هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

منتظریم سونی که کلن از ویتا قطع امیدکرده حداقل هکرا یه کاری برای این کنسول بکنند حال بیاییم:d

اره سونی که ول کرد اما اگه هک بشه به غیر از بازی کار های جالب دیگه ای هم میشه انجام داد:dمثل برنامه هایی که برای PS3 جیلبرک شده میاد:d

اره سونی که ول کرد اما اگه هک بشه به غیر از بازی کار های جالب دیگه ای هم میشه انجام داد:dمثل برنامه هایی که برای PS3 جیلبرک شده میاد:d

تازه من تو یه سایت دیدم بازی gta iv ps3 رو برای ویتا گذاشته بود :d
البته برا دانلودش از این survey ها می خواست

سلام دوستان. من میخوام یه ویتا دست دوم تر تمیز برای Remote Play رو PS4 بگیرم کنارشم یکی دوتا بازی مثل U: GA رو پلی کنم. مدل Wi-Fi میگیرم. سوالم اینه اینه که دقیقا باید حواسم به چیا باشه تا یه دستگاه خوب گیرم بیاد و این قضیه کپی خور شدنش چیه؟ آیا وقتی کپی خور شد بازم میشه به PSN وصل شد؟
مدا 1000 رو بگیرم بهتره؟ قیمت مناسب با این شرایط که گفتم چقدره واسه یه دستگاه دست 2؟

اونهایی که میخوان این هک جدید رو تست کنن، فعلا آپدیت نکن ببینیم چی میشه بعد تصمیم بگیرید.
من آپدیت کردم :( ، قضیه هک جدید چی بود برادر؟

و

سلام دوستان. من میخوام یه ویتا دست دوم تر تمیز برای Remote Play رو PS4 بگیرم کنارشم یکی دوتا بازی مثل U: GA رو پلی کنم. مدل Wi-Fi میگیرم. سوالم اینه اینه که دقیقا باید حواسم به چیا باشه تا یه دستگاه خوب گیرم بیاد و این قضیه کپی خور شدنش چیه؟ آیا وقتی کپی خور شد بازم میشه به PSN وصل شد؟
مدا 1000 رو بگیرم بهتره؟ قیمت مناسب با این شرایط که گفتم چقدره واسه یه دستگاه دست 2؟
چیز خاصی نداره که بهش توجه کنی چیزها کلی ببین دکمه ها و آنالوگها و اینا سالم باشند بدنه سالم باشه.
تاچ عقب و جلو درست کار کنند و پیکسل سوخته تو صفحه نباشه جای مموری کارتها شل نباشند و مموری درست جا بره.
مدلهاش فرقی نداره خیلی ، حساس نشو روش.
سلامت باطری رو هم شرط بذار.
پشیمون نمیشی از خریدنش مخصوصا که PS4 داری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or