
Reactions: Sega_genesis
ويتاي اسليم نسبت به قبلي خيلي بسشتر شارج نكه ميداره؟
نه خیلی بیشتر اما بخواین حساب کنین حدود 30 درصدی بهتره، البته خب این دلیل نمیشه که ویتای فت شارژش خوب نیست، به علاوه بستگی به بازیتون هم داره، مثلا کیلزون آنلاین بازی کنین اسلیم بیشتر از 3 ساعت هم دووم نمیاره.

من فکر میکنم سونی یه فکرهایی تو سرش داره
این احتمال وجود داره که همزمان با رونمایی کنسول جدید نینتندو در سال آینده سونی هم یه حرکت بزنه
به همین خاطر نمیخواد زیاد رویه ویتا مایه بزاره
به نظرم سونی کلا از کنسول دستی بکشه بیرون بهتره
بازیهای smart phone خیلی داره فراگیر میشه. دیگه واسه کنسولهای دستی survival خیلی سخته D:
حتی خوده 3ds هم performance اش مثل زمانه DS نیست ولی خوبه !
با این حال اوردن نسل جدیدی از کنسولهای دستی برای سونی ریسکه 99% و failure هست
حتی خوده nintendoهم تمایلی نداره برای همین نسخه New 3ds رو انالوگ دوم اد کرد و قدرته سخت افزاری رو بیشتر کرد.

دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه.ایا راهی وجود داره که بشه در بازی نور صفحرو 100 درصد کرد

دوست عزيز الان منظورتون چيه خوب تو بازي دلمه پي اس رو نگر داريدو برايتنس رو بزاريد تا اخر!!!

Sent from Reza's iPhone 6+ using Tapatalk

بچه ها من میخواستم نسخه فیزیکی بازی god of war رو بگیرم میخوام بدونم آیا هردو نسخه در کارتریج هست یا باید قسمت دوم رو دانلود کنم که اگر اینجوری دیجیتالی بگیرم
بهترین بازی که رو ویتا کردم بود، بله هر دو نسحه به طور کامل روشه و نیازی به دانلود نیست.

یعنی چی داداش یه توضیح بده

یعنی روی sandbox ای که بازی های psp رو اجرا می کنه نیست
به طور مستقیم روی خود سیستم عامل ویتا اجرا می شه و دسترسی به منابع ویتا رو داره نه منابع محدود شده به سخت افزار psp در هک های قبلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or