هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اگه بدون اون بشه که حله ولی طرف که هک کرده گفته مثل اینکه کسی که می تونه برات یه key درست کنه بعد با اون وارد psm بشی
نه حتی یه خبرم زده بودن که با PSM unity هم میشه یه کارایی کرد.
درکل باید فعلا صبر کرد و دید این راه به کجا میرسه، بعد تصمیم گرفت.

نه حتی یه خبرم زده بودن که با PSM unity هم میشه یه کارایی کرد.
درکل باید فعلا صبر کرد و دید این راه به کجا میرسه، بعد تصمیم گرفت.
مسعود جان تحویل بگیر دادا
میشه کلا یه تاپیک درست کنید و روند این هک به زبان ساده رو واسه ما بی سوادها هم بگنجانید؟
با تشکر.
خداییش یه تنه بخش ویتا رو رتق و فتق میکنی ، بیا و مدیر بخش بشو و شکوه رو بهش برگردون.

کسی میدونه dns مخابرات معمولاچندهست
پدر من در اومد اصلا به psn کانکت نمیشه

منم نمیتوانم وصل شم هر کاری کردم پیش از صد بار تست کردم
خودشون دست گذاشتن روش و باید صبر کنی تا درست بشه با این DNS و عیره کاری از پیش نمیبری هیچ فایده ای نداره من خودم تست کردم هر چی زدم قبول نکرد

منم نمیتوانم وصل شم هر کاری کردم پیش از صد بار تست کردم
خودشون دست گذاشتن روش و باید صبر کنی تا درست بشه با این DNS و عیره کاری از پیش نمیبری هیچ فایده ای نداره من خودم تست کردم هر چی زدم قبول نکرد
منم همین مشکلو داشتم یه سرچ تو سایتای خارجی کردم و مشکلم حل شد شما هم امتحان کنین شاید درست شد
اول برید کانکتشن WiFi و ادونس سیتینگ بعدش
تو قسمت primary DNS بزنید 8.8.8.8
و proxy server بزنید 8.8.4.4
موفق باشید

با وجود اینکه PS Vita فروش خوبی را در کشورهای غربی تجربه نمی‌کند ولی به نظر می‌رسد که در ژاپن، خانه خودش، بسیار طرفدار دارد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا آمار جدید Media Create را بررسی کنید.
امروز آمار Media Create، که فروش کنسول ها و بازی های کامپیوتری در ژاپن را بررسی می‌کند، تایید کرد که تا به این تاریخ چیزی حدود ۴ میلیون نسخه از PS Vita به فروش رفته است و اگر بخواهیم کمی دقیق تر در این مورد صحبت کنیم باید بگوییم این کنسول دستی ۴٫۰۰۰٫۷۲۸ بار خریداری شده است که نشان می‌دهد ژاپنی ها عاشق وسایلی هستند که در کشور خودشان ساخته شده است.با این اعداد و ارقام زیاد عجیب به نظر نمی‌رسد که سازندگان در کنار تولید و ساخت بازی هایی برای PS4 نیم نگاهی نیز به ساخت بازی برای PS Vita دارند تا بتوانند از این راه سود خوبی به دست بیاورند.

گیمفا

آخرین ویرایش:
آقا قبلا جواب میداد اما الان نمیدونم با این اینترنت چیکار کردن انقدر پینگ ما پایینه
فکر کنم تقصیر اون *****ینگ هوشمنده
نه ربطی به فندق هوشنگ نداره :d
اخبارو که دنبال میکردم مثل اینکه تو اروپا هم داغون شده psn به طوری که بازی زیر 3 GB حدود ۱۰ ساعت طول میکشه تا براشون دانلود بشه دیگه ما که دیگه جای خود دارد.

آخرین ویرایش:
مسعود جان تحویل بگیر دادا
میشه کلا یه تاپیک درست کنید و روند این هک به زبان ساده رو واسه ما بی سوادها هم بگنجانید؟
با تشکر.
خداییش یه تنه بخش ویتا رو رتق و فتق میکنی ، بیا و مدیر بخش بشو و شکوه رو بهش برگردون.
آخه لامصب هر هکی میاد، سونی زرتی بعدش آپدیت میده پچش میکنه، اگرم آموزش بزارم بازم به درد کسی نمیخوره.
البته خب تنبل هم هستم یکم:d

من یه 5 دلار داشتم soul sacrifise رو گرفتم :d
بازی قشنگیه منم به اعتبار شما دانلود کردم راضیم ازش.
از ژاپن استدیو هم هست انحصاری ویتا هم هست.به به
هردفعه تو فروش فوق العاده یکی دوتا بازی مشتی پیدا میشه برعکس PS4 که همش فیلم شده.

دوستان دوتا سوال مهم دارم هرکی میدونه لطفا حتما بگه چون عجله دارم.
1. ویتایی که هک میشه تا بتونه بازی های PSP رو اجرا کنه، باز هم میتونه به PSN وصل شه یا بن میشه؟
2. بازی های PSP که رو ویتای هک شده نصب میکنیم، تروفی دارن؟ یا راهی هست که بشه تروفی رو بهشون اضافه کرد؟

دوست عزیز ویتا هنوز هک نشده
ضمنا بازی های PSP ارزش بازی کردن روی ویتا ندارن
وتروفی هم ندارند
این چه حرفیه شما میزنی عزیز! فریمور های قبلی هک شدن و قابلیت اجرای بازی های PSOne و PSP رو دارند و نکته جالب اینجاست که بازی های PSPـش بخش مولتی پلیرش هم کار می کنه!

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or