ahmad766667
کاربر سایت
چیز زیادی ازش نگفتن فقط تا این حد که به بهانه ی ساخت اپلیکیشن موبایل واسه ویتا، میان Homebrew واسش میسازن.دوستان کسی میدونه این هک جدیدpsm sdkچیه خودم اصلا سر در نمیارم.
نه داداش،تنها بازی خفنی که داره میاد رزیدنت اویل هستMortal Kombat X برای ویتا نمیاد؟
نسخه موبایلشو گرفتم خوبه ولی انگار دم دستی و همینجوریه ،رو ویتا با دکمه ، نسخه کامل چیز دیگس...
برو تو تنظیمات وای فای اونجا DNS رو دستی تنظیم کن، بعد اینا رو توش بزن:چند روزه نمیتونم کانکت شم اصلا آنلاین نمیتونم بازی کنم
با این خطای DNS چی کار باید کرد دیوانم کرده
اره باید همین کارو بکنی.باید اکانت پلاست همچنان تاریخ داشته باشه:dسلام
من قبلا بازیهای Vita که برای پلاس مجانی شده بود رو تو PS4 خریدم
اما حالا وقتی بازی رو میخوام دانلود کنم مجانی نیست
یعنی باید حتما از PSN و از Vita باید دانلودش کنیم؟
پلاس داشتم و دارم....اره باید همین کارو بکنی.باید اکانت پلاست همچنان تاریخ داشته باشه:d
الان قيمت ps vita slim چنده؟
نه بابا، پارسال 850 بود، الان حدود 600 تا 700 هست یا حتی کمتر هست، البته سه تا ریجن تو ایران دیدم، رجیون ژاپن که تو ایران بیشتره و قیمتشم کمتره و الان باندل های اسلیمش هم اومده با رم 16، یه رجین آمریکا داره که همون باندل بردرلندز هست(خیلی خوبه) و یه رجین اروپا آمازون که خیلی کمتره و یکم هم جدیدتره. اما خب فرق خاصی ندارن، هر کدوم ارزون تر بود بگیر، اما کلا مدل فت رو ارزون تر میتونی پیدا کنی و به نظرم از نظر قیمتی ارزش خریدش خیلی بیشتره.قيمت ويتا اسليم روي همون 850 هستش؟ الان دقيقا قيمت ويتا چنده؟چون عجيبه من هرجارو ميگردم يا کلا قيمت پي اس ويتا رونداره يا اينکه قيمت اسليمشو نداره!
اول اينگه واقعا ممنون جوابم رو دادين دوم اينکه کلا اين پي اس ويتا اسليم رم 8 يا 16 رو خودش داره و نياز نداره براش بخريم درسته؟در مورد نکته ي سومي که هم که گفتين بله فکرشو کردم و ميتونم هزينه کنمنه بابا، پارسال 850 بود، الان حدود 600 تا 700 هست یا حتی کمتر هست، البته سه تا ریجن تو ایران دیدم، رجیون ژاپن که تو ایران بیشتره و قیمتشم کمتره و الان باندل های اسلیمش هم اومده با رم 16، یه رجین آمریکا داره که همون باندل بردرلندز هست(خیلی خوبه) و یه رجین اروپا آمازون که خیلی کمتره و یکم هم جدیدتره. اما خب فرق خاصی ندارن، هر کدوم ارزون تر بود بگیر، اما کلا مدل فت رو ارزون تر میتونی پیدا کنی و به نظرم از نظر قیمتی ارزش خریدش خیلی بیشتره.
و در نهایت اینم حتما بدون که برای ویتا فقط کنسولش مهم نیست، به نظر من مهم بازیهاشه که باید ببینی میتونی هزینه کنی یا نه، در غیر اینصورت پشیمون میشی.
موفق باشی.
اگه باندل بخرین رم رو خودش داره، بله.اول اينگه واقعا ممنون جوابم رو دادين دوم اينکه کلا اين پي اس ويتا اسليم رم 8 يا 16 رو خودش داره و نياز نداره براش بخريم درسته؟در مورد نکته ي سومي که هم که گفتين بله فکرشو کردم و ميتونم هزينه کنم
بازم ممنون
یه سری واسه من سر ریستور کردن بک آپ اینجوری شد، بیشتر به خاطر یکی نبودم ورژن برنامه است که موقع بک آپ ازش استفاده کردین، بهتره ورژن جدید QCMA رو دانلود کنین که مستقل هم هست و نیازی به نصب content manager سونی هم نیست.آقا من هر بازی رو که میخوام از pc به ویتا منتقل کنم یه مقداری میاد بعد همونجا وایمیسته دیگه اعصاب ما رو صاف کرده
حتی ازopen CMA هم استفاده کردم نشد
نمی دونم دیگه چیکار کنم~x(