هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

چند روزه نمیتونم کانکت شم اصلا آنلاین نمیتونم بازی کنم
با این خطای DNS چی کار باید کرد دیوانم کرده
برو تو تنظیمات وای فای اونجا DNS رو دستی تنظیم کن، بعد اینا رو توش بزن:
8.8.8.8
4.2.2.4
باز اگه زنگ برنی ISPت DNS خودشون رو بهت میدن بهتره.

سلام
من قبلا بازیهای Vita که برای پلاس مجانی‌ شده بود رو تو PS4 خریدم
اما حالا وقتی‌ بازی رو می‌خوام دانلود کنم مجانی نیست
یعنی باید حتما از PSN و از Vita باید دانلودش کنیم؟

سلام
من قبلا بازیهای Vita که برای پلاس مجانی‌ شده بود رو تو PS4 خریدم
اما حالا وقتی‌ بازی رو می‌خوام دانلود کنم مجانی نیست
یعنی باید حتما از PSN و از Vita باید دانلودش کنیم؟
اره باید همین کارو بکنی.باید اکانت پلاست همچنان تاریخ داشته باشه:d

اره باید همین کارو بکنی.باید اکانت پلاست همچنان تاریخ داشته باشه:d
پلاس داشتم و دارم....
از نظر تاریخ مشکلی‌ نیست
مثلا من بازیه Killzone Mercenary رو تو استور PS4 رو دانلود کلیک کردم بعدش روش نوشت خریده شده.
حالا که PS Vita میرم همون بازی رو دانلود کنم مجانی‌ نیست.

الان قيمت ps vita slim چنده؟

قيمت ويتا اسليم روي همون 850 هستش؟ الان دقيقا قيمت ويتا چنده؟چون عجيبه من هرجارو ميگردم يا کلا قيمت پي اس ويتا رونداره يا اينکه قيمت اسليمشو نداره!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alisantori
قيمت ويتا اسليم روي همون 850 هستش؟ الان دقيقا قيمت ويتا چنده؟چون عجيبه من هرجارو ميگردم يا کلا قيمت پي اس ويتا رونداره يا اينکه قيمت اسليمشو نداره!
نه بابا، پارسال 850 بود، الان حدود 600 تا 700 هست یا حتی کمتر هست، البته سه تا ریجن تو ایران دیدم، رجیون ژاپن که تو ایران بیشتره و قیمتشم کمتره و الان باندل های اسلیمش هم اومده با رم 16، یه رجین آمریکا داره که همون باندل بردرلندز هست(خیلی خوبه) و یه رجین اروپا آمازون که خیلی کمتره و یکم هم جدیدتره. اما خب فرق خاصی ندارن، هر کدوم ارزون تر بود بگیر، اما کلا مدل فت رو ارزون تر میتونی پیدا کنی و به نظرم از نظر قیمتی ارزش خریدش خیلی بیشتره.
و در نهایت اینم حتما بدون که برای ویتا فقط کنسولش مهم نیست، به نظر من مهم بازیهاشه که باید ببینی میتونی هزینه کنی یا نه، در غیر اینصورت پشیمون میشی.
موفق باشی.

نه بابا، پارسال 850 بود، الان حدود 600 تا 700 هست یا حتی کمتر هست، البته سه تا ریجن تو ایران دیدم، رجیون ژاپن که تو ایران بیشتره و قیمتشم کمتره و الان باندل های اسلیمش هم اومده با رم 16، یه رجین آمریکا داره که همون باندل بردرلندز هست(خیلی خوبه) و یه رجین اروپا آمازون که خیلی کمتره و یکم هم جدیدتره. اما خب فرق خاصی ندارن، هر کدوم ارزون تر بود بگیر، اما کلا مدل فت رو ارزون تر میتونی پیدا کنی و به نظرم از نظر قیمتی ارزش خریدش خیلی بیشتره.
و در نهایت اینم حتما بدون که برای ویتا فقط کنسولش مهم نیست، به نظر من مهم بازیهاشه که باید ببینی میتونی هزینه کنی یا نه، در غیر اینصورت پشیمون میشی.
موفق باشی.
اول اينگه واقعا ممنون جوابم رو دادين دوم اينکه کلا اين پي اس ويتا اسليم رم 8 يا 16 رو خودش داره و نياز نداره براش بخريم درسته؟در مورد نکته ي سومي که هم که گفتين بله فکرشو کردم و ميتونم هزينه کنم
بازم ممنون

اول اينگه واقعا ممنون جوابم رو دادين دوم اينکه کلا اين پي اس ويتا اسليم رم 8 يا 16 رو خودش داره و نياز نداره براش بخريم درسته؟در مورد نکته ي سومي که هم که گفتين بله فکرشو کردم و ميتونم هزينه کنم
بازم ممنون
اگه باندل بخرین رم رو خودش داره، بله.
اگه مشکل هزینه ندارین خب مشکل دیگه ای نداره.

آقا من هر بازی رو که میخوام از pc به ویتا منتقل کنم یه مقداری میاد بعد همونجا وایمیسته دیگه اعصاب ما رو صاف کرده
حتی ازopen CMA هم استفاده کردم نشد
نمی دونم دیگه چیکار کنم~x(
یه سری واسه من سر ریستور کردن بک آپ اینجوری شد، بیشتر به خاطر یکی نبودم ورژن برنامه است که موقع بک آپ ازش استفاده کردین، بهتره ورژن جدید QCMA رو دانلود کنین که مستقل هم هست و نیازی به نصب content manager سونی هم نیست.
من از اون استفاده میکنم.

سلام دوستان من PS4 دارم حالا میخام ویتا هم بگیرم بین فت با اسلیم موندم میشه راهنمایی کنید بگید کدومش بهتره ؟؟؟؟
بعد میخاستم بدونم ارزش داره بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or