هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

این خبر کلا تو دنیا بد گزارش و بد برداشته شده
منظور ان شخص این بود که ویتا مدل 1000 کلا توقف تولید شده و دیگه تولید نمیشه و ساپورت و گارانتی و وارنتی محصول نیز از ان خارج شده است. همین و به تاریخ پیوست.

PS Vita a 'Legacy' platform: Why do people act surprised? - Wololo.net
این مطلب رو سونی بعدش برای درست کردن قضیه گفت...اخه مگه چقدر اختلاف چه از لحاظ زمانی و چه قابلیت ها بین ویتا 1000 و اسلیم وجود داره؟؟مگه چقد تفاوت دارن که بخواد مدل 1000 بشه نسل قبلی مثلا:|
مگه چند مدل ویتا تی وی داریم که یه نسلش بخواد قدیمی محسوب بشه....مشخص بود کاملا که منظور خود ویتا هست از طرفی اصلا نیازی نیست کسی بگه تو این چند سال اخیر مگه اصلا ساپورتی صورت گرفته که بخواد قطع بشه یا نشه/:)
بجز برای مردم ژاپن چه ساپورتی از ویتا انجام دادن؟ از طرفی سرمایه گذاری سونی هم مشخص شده روی پلی 4 و پروژه مورفیوس و اینچیزا هست...

یه عده هم میگن با ویتا ایندی بازی کنید و این صحبت ها خب اگر قرار باشه بازی های سطح پایین با ویتا انجام بدیم چه دلیلی داره اسمارت فون ها رو با اون ارشیو عظیم نرم افزاری و سخت افزاری رها کنیم....
شما الان فرض کن میخوای روی یه کنسول نسل جدید سونی با برند playstation یه بازی race بازی کنی برو ویتا رو کلا بتکون ببین چنتا ریس داره...توجه کن یه کنسوله بعد از چنند سال فقط یه نیدفور اسپید زدن که گرافیکش در حد اتاری شده بود...(یه اسفالت صد سال پیش که رو سیمبین هم بود داره با یه ریج ریسر که رسما دو سه تا مرحله بیشتر نیست بقیه اش خرید درون برنامه ایی هست...psp یادتونه؟؟؟چنتا نید فور داشت چنتا برن اوت داشت میدنایت کلاب ریج ریسر هاش و...)

کنسولی که بازی با کیفیت یا انحصاری اراِیه نده چه فرقی با جارو برقی داره؟در این که ویتا یه کنسول فوق العاده است شکی نیست ولی یه لامبورگینی بدون بنزین و سوخت چه فایده ای داره؟میتونی از امکانات اتاقش استفاده کنید برای ویتا میشه منو ها و مولتی مدیاش در همین اوضاع یه کنسول داغونی(از نظر سخت افزار) مثل 3ds ببینید چقدر خوب در زمینه بازی عمل میکنه الان من خودم هم خریدم بخاطر اون عنوان های خاص و خوبی که داره با اینکه واقعا بجز سونی هیچ کمپانی دیگه ای رو تو زمینه گیم قبول نداشتم اما سونی تو ویتا خراب کرده دیگه تعصب که نداریم...من خودم به شدت از دست سونی بخاطر این مسخره بازیش عصبانی بودم و هستم ولی انگار نمیخوان اصلا وضع رو بهتر کنن
باید کلی بشینیم دعا کنیم تا شاید دلشون خواست یه بازی که برای همه پلتفرم ها میدن شاااااید رو ویتا هم پورت کنن اخرشم با 15 فریم باید بازی کنی:|
جدا از همه اینها برای ما توی ایران هزینه هر بازیش واقعا سنگینه از طرفی بازی هاش هم گیر نمیان من خودم ویتام رو علی رغم میل باطنی بعد دو سه سال فروختم=((
در کل اگر کسی وضعیت مالی خوبی داشته باشه خوبه که ویتا هم در کنار بقیه کنسول هاش بگیره ولی در بیشتر مواقع ویتاتون خاک خواهد خورد
اگرچه زدم ویتا رو با خاک کوچه یکسان کردم ولی قصدم تخریب ویتا نبود اومدم فقط بگم اون مطلب شایعه نیست#:-s

• Like
Reactions: alisantori
نه مگه قرار بود بردارن؟! ـ تو هردو مدل هستش - fifa هم انلاین داره
شما مطمئنید که تو وایفای برنامه near هست ؟ چون فقط نسخه 3G جی پی اس داره و برای پیدا کردن آدم های دور و بر باید از جی پی اس استفاده بشه .
اکانت آمریکا بیشتر تو پلاسش چیزهای رایگان خوب قرار میده یا انگلیس ؟
و چرا تو آمازون انگلیس اجناس مثلا همین ویتا3G ارزون تر از آمریکاست ؟
بیشتر بازی ها که تو ایران میاد از انگلیسه یا جاهای دیگه و کدومش ارزون تره؟
قیمت کارت 64 گیگ چنده ؟
ببخشید خیلی زیاد شد .

• Like
PS Vita a 'Legacy' platform: Why do people act surprised? - Wololo.net
این مطلب رو سونی بعدش برای درست کردن قضیه گفت...اخه مگه چقدر اختلاف چه از لحاظ زمانی و چه قابلیت ها بین ویتا 1000 و اسلیم وجود داره؟؟مگه چقد تفاوت دارن که بخواد مدل 1000 بشه نسل قبلی مثلا:|
مگه چند مدل ویتا تی وی داریم که یه نسلش بخواد قدیمی محسوب بشه....مشخص بود کاملا که منظور خود ویتا هست از طرفی اصلا نیازی نیست کسی بگه تو این چند سال اخیر مگه اصلا ساپورتی صورت گرفته که بخواد قطع بشه یا نشه/:)
بجز برای مردم ژاپن چه ساپورتی از ویتا انجام دادن؟ از طرفی سرمایه گذاری سونی هم مشخص شده روی پلی 4 و پروژه مورفیوس و اینچیزا هست...

یه عده هم میگن با ویتا ایندی بازی کنید و این صحبت ها خب اگر قرار باشه بازی های سطح پایین با ویتا انجام بدیم چه دلیلی داره اسمارت فون ها رو با اون ارشیو عظیم نرم افزاری و سخت افزاری رها کنیم....
شما الان فرض کن میخوای روی یه کنسول نسل جدید سونی با برند playstation یه بازی race بازی کنی برو ویتا رو کلا بتکون ببین چنتا ریس داره...توجه کن یه کنسوله بعد از چنند سال فقط یه نیدفور اسپید زدن که گرافیکش در حد اتاری شده بود...(یه اسفالت صد سال پیش که رو سیمبین هم بود داره با یه ریج ریسر که رسما دو سه تا مرحله بیشتر نیست بقیه اش خرید درون برنامه ایی هست...psp یادتونه؟؟؟چنتا نید فور داشت چنتا برن اوت داشت میدنایت کلاب ریج ریسر هاش و...)

کنسولی که بازی با کیفیت یا انحصاری اراِیه نده چه فرقی با جارو برقی داره؟در این که ویتا یه کنسول فوق العاده است شکی نیست ولی یه لامبورگینی بدون بنزین و سوخت چه فایده ای داره؟میتونی از امکانات اتاقش استفاده کنید برای ویتا میشه منو ها و مولتی مدیاش در همین اوضاع یه کنسول داغونی(از نظر سخت افزار) مثل 3ds ببینید چقدر خوب در زمینه بازی عمل میکنه الان من خودم هم خریدم بخاطر اون عنوان های خاص و خوبی که داره با اینکه واقعا بجز سونی هیچ کمپانی دیگه ای رو تو زمینه گیم قبول نداشتم اما سونی تو ویتا خراب کرده دیگه تعصب که نداریم...من خودم به شدت از دست سونی بخاطر این مسخره بازیش عصبانی بودم و هستم ولی انگار نمیخوان اصلا وضع رو بهتر کنن
باید کلی بشینیم دعا کنیم تا شاید دلشون خواست یه بازی که برای همه پلتفرم ها میدن شاااااید رو ویتا هم پورت کنن اخرشم با 15 فریم باید بازی کنی:|
جدا از همه اینها برای ما توی ایران هزینه هر بازیش واقعا سنگینه از طرفی بازی هاش هم گیر نمیان من خودم ویتام رو علی رغم میل باطنی بعد دو سه سال فروختم=((
در کل اگر کسی وضعیت مالی خوبی داشته باشه خوبه که ویتا هم در کنار بقیه کنسول هاش بگیره ولی در بیشتر مواقع ویتاتون خاک خواهد خورد
اگرچه زدم ویتا رو با خاک کوچه یکسان کردم ولی قصدم تخریب ویتا نبود اومدم فقط بگم اون مطلب شایعه نیست#:-s

داداش من سال ها ساله کنسولا دستی میخرم از GAME WATCH و GAMEBOY اولیه بگیر تا سگا گیم گیر و ............

تو نسل هفت 3 تا کنسول دستی داشتم GAMEBOY ADVANCE MICRO - PSP - NINTENDO DS

PSP هم مدل 1000 هم 3000 هم PSP STREET داشتم

حتی تاپیک طرفداران PSP من راه انداختم و اینم عکس PSP STRRET خودم

http://forum.bazicenter.com/thread92948/#post3482465

تو این نسل خیلی دوست داشتم و هنوز دارم ویتا بخرم ولی میبینم وضعیت ویتا اصلا خوب نیست نمیدونم چرا سر ویتا این کارو کرد اگر نمیخوای کنسولی رو واقعا تا آخر نسل حمایت کنی چرا عرضه اش میکنی از اول؟؟؟

آقا منم مثل شما فقط تو کار کنسول دستی بودم و هستم
من آون موقع که ویتا رو خریدم تازه ps4 اومده بود ولی همه به خاطر کرک شدنش دست نگه داشتن من واقعا احساس میکنم اشتباه بزرگی کردم که ویتا خریدم چون بجاش میتونستم ps4 بگیرم ولی یه چیزی بهم میگفت ویتا پیشرفت میکنه و سرانجام خریدم و الان بعد از یک سال باید بگم هر روز که فکر میکنم چه اشتباهی کردم عذابم میده:-s

من کنسول خونگی هم میگیرم اما خوب کنسول دستی یه سری مزایا داره که کسایی که کنسول دستی دارن درکش میکنن مثل در دسترس بودن - قابل حمل بودن و .........

همین PSP چقدر تنوع بازی داره اما ویتا چی داره غیر از چنتا عنوان که اونام اکثرا بازیا رو HD کردن عرضه کردن برای ویتا

تجربه بهم ثابت کرده کنسولی که اول نسلو همون زمانچ و بعدشو خوب نفروشه و خراب کنه دیگه هیچ امیدی نباید بهش داشت نمونه اش سگا ساترن - WII U و ......

اتفاقا تو نسل هشت هم 3DS هم PSVITA شروع بدی داشتن هر دو اما نینتندو فوری کاهش قیمت داد از 249 دلار به 169 دلار بعد کیت ها بازی سازی ارزونتر کرد و 3DS اوج گرفت در صورتی که رزولشن 3DS نسل هشتی از PSP نسل هفتی کمتره

اینا رو مایی که مدیر نیستیم و مدراک بالا تحصیلی تو ضمینه مدیریت نداریم راحت درک میکنیم نمیدونم چرا مدیران ارشد کمپانی ها انقدر خنگن

داریم به فصلی میرسیم که فروش کنسول و بازی ها تو کل دنیا بیشتر میشه اما یهو میبینیم از طرف سونی میان قشنگ ویتا داران نا امید میکنن جا تعجب داره

البته انتقادی که دارم بعد از این همه کنسول دستی داشتن درک کردم که کلا سبک و تم بازی کنسولا دستی باید با کنسول خونگی فرق داشته باشه اما سونی اینو رعایت نکرد

داداش مگه چقدر پول بابت ویتا دادی 800تومان که رقمی نیست البته فکر نکنی من خودم بچه پولدارما
تازه لازم نیست انقدر نگران بازی های ویتا باشی.. همین تابستون قراره یه رزیدنت اویل جدید براش منتشر بشه...شک نکن مثل PSP دو عنوان گاد اف وار انحصاری براش عرضه میشه وچندتا انحصاری توپ دیگه ...
فوقش مجبور میشیم یه PS4بخریمو با ویتا ریموت پلی بازی کنیم...نگرانی نداره که

من کنسول خونگی هم میگیرم اما خوب کنسول دستی یه سری مزایا داره که کسایی که کنسول دستی دارن درکش میکنن مثل در دسترس بودن - قابل حمل بودن و .........

همین PSP چقدر تنوع بازی داره اما ویتا چی داره غیر از چنتا عنوان که اونام اکثرا بازیا رو HD کردن عرضه کردن برای ویتا

تجربه بهم ثابت کرده کنسولی که اول نسلو همون زمانچ و بعدشو خوب نفروشه و خراب کنه دیگه هیچ امیدی نباید بهش داشت نمونه اش سگا ساترن - WII U و ......

اتفاقا تو نسل هشت هم 3DS هم PSVITA شروع بدی داشتن هر دو اما نینتندو فوری کاهش قیمت داد از 249 دلار به 169 دلار بعد کیت ها بازی سازی ارزونتر کرد و 3DS اوج گرفت در صورتی که رزولشن 3DS نسل هشتی از PSP نسل هفتی کمتره

اینا رو مایی که مدیر نیستیم و مدراک بالا تحصیلی تو ضمینه مدیریت نداریم راحت درک میکنیم نمیدونم چرا مدیران ارشد کمپانی ها انقدر خنگن

داریم به فصلی میرسیم که فروش کنسول و بازی ها تو کل دنیا بیشتر میشه اما یهو میبینیم از طرف سونی میان قشنگ ویتا داران نا امید میکنن جا تعجب داره

البته انتقادی که دارم بعد از این همه کنسول دستی داشتن درک کردم که کلا سبک و تم بازی کنسولا دستی باید با کنسول خونگی فرق داشته باشه اما سونی اینو رعایت نکرد
یادمه قیمته ویتا خیلی بالا بود ×_× حتی تو استرالیا هم فک نکنم day1 فروشش اونقدرها بالا بود.
اینم ضربه زد بهش.
nintendo خیلی سریع عکس العمل نشون داد جوابش هم دید. واقعا نه خودش کم گذاشت نه third party ها براش. فروش بازیا روی دستگاه هم خوب هست - الانم که New 3ds داده و پتانسیل بیشتری برای کار کردن روی دستگاه برای سازنده ها گذاشته. amibo هاشم که داره میفروشه ×_×
دیگه انتظاری نمیره شاهد بازیهای aaa برای ویتا باشیم از سازنده ها غربی چون خوده سونی هم گفت که براشون صرف نداشت. یعنی تغریبا ضررش توی هر بازی که ساختن بوده براشون مگرنه بازیهای مثل killlzone و uncharted و tearaway واقعا بازیهای خوبی بودن D: سونی بیشتر فکوسش رو میزاره برای انحصاریهای 4 چون رقابت بین انحصاریا و کیفیتاشون به شدت بالاست از اوله نسل.
بازم الان خوبه ساپورته سازنده های indie بد نیست . من که فقط از بازیهای پلاس دیگه استفاده میکنم . خیلی وقته اصلا بازی برای ویتا نخریدم ... بازیه خاصی هم نیست ... الا یه سری عناوین جالب japanese ( البته نه همه شون )
عناویته japanese ظاهرا بیشتر توی بازار جواب داده . هم اینکه خرجه بالایی ندارن برای Localization اشون هم اینکه پولشون رو تو بازایهای اسیایی در میارن چون ویتا اونجا معنیه دیگه ای داره. بعد تو سطحه جهانی هم عرضه میشه بازم یه سودی میکنن. برای همین همچنان localization ها ادامه دارن
دیگه از ویتا انتظار بیشری از این نمیره.
3ds قشنگ توی بازارهای دنیا به نسبت ویتا سلطنت کامل رو داره.

[

من موندم چرا دوستان همیشه 3ds رو با psvita مقایسه میکنن. 3ds فقط برای بچه ها طراحی شده به بازیاش یه نگاه بندازید:ماریو..ماریو ...ماریو..دانکی کنگ ..دبل درگان با یدونه رزیدنت اویل که حتی گرافیکش به pspو ps2 هم نمیرسه رزولوشن صفحش که اصلا حرفش رو هم نزنید تنها مزیتش3Dبودنشه..من به شخصه یه انچارتد رو با کل بازیهای3DSعوض نمیکنم.
ویتا قشر بزرگسال+18رو هدف گرفته و تنها رقیب ویتا گوشی های هوشمند هستند نه 3ds
اینکه برای ویتا مثل قبل بازی منتشر نمیشه به دلیل عملکرد بسیار کند و احمقانه سونیه ...یه کنسول قبل ازینکه عرضه شه باید عناوین بزرگش معرفی بشن تا هواداران زیادی پیدا کنه. دلیل دیگه اینکه ویتا یه کنسول بین نسل7 و 8 اینم دومین حماقت سونی

من موندم چرا دوستان همیشه 3ds رو با psvita مقایسه میکنن. 3ds فقط برای بچه ها طراحی شده به بازیاش یه نگاه بندازید:ماریو..ماریو ...ماریو..دانکی کنگ ..دبل درگان با یدونه رزیدنت اویل که حتی گرافیکش به pspو ps2 هم نمیرسه رزولوشن صفحش که اصلا حرفش رو هم نزنید تنها مزیتش3Dبودنشه..من به شخصه یه انچارتد رو با کل بازیهای3DSعوض نمیکنم.
اینکه برای ویتا مثل قبل بازی منتشر نمیشه به دلیل عملکرد بسیار کند و احمقانه سونیه ...یه کنسول قبل ازینکه عرضه شه باید عناوین بزرگش معرفی بشن تا هواداران زیادی پیدا کنه. دلیل دیگه اینکه ویتا یه کنسول بین نسل7 و 8 اینم دومین حماقت سونی
نه دوست عزیز این یه تصور اشتباه هست
بله 3ds بازی برای سن های پایین زیاد داره اما برای بزرگسال ها هم به اندازه کافی بازی داره
بازی ها از چند جهت درجه بندی سنیشون مشخص میشه:
بخش بصری که شامل نمایش صحنه های خشن و...بخش گیم پلی که درجه سختی بالا باشه یا باز خشونت و اینهارو شامل بشه...و بخش محتوا که اصولا شامل داستان بازی میشه بنابراین بازی های بسیار زیادی هستن که علی رغم نداشتن گرافیک الزاما سه بعدی پیشرفته از لحاظ محتوا و یا گیم پلی فقط برای بزرگسال ها مناسب هستن.از این دست بازی ها روی نینتدو زیاد داریم...مساله ای که باعث میشه این برداشت اشتباه پیش بیاد به این دلیل هست که اصولا عادت کردیم فقط از روی گرافیک بازی ها درموردشون قضاوت کنیم(دقیقا جایی که سونی واقعا بی رقیب عمل میکنه و عنوان های شاهکاری رو چ از لحاظ بصری و چ محتوا ارائه میده) و همین باعث میشه فکر کنیم اگر بازی استایل گرافیکی خاصی نداره پس لزوما عنوان پرقدرتی نیست در حالی که این تصور اشتباهه.
در مورد ویتا بزرگترین اشتباه سونی این بوده که همون چنتا عنوان خوب هم به استدیو های بدی سپرد...اگر استدیو های اصلی یا حداقل استدیو های با کیفیت برای ویتا بازی بسازن میبینیم که چه تجربه خاصی روی ویتا رقم میخوره واقعا حیف...

اصلا شما بزرگ اصلا خدا خدا پیر مردا همه ریش سفیدا حالا خوب که چی؟ میخوای چیکار کنی مثلا 3DS با وضعیت بد نوشون بدی یعنی دروغ بگی؟ یا چی؟

همیشه تعصب بدون مرز متاسفانه دروغ و هزار نوع گناه و جرم در پی داره

همیشه تو زندگی بهم ثابت شده کسی که یه چیز یا یه گروهی بچه بدونه مطمعا خودش کم سن و بچه اس

یادمه بچه بودیم من میشدم مثلا آیوا بعد داداشم میشد مثل پاناسونیک بعد با هم کشتی میگرفتیم خیلی وقته از اون زمانا گذشته خوب اون زمان بچه بودیم الان دیگه سنی ازمون گذشته و همه چی رو خوب و بد درک میکنیم اما متاسفانه طرز تفکر بعضی دوستان هنوز تو 7 تا 8 سالگی مونده

در ضمن اصلا نینتندو استفاده 3DS برای بچه ها بد و ممنوع دونسته بود که باعث آسیب به چشمشون بیان کرده بود اینو رسما اعلام کرده بود البته قضیه کودکانی با بدن جوان فرق میکنه

آخرین ویرایش:
اصلا شما بزرگ اصلا خدا خدا پیر کردا همه ریش سفیدا حالا خوب که چی؟ میخوای چیکار کنی مثلا 3DS با وضعیت بد نوشن بدی یعنی دروغ بگی؟ یا چی؟

همیشه تعصب بدون مرز متاسفانه دروغ و هزار نوع گناه و جرم در پی داره

همیشه تو زندگی بهم ثابت شده کسی که یه چیز یا یه گروهی بچه بدونه مطمعا خودش کم سن و بچه اس

یادمه بچه بودیم من میشدم مثلا آیوا بعد داداشم میشد مثل پاناسونیک بعد با هم کشتی میگرفتیم خیلی وقته از اون زمانا گذشته خوب اون زمان بچه بودیم الان دیگه سنی ازمون گذشته و همه چی رو خوب و بد درک میکنیم اما متاسفانه طرز تفکر بعضی دوستان هنوز تو 7 تا 8 سالگی مونده

در ضمن اصلا نینتندو استفاده 3DS برای بچه ها بد و ممنوع دونسته بود که باعث آسیب به چشمون بیان کرده بود اینو رسما اعلام کرده بود البته قضیه کودکانی با بدن جوان فرق میکنه
اونایی که سنشون بالاتره دنبال Nintendo میرن شک نکن تو این قضیه
فور با وان مال سن های پایین تر
تو این قضیه یه درصدم شک نکن

• Like
حالا دیگه خیلی جدی نشیم...مهم نیست ارزش نداره باز بحث و اینا شروع بشه یا کسی ناراحت بشه قضیه رو خیلی کش ندیم بهتره...خدا کنه امسال هم برای ویتا هم بقیه کنسولا بازی های خوبی تو e3 معرفی بشه...

اول اینکه من با کسی ﺩعوا نﺩارم ....ﺩوم اینکه من خوﺩم قبلا میخواستم 3dsاما به به ﺩلایلی که گفتم منصرف شﺩم وتبلت خریﺩم
ولی الان ویتا خریﺩم
سوم اینکه گرافیک مهمترین و اولین چیزیه که یک گیمر باهاش برخورﺩ میکنه چون چشم اول گرافیک رو میبینه بعﺩش گیمپلی بازی رو بعﺩش هم ﺩاستان رو شما به من گفتیﺩ متعصب من میخوام بگم اين نظر خوﺩمه وبا کلی تحقیق به این نتیجه رسیﺩم . نبوﺩ گرافیک بزرگ ترین نقص یک بازیه ...یه سر بزنین به گیمفا ببنین طرفﺩارای ps4 وxbox one چجور سر اینکه گرافیک کﺩوم کنسول بیشتره بحث میکنن..
اصلا یه سوال ﺩارم شما یه کنسول خونگی رو ترجیح میﺩی یا یه کنسول ﺩستی مثل3dsرو؟ ویتا با همون چن تا بازی خوبی که براش عرضه شﺩ حس یه
کنسول خونگی رو بهم ﺩاﺩ.
ﺩر آخر هم بگم اين طرز حرف زﺩن مناسب مگه من با شما چیکار کرﺩم هیچ وقت زوﺩ قضاوت نکنیﺩ .. شما منو یه متعصب که رو هوا حرف میزنه خطاب کرﺩیﺩ

اول اینکه من با کسی ﺩعوا نﺩارم ....ﺩوم اینکه من خوﺩم قبلا میخواستم 3dsاما به به ﺩلایلی که گفتم منصرف شﺩم وتبلت خریﺩم
ولی الان ویتا خریﺩم
سوم اینکه گرافیک مهمترین و اولین چیزیه که یک گیمر باهاش برخورﺩ میکنه چون چشم اول گرافیک رو میبینه بعﺩش گیمپلی بازی رو بعﺩش هم ﺩاستان رو شما به من گفتیﺩ متعصب من میخوام بگم اين نظر خوﺩمه وبا کلی تحقیق به این نتیجه رسیﺩم . نبوﺩ گرافیک بزرگ ترین نقص یک بازیه ...یه سر بزنین به گیمفا ببنین طرفﺩارای ps4 وxbox one چجور سر اینکه گرافیک کﺩوم کنسول بیشتره بحث میکنن..
اصلا یه سوال ﺩارم شما یه کنسول خونگی رو ترجیح میﺩی یا یه کنسول ﺩستی مثل3dsرو؟ ویتا با همون چن تا بازی خوبی که براش عرضه شﺩ حس یه
کنسول خونگی رو بهم ﺩاﺩ.
ﺩر آخر هم بگم اين طرز حرف زﺩن مناسب مگه من با شما چیکار کرﺩم هیچ وقت زوﺩ قضاوت نکنیﺩ .. شما منو یه متعصب که رو هوا حرف میزنه خطاب کرﺩیﺩ
Minecraft?
:d
لول

بحثه کنسول خونگی فرق داره نمیشه با کنسول دستی اصلا قاطیش کرد ...

برگردیم به کنسول خونگی
به نظره من تو زمینه بازیهای دستی content یعنی محتوا خیلی مهم تره. چه تو بازیهای موبایل چه تو بازیهای vita و 3ds.
vita متاسفانه تو بازار غرب شکست خورد و ساپورته third party ها هم نداره . درسته بازیهایه خوبی مثل Uncharted - killzone اومدن و قدرت کنسول رو به نمایش گذاشتن ولی به خاطره فروشه کم دیگه شاهد این چیزا نخواهیم بود. اگر سونی میومد و برای ویتا یه شخصیت خاص خودش رو ( مثل 3ds ) تبلیغ میکرد به جای اینکه فشار بیاره ویتا در حده یه کنسول خونگی خواهد بود الان وضعش خیلی بهتر بود ( کاشکی هم قیمت لانچ پایینتر بود ) ولی نشد که نشد !

من خودم فکر کنم بیش از چند ماهه که دیگه برای ویتا بازی نخریدم . اخرین بازی که خریدم Danganronpa 2 بود که جالبه هنوز تو سلفون مونده باز نکردمش اصلا D:

در مورده سوالی هم که کردی اصلا نمیشه کنسولهای دستی رو با خونگی مقایسه کرد ...
ولی من شخصا الان دیگه 3ds رو به ویتا ترجیح 100% میدم . هم نرم افزار فوق القعاده ای داره . هم community بزرگ و عالی داره . هم بازیهای زیادی براش تو راه ( بازیهای با کیفیت مثل fire emblem - animal crossing - bravely default 2 ) و ... هم اینکه بازیهای خیلی توپی هم داشته که میشه بازی کرد. حتی persona انحصاری هم براش زدن که واقعا عالی بود ×_×

توی این تیپ بازیا گرافیک به نظرم زیاد مهم نیست. من خودم gamer هستم که اصلا به گرافیک اهمیت نمیدم . داستان و محتوا و gameplay خیلی برام مهمتره .
بازیهای 3ds هم گرافیک بدی ندارن. یه بازی مثل bravely default واقعا از نظره هنری فوق القعاده هست یا مثلا MAjora Mask واقعا بازیش شاهکاره ×_× ولی خب محتوا مهمتره
مثلا توی vita بهترین بازیهای که بازی کردم Persona 4- Disgaea - YS - danganronpa اینا هیچکدوم گرافیک خاصی ندارن ولی داستان و محتواهاشون فوق القعاده هست ... !

اکثریت دیگه بازیهای پلاس رو خودم استفاده میکنم و یه سری بازیهایی که داشتم رو بازی میکنم . انصافا طیفه بازیهای ویتا خیلی خوبه وقتی نگاه میکنم به بازیهایی که دارم ولی کاش که این روند از اینی که هست خیلی بهتر میشد.

اونایی که سنشون بالاتره دنبال Nintendo میرن شک نکن تو این قضیه
فور با وان مال سن های پایین تر
تو این قضیه یه درصدم شک نکن
الان یعنی کسایی که سن شون بالاتر هست هیچ علاقه ای به fifa - pes - GT - forza - GTA - bloodborne - skyrim -Halo - Battlefield ندارن؟؟؟؟
خداییش یه چیز بگین که با منطق جور دربیاد.

ولی الان ویتا خریﺩم
کنسول خونگی رو بهم ﺩاﺩ.

از قدیم گفتن طرف عقلش تو چشمشه ...

حالا قصه ما شده و بعضی ها ... البته این خصوصیت افراد کم سنه -- برو برترین و علمی ترین نظریه ها رشد بخون که 2 تا هستن نظریه رشد پیاژه و نظریه رشد فروید -- توشون یه مرحله رشد هست به اسم رشد بصری یعنی کودک باید چیزی رو که میخواد یاد بگیره ببینه درک کنه و گرنه باور نمیکنه این مرحله بصری تو 11 سالگی کلا از بین میره و یادگیری ذهنی و تجسم سازی ذهنی جاشو میگیره حالا غیر از این یه سری استثنائات هسن که رشد ذهنیشون دیر انجام میشه دقیقا مثل بلوغ جسمی که بعضی ها زودتر بهش میرسن بعضی ها دیرتر که حتی به پزشک نیاز پیدا میکنن

گفتی که : تو سایت گیمفا طرفدارا ps4 و xbox one چور سر گرافیک کدوم کنسول بیشتره بحث میکنن -- خوب شاید 2 نفرم تو کوچه سر تیله دارم باهم کتک کاری میکنن پس باید بهش استناد کنی؟؟ یا بقالی سر کوچتون نظریه ها سیاسی میده باید بهش استناد کنی؟؟ یا یکی میگه من بهترین آدم دنیام پس راست میگه؟

تو پست قبلیم گفتم : یادمه بچه بودیم من میشدم مثلا آیوا بعد داداشم میشد مثل پاناسونیک بعد با هم کشتی میگرفتیم خیلی وقته از اون زمانا گذشته خوب اون زمان بچه بودیم الان دیگه سنی ازمون گذشته و همه چی رو خوب و بد درک میکنیم اما متاسفانه طرز تفکر بعضی دوستان هنوز تو 7 تا 8 سالگی مونده

حتی به گیمر ها نوپا هم مقایسه کنسول خونگی و دستی رو بگن خندشون میگیره کی تا الان تو دنیا کنسول خونگی رو با کنسول دستی مقایسه کرده آخه؟؟؟!!!! -- البته ایرانی ها رکورد دار همه چی هستن نظریات بدون استدلال

کلا سبک بازی ها کنسول دستی کاملا متمایزه از سبک بازی ها کنسول خونگی - نمونه اش تمام کنسول ها دستی نینتندو هستش چون نینتندو اولین کنسول دستیشو سال 1980 عرضه کرد به فروش 40 میلیونی رسید و تا الان نینتندو 7 نسل کنسول دستی تولید کرده و تو همه نسل ها این کنسول دستی نینتندو بوده که هم پرفروشترین بوده هم برنده نسل بوده -- سونی میتونست از این تجربیات نینتندو استفاده کنه از این 35 سال تولید کنسول دستی

بخاطر همینه که بازی ها اسمارت فون ها و ..... انقدر محبوب و پرطرفدار شدن چون گیم روی کنسول دستی یا هند هلد ماهیتن با گیم کنسول خونگی فرق میکنه و هیچ گیمری تو دنیا نمیخواد بازی که روی کنسول خونگی بازی کرده رو کنسول دستی ببینه بلکه دنبال بازی ها جذاب . سرگرم کننده . گیم پلی عالی داشتن . خلاق و ایده نو داشتن و ..... هستن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or