هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان کسی میدونه چجوری باید توPSM DEVPORTALثبت نام کرد ؟امروز ییفان لو یه ترفند پیدا کرده و گفته باید یه چیزی رو توURLکپی پیست کنید و توPSMثبت نام کنید بعد به لیست دانلود تو ویتا برید وPSM DEVرو دانلود کنید تا بتونید هک جدید رو رو ویتا تون انجام بدید البته گفته این آخرین مهلته وتا ساعاتی دیگر ترفند حذ ف میشه ودیگه نمیتونید توPSM DEVثبت نام کنید.
اون قسمت که گفته باید کپی پیست کنید رو سر در نمی یارم اگه کسی از دوستان بلده خواش میکنم راهنماییم کنه.

دوستان کسی میدونه چجوری باید توPSM DEVPORTALثبت نام کرد ؟امروز ییفان لو یه ترفند پیدا کرده و گفته باید یه چیزی رو توURLکپی پیست کنید و توPSMثبت نام کنید بعد به لیست دانلود تو ویتا برید وPSM DEVرو دانلود کنید تا بتونید هک جدید رو رو ویتا تون انجام بدید البته گفته این آخرین مهلته وتا ساعاتی دیگر ترفند حذ ف میشه ودیگه نمیتونید توPSM DEVثبت نام کنید.
اون قسمت که گفته باید کپی پیست کنید رو سر در نمی یارم اگه کسی از دوستان بلده خواش میکنم راهنماییم کنه.
سلام
والا من خودم همون موقع که ثبت نام کردم برنامشم به لیستم اضافه شد.اما الان مثل اینکه حذف شده.
واسه اونکاریم که گفته شما وارد سایت بشی باید او اسکریپت رو کامل توی Address bar مرورگر بزنی بعد گزینه sign in روشن میشه.
درضمن فقط با کروم واسه من جواب داد.

سلام.دوستان من یه سوال داشتم اگه میشه رانماییم کنید.چطور میشه نور صفحه نمایشو در بازی ها روی اخر گزاشت.اخه تو بعضی بازی ها تا یه هدی میشه نورو زیاد کرد.ایا راهی هستش که نور صفحه رو رو اخر گزاشت.خواهشا راهنماییم کنید.

سلام
والا من خودم همون موقع که ثبت نام کردم برنامشم به لیستم اضافه شد.اما الان مثل اینکه حذف شده.
واسه اونکاریم که گفته شما وارد سایت بشی باید او اسکریپت رو کامل توی Address bar مرورگر بزنی بعد گزینه sign in روشن میشه.
درضمن فقط با کروم واسه من جواب داد.
ممنون داداش.من همین کار رو که شما گفتی انجام دادم اماsing inروشن نمیشه مرورگرمم کرومه.

با سلام خدمت کاربران بازی سنتر.من یه مشکلی موقع کانکت شدن به وای فای از طریق ویتا دارم که می خواستم با شما مطرح کنم بلکه کمکم کنید.
ویتا هیچ مشکلی برای کانکت شدن به روتر و مودم معمولی وای فای نداره.
ولی موقعی که ازطریق کامپیوتر وای فای را شیر می کنم ویتا قادر به پیدا کردن ad hoc نیست. ولی از طریق iphone به وای فای لپ تاپ کانکت می شم و هیچ مشکلی ندارم.
یعنی در اصل من از طریق سیم به لپ تاپ به اینترنت وصل هستم و از طریق وایرلس لپ تاپ می خواهم اینترنت را مانند یک مودم به ویتا شیر کنم.
از wps هم استفاده کردم ولی کمکی بهم نکرد.
لطفا کمکم کنید من برای خرید مودم وای فای نمی تونم هزینه کنم خیلی ممنون

درحین بازی دکمه پلی استیشن به همراه select رو با هم بگیر بعد تویه کادر باز شده تغییرات روشنایی رو بدلخواه تغییر بده
امتحان کردم نشد.دکمه select با دکمه لوگوی ps با هم نگه میدارم باز همون کادر کمو زیاد نور صفحه و صدای موسیقی میاد که نور صفحه را تا یه هد بیشتتر نمیشه زیاد کرد.

- - -ویرایش - - -

راه دیگه ای وجود نداره تا این محدودیت نور صفحه را برداریم.

با اپدیت جدید نور صفحه به صورت 80 درصد میشه و نمیشه بیششترش کرد.حالا اگه نشه کاریش کرد راهی وجود داره که دانگرید کنی به اپدیت قبل.دوستان اگه راهی وجود داره راهنمایم کنید خیلی ممنون میشم

Last edited by a moderator:
با اپدیت جدید نور صفحه به صورت 80 درصد میشه و نمیشه بیششترش کرد.حالا اگه نشه کاریش کرد راهی وجود داره که دانگرید کنی به اپدیت قبل.دوستان اگه راهی وجود داره راهنمایم کنید خیلی ممنون میشم
اگر تو بازی منظورت هست که از روزه اول هم تویه یه سری بازیا نمیشد 100% اش کرد.

- - -ویرایش - - -

با سلام خدمت کاربران بازی سنتر.من یه مشکلی موقع کانکت شدن به وای فای از طریق ویتا دارم که می خواستم با شما مطرح کنم بلکه کمکم کنید.
ویتا هیچ مشکلی برای کانکت شدن به روتر و مودم معمولی وای فای نداره.
ولی موقعی که ازطریق کامپیوتر وای فای را شیر می کنم ویتا قادر به پیدا کردن ad hoc نیست. ولی از طریق iphone به وای فای لپ تاپ کانکت می شم و هیچ مشکلی ندارم.
یعنی در اصل من از طریق سیم به لپ تاپ به اینترنت وصل هستم و از طریق وایرلس لپ تاپ می خواهم اینترنت را مانند یک مودم به ویتا شیر کنم.
از wps هم استفاده کردم ولی کمکی بهم نکرد.
لطفا کمکم کنید من برای خرید مودم وای فای نمی تونم هزینه کنم خیلی ممنون
Ad hoc برای چی میخوای وصل بشی ؟ ad hoc فقط برای بازیهایی هست که ساپورت میکنه مثلا دوتا سیستم ویتا تو یه wifi قرار بگیرن که بتون راحت استفاده کنن. متاسفانه ad hoc استفاده ای خاصی هم براش تو بازیهای ویتا نیست چون اکثریت ساپورت نمیکنن.
دقیقا نمیدونم مشکلت چی هست ... چون گفتی ویتا مشکلی برای کانکت شدن به روتر و مودم نداره ! پس الان مشکلت چی هست؟

دوستان پس کلا نمیشه تو بازی روشنایی 100 درصد کرد باید بیخیال شم.من تو انچارتد میتونستم 100درصد کنم ولی وقتی اپدیت کردم دیگه نمیشه صد درصد کرد.یعنی تا الان هیچ راهی پیدا نشده.

سلام داداش مصطفی.خودت میبینی اندره هوس و یوشیدا شلنگ رو گرفتن روی ویتا بعد دنبال قیمتی؟:|
حدود 700-850 تومن
باو خو ادم همين هزينه رو واسه موبايل كنه بدردش نميخوره بره تو لاين و وايبر كه جي كاركنه

نه بابا، پارسال 850 بود، الان حدود 600 تا 700 هست یا حتی کمتر هست، البته سه تا ریجن تو ایران دیدم، رجیون ژاپن که تو ایران بیشتره و قیمتشم کمتره و الان باندل های اسلیمش هم اومده با رم 16، یه رجین آمریکا داره که همون باندل بردرلندز هست(خیلی خوبه) و یه رجین اروپا آمازون که خیلی کمتره و یکم هم جدیدتره. اما خب فرق خاصی ندارن، هر کدوم ارزون تر بود بگیر، اما کلا مدل فت رو ارزون تر میتونی پیدا کنی و به نظرم از نظر قیمتی ارزش خریدش خیلی بیشتره.
و در نهایت اینم حتما بدون که برای ویتا فقط کنسولش مهم نیست، به نظر من مهم بازیهاشه که باید ببینی میتونی هزینه کنی یا نه، در غیر اینصورت پشیمون میشی.
موفق باشی.
ويتاي اسليم نسبت به قبلي خيلي بسشتر شارج نكه ميداره؟

من فکر میکنم سونی یه فکرهایی تو سرش داره
این احتمال وجود داره که همزمان با رونمایی کنسول جدید نینتندو در سال آینده سونی هم یه حرکت بزنه
به همین خاطر نمیخواد زیاد رویه ویتا مایه بزاره

بعید بدونم برنامه خاصی داشته باشه داره آروم آروم از زده خارجش میکنه ویتا هم بره ، خداحافظ کنسول دستی سونی...
البته واسم عجیبه پس چرا ویتا اسلیم رو طراحی و تولید کردند.
کلا الان بعضی گوشیا سونی و سامسونگ و اپل از ویتا سخت افزارشون بالاتر هستش چون شتاب رشد قدرت سخت افزار در این بخش بالا رفته هرچی هم معرفی کنن عمرش کمتر از دو سال میشه و توجیه اقتصادی برای مصرف کننده و تولید کننده نداره.
البته برای خود من:
1-کیفیت بازیهای ویتا کجا موبایل کجا
2-داستان و گیم پلی بازیها ویتا کجا و موبایل کجا
3-لذت دکمه کجا و صفحه لمسی کجا ، من مدرن کمبات 4 روی گوشی بازی کردم هیچی نمیدیدم همه صفحه دستم بود.
4-محدودیت نصب برنامه و افت فریم و کرش و... موبایل کجا و راحتی ویتا کجا.
ولی خب فعلا دور دور گوشیها هستش و صرفه اقتصادی با اونها.افسوس
هنوزم میگم ویتا پتانسیل های زیادی داشت که نِفله شد و استفاده نشد.پتانسیل هایی که میتونست راحت گوشیها رو کنار بزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or