2flow
کاربر سایت
این خبر کلا تو دنیا بد گزارش و بد برداشته شده
منظور ان شخص این بود که ویتا مدل 1000 کلا توقف تولید شده و دیگه تولید نمیشه و ساپورت و گارانتی و وارنتی محصول نیز از ان خارج شده است. همین و به تاریخ پیوست.
PS Vita a 'Legacy' platform: Why do people act surprised? - Wololo.net
این مطلب رو سونی بعدش برای درست کردن قضیه گفت...اخه مگه چقدر اختلاف چه از لحاظ زمانی و چه قابلیت ها بین ویتا 1000 و اسلیم وجود داره؟؟مگه چقد تفاوت دارن که بخواد مدل 1000 بشه نسل قبلی مثلا
مگه چند مدل ویتا تی وی داریم که یه نسلش بخواد قدیمی محسوب بشه....مشخص بود کاملا که منظور خود ویتا هست از طرفی اصلا نیازی نیست کسی بگه تو این چند سال اخیر مگه اصلا ساپورتی صورت گرفته که بخواد قطع بشه یا نشه
بجز برای مردم ژاپن چه ساپورتی از ویتا انجام دادن؟ از طرفی سرمایه گذاری سونی هم مشخص شده روی پلی 4 و پروژه مورفیوس و اینچیزا هست...
یه عده هم میگن با ویتا ایندی بازی کنید و این صحبت ها خب اگر قرار باشه بازی های سطح پایین با ویتا انجام بدیم چه دلیلی داره اسمارت فون ها رو با اون ارشیو عظیم نرم افزاری و سخت افزاری رها کنیم....
شما الان فرض کن میخوای روی یه کنسول نسل جدید سونی با برند playstation یه بازی race بازی کنی برو ویتا رو کلا بتکون ببین چنتا ریس داره...توجه کن یه کنسوله بعد از چنند سال فقط یه نیدفور اسپید زدن که گرافیکش در حد اتاری شده بود...(یه اسفالت صد سال پیش که رو سیمبین هم بود داره با یه ریج ریسر که رسما دو سه تا مرحله بیشتر نیست بقیه اش خرید درون برنامه ایی هست...psp یادتونه؟؟؟چنتا نید فور داشت چنتا برن اوت داشت میدنایت کلاب ریج ریسر هاش و...)
کنسولی که بازی با کیفیت یا انحصاری اراِیه نده چه فرقی با جارو برقی داره؟در این که ویتا یه کنسول فوق العاده است شکی نیست ولی یه لامبورگینی بدون بنزین و سوخت چه فایده ای داره؟میتونی از امکانات اتاقش استفاده کنید برای ویتا میشه منو ها و مولتی مدیاش در همین اوضاع یه کنسول داغونی(از نظر سخت افزار) مثل 3ds ببینید چقدر خوب در زمینه بازی عمل میکنه الان من خودم هم خریدم بخاطر اون عنوان های خاص و خوبی که داره با اینکه واقعا بجز سونی هیچ کمپانی دیگه ای رو تو زمینه گیم قبول نداشتم اما سونی تو ویتا خراب کرده دیگه تعصب که نداریم...من خودم به شدت از دست سونی بخاطر این مسخره بازیش عصبانی بودم و هستم ولی انگار نمیخوان اصلا وضع رو بهتر کنن
باید کلی بشینیم دعا کنیم تا شاید دلشون خواست یه بازی که برای همه پلتفرم ها میدن شاااااید رو ویتا هم پورت کنن اخرشم با 15 فریم باید بازی کنی
جدا از همه اینها برای ما توی ایران هزینه هر بازیش واقعا سنگینه از طرفی بازی هاش هم گیر نمیان من خودم ویتام رو علی رغم میل باطنی بعد دو سه سال فروختم
در کل اگر کسی وضعیت مالی خوبی داشته باشه خوبه که ویتا هم در کنار بقیه کنسول هاش بگیره ولی در بیشتر مواقع ویتاتون خاک خواهد خورد
اگرچه زدم ویتا رو با خاک کوچه یکسان کردم ولی قصدم تخریب ویتا نبود اومدم فقط بگم اون مطلب شایعه نیست#