هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یه بازی به نام Deception IV: The Nightmare Princess

تا 10 روز دیگه برا ویتا میاد ولی نمیدونم نسخه انگلیسی داره یا نه
بازیه قشنگیه و تویه این سری خیلی گسترده تر شده
بله این نسخه اینگلیسیش هم هست من برای پلی3 دارمش خیلی به سبک من میخوره و بازی بسیار عالی هست شک نکن
البته اگر از بازی های JRPG خوشت میاد
وقتی برای پلی3 خریدمش دیگه برای ویتا نخریدمش

کاملا با احسان موافقم
این که بچه ها اینو میخرن بزرگا اونو خیلی بحث مسخره ایه به نظرم
.
.
.
دوستان ویتا پیکسل صفحش کم نور شده باشه یا سوخته باشه درست نمیشه؟
l-hair001.jpg

کاملا با احسان موافقم
.
.
.
l-hair001.jpg
از طریق نرم افزاری خیلی بعیده بشه کاری کرد احتمالش خیلی کمه ولی ی ریست بکن بعد ی فیلم سریع توش پخش کن ک ب پیکسل هاش شوک بده اروم اطراف یا خود ناحیه رو فشار بده اما به احتمال زیاد باید سخت افزاری تعویض یا تعمیر بشه...اگه این کار هارو کردی جواب نداد و نمیتونی سخت افزاری تعمیر یا تعویضش کنی خیلی بهش حساس نشو تا اذیتت نکنه بهش حساس بشی دیگه میره رو اعصابت...

از طریق نرم افزاری خیلی بعیده بشه کاری کرد احتمالش خیلی کمه ولی ی ریست بکن بعد ی فیلم سریع توش پخش کن ک ب پیکسل هاش شوک بده اروم اطراف یا خود ناحیه رو فشار بده اما به احتمال زیاد باید سخت افزاری تعویض یا تعمیر بشه...اگه این کار هارو کردی جواب نداد و نمیتونی سخت افزاری تعمیر یا تعویضش کنی خیلی بهش حساس نشو تا اذیتت نکنه بهش حساس بشی دیگه میره رو اعصابت...
ممنون.حساس نیستم رو قضیه.فقط هم تو رنگ های تیره مشاهده میشه اونم 3-4 نقطه:| .روشنایی رو تا اخر میذارم اصلا دیده نمیشن!

کاملا با احسان موافقم
.
.
.
l-hair001.jpg

مرسی ایمان جان

PSP منم یه پیکسلش سوخته تازه PSP STREET ساختن پیکسلش نسوزه شانس من بود دیگه :d

هر کدوم از اینا من سر PSP STREET آوردم همشون بدتر میکنه پیکسل سوخته من کوچیکتر بود بزرگتر شد پر نورتر هم شد :d هر کدوم از این کارا باعث پخش شدن و بیشتر شدن پیکسل سوختگی میشه

شانس آوردم PSP ارزونه فقط میشه راحت یکی دیگه خرید :d

رسما فاتحه ویتا خوندست.
ea خبر داده که دیگه fifa 16 برای ویتا و کنسول های نینتندو عرضه نمیشه.
منبع:زومجی
ای کاش ویتا رو نمیگرفتم.یک ماه بعد از اینکه خریدم سونی اعلام کرد دیگه بازی انحصاری بزرگ نمیزنه.
یادمه اول میخواستم 3ds بگیرم ولی به خاطر کپی خور نبودن و گرافیک پایین بازیاش(نظر شخصی)رفتم سراغ سونی که شاید تجربه ی شیرین psp برام تکرار بشه ولی وقتی خریدم افراد زیادی رو پیدا نکردم که باهام بازی عوض کنن .
الانم فقط به یک دلیل نگهش داشتم.اونم remote play هست .
یک سوال:ممکنه سونی بازم بعد ویتا یک کنسول دستی دیگه معرفی کنه؟اگه هم معرفی کنه سیاستش همینه؟

آره مثل اینکه psn هم مشکل دار شده. من چون تازه مخابرات گرفتم گفتم نکنه مخابرات این مسخره بازی ها رو درمیاره. امیدوارم درست بشه.

واسه من فقط تو استور نمیره
نظرمو میخواستم راجب هک ویتا بگم.میتونم بگم بچه های اینجا اکثر بازی های خوب ویتا رو تا حالا خریدن.قیمت بازی هاشم خوبه واقعا گاهی اوقات تخفیف های خوبی میده سونی
فقط میمونه بازی های PSP و بخش نرم افزار ویتا.اگه هک بشه کلی توسعه دهنده میان براش برنامه میسازن دیگه حد اقلش یه ویدیو پلیر درست و حسابی میسازن دیگه:d

من کلا عاشق Jrpg هستم و بازی هایی مثل persona 4 , final fantasy x-x-2 رو هم تموم کردم واقعا فوق العاده بودن
این بازی رو هم نسخه قبلیش رو بازی کردم سبکش فکر کنم بشه نقش آفرینی استراتژیک تقریبا نوبتی :d خیلی حال میداد
حالا این نسخه 4 شخصیت جدید داره باید جالب باشه حتما میخرمش
مگه نسخه کنسول خانگی زودتر ریلیز شده قرار بود برای هر سه پلتفرم 10 روز دیگه بیاد که؟؟؟
نه بابا نسخه دیگه ای هم داره
پس باید حتما خرید
پس دیگه حله حتما بازیش کن که خیلی حال میده
اونم من دیگه در جریان نیستم نمیدونم والله

بازی Tetris Ultimate به استور اضافه شد.با قیمت عجیب 14.99 !!من واسه PS4 خریده بودم ولی ظاهرا CP نیست و رو ویتا هم باید جدا خریداری بشه!
بازی رایگان Vitamin Z به استور اضافه شد.

سلام دوستان.
اگه کسی یک اکانت پلاس داره که بازی های unchatred - unit 13 - gravity rush - killzone - wipeout 2048 -fez - killzone - soul sacrifice توش باشند من اکانت رو خریدارم. لازم نیست که اکانت پلاس تون فعال باشه.
حالا اگه همه بازی ها رو هم نداشتین اشکال نداره ولی آنچارتد و گریویتی راش رو حتما میخوام.

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or