هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام به همه دوستان.
بنده هم به جمع ویتا داران پیوستم :d
ویتا مدل wifi به همراه مموری 8 گیگ و کد دانلود 5 تا بازی (البته بازی های psp هستند) رو خریدم 709 درهم که میشه حدود 700 هزار تومن.

دوستان چجوری باید بازی های نینتندوN64رو روی منو VHBL ویتا کپی کنم . در اصل بازی رو تونستم کپی کنم ولی وقتی شبیه ساز N64 رو باز میکنم هیچ گزینه ای برای انتخاب بازی وجود نداره

سلام
یکی از این دوستان چند وقته پیش برا باز کردن صفحه ویتاش رمز عبور گذاشته الان نمیدونه رمزش چیه ... راه حلی وجود داره؟
اگه روش اکانت فعال کرده فقط کافی چند بار رمز رو اشتباه بزنه تا دستگاه ارور بده بعدش ریست میشه و بعد که بالا میاد همه چیز روش پاک شده که در واقع مموری قفل شده کافی با همون اکانتت دوباره بالا بیای تا فایل هات برگردن .
موفق باشی

رو دستگاه من آخرین آپدیت نصب هستش.
جایی هست آموزش نصب Vita Half-Byte Loader رو داشته باشه؟
همونطور که دوستمون گفتن، واسه هر فریمور یه بازی خاصی که از طریق اون میشه VHBL رو اجرا کرد، ریلیز میشه و معمولا هم سونی بعد یه هفته یا آپدیت جدید میده یا ورش میداره، رو این حساب باید گوش به زنگ باشین تا بازی مورد نظر رو به موقع دانلود کنین.
البته اینم هست که اگر بخواین بازی رو نگه دارین، دیگه باید قید آپدیت ویتا و آنلاین رو بزنین. در واقع هکش native نیست.

کلاه به شخصه ارزش نداره من دیگه هک نمیکنم!چیز خاصی نداره اصلا رو ویتا psp حال نمیده
با این حرفت که PSP رو ویتا حال نمیده تقریبا موافقم.
اما من خودم خیلی دوست دارم که این امولاتور های کنسول های قدیمی تر رو میریزی بازی میکنی، خیلی خوبه و واقعا لذت بخشه مخصوصا روی ویتا، اما خب در ازاش باید قید استور رو بزنی متاسفانه، اینه که اصلا خوب نیست. مثلا اگر میشد مثل بازی های PSP اینا رو هم قانونی میخریدی خیلی خوب میشد، اونموقع همیشه داشتیش.

سلام دوستان
من دو سال پیش یه ویتا خریدم و بعد از مدت زمان کوتاهی فروختم به دلیل کمبودبازیو مسائل دیگه. حالا سوالم اینجاست دوباره قصد دارم یکی بخرم آیا ارزشش را داره ؟
بازی براش چیزی هست؟
کیفیتش نسبت به ورژنهای اولی فرقی کرده؟
این صفحش که میگن سری اولی OLED بوده و حالا LCD شده صحت داره؟ کیفیت و وضوح کدومشون بهتره؟
میخوام یه دست دوم تقریبا مشابه آک بخرم از این سری اولیا خوبه یا آک بخرم؟؟
در مورد هکش قضیه چطوریاست چون اصلا در جریان نیستم؟؟ هک کنم یا نه؟
ببخشید ممنون میشم مفصل راهنماییم کنید خیلی لازم به راهنمایی شما دوستان گلم دارم
موفق و پیروز باشید

• Like
Reactions: alisantori
سلام دوستان
من دو سال پیش یه ویتا خریدم و بعد از مدت زمان کوتاهی فروختم به دلیل کمبودبازیو مسائل دیگه. حالا سوالم اینجاست دوباره قصد دارم یکی بخرم آیا ارزشش را داره ؟
بازی براش چیزی هست؟
کیفیتش نسبت به ورژنهای اولی فرقی کرده؟
این صفحش که میگن سری اولی OLED بوده و حالا LCD شده صحت داره؟ کیفیت و وضوح کدومشون بهتره؟
میخوام یه دست دوم تقریبا مشابه آک بخرم از این سری اولیا خوبه یا آک بخرم؟؟
در مورد هکش قضیه چطوریاست چون اصلا در جریان نیستم؟؟ هک کنم یا نه؟
ببخشید ممنون میشم مفصل راهنماییم کنید خیلی لازم به راهنمایی شما دوستان گلم دارم
موفق و پیروز باشید
بازیهایه aaa خاصی نیومدن . همونایی بود که اومدن . بیشتر بازیهای japanese هستن که توی سبکها jrpg-adventure اینا ترجمه میشن و فیزیکی عرضه میشن. البته چیزهای خوبم توشون پیدا میشه باز مثل danganronpa ها !
ولی همچنان اکثریت بازیاش همون indie ها هستن .
تو چند ماه های اخیرم بازهایی که برای پلاسش داد عالی بود از نظر تنوع و اینا ...
کیفیتش چیش دقیقا منظورت هست ؟
بله درسته . OLED خب رنگه سیاهش عمیقتره همیشه برای همین مقداری از نظره رنگی متفاوتر هست ولی LCD امتیازش مصرف پایینتر باطری و واضح تر بودن توی روز اینا هست
بازیهای ویتا هک نشده . همون هک قدیم برای نصب بازیهای psp اینا هست .به نظرم ارزش نداره . اگر میخوای از ویتا استفاده کنی یا باید توی psn خرج کنی یا پلاس بگیری . بازی کردن بازیهای psp زیاد فایده نداره روش ×_×

3ds اصلا نگیر چون گوشی اندروید یا اپل ios خیلی بهترن و واقعا بازیاشون گرافیک خوبی دارن وتعداد بازیاشون خیلی زیادن....3dsبیشتر بدرد یه بچه میخوره من خودم ویتا رو به این دلیل خریدم که گرافیکش واقعا از گوشیها بالا تره و مثل این بود که انگار ps3تو دستام داشتم
پیشنهاد من به شما اینه که یه گوشی توپ اندرویدی بگیری.

3ds اصلا نگیر چون گوشی اندروید یا اپل ios خیلی بهترن و واقعا بازیاشون گرافیک خوبی دارن وتعداد بازیاشون خیلی زیادن....3dsبیشتر بدرد یه بچه میخوره من خودم ویتا رو به این دلیل خریدم که گرافیکش واقعا از گوشیها بالا تره و مثل این بود که انگار ps3تو دستام داشتم
من که خودم ویتا دارم اما 3ds هم کنسول خوبیه، اما خب با سلیقه هر کسی جور در نمیاد.

ببین دوست عزیز مشکل اصلی موبایل واسه بازی نبود دکمه برای بازیه که باید با صفحه ی لمسی بازی کنی که تو اکثر بازیا جالب نیست.
مشکل دوم اینه که بازی هاش درسته گرافیک دارن ولی جذابیت ندارن مثلا من نتونستم بازی دد تایگر رو بیشتر نیم ساعت بازی کنم و خیلی زود خسته شدم.
مشکل سوم اینه که گرافیک همه چیز نیست نمونه ی بارزش بازی son of rom انحصاری کنسول xobx one که از نظر گرافیک عالیه ولی اکثرا گفتن مخرفه یا بازی کیلزون ps4 که بازم گرافیک فوقالعاده ای داشت ولی همه گفتن اصلا خوب نبود.
که خودش ثابت میکنه کنسول هایی مثل 3ds درسته گرافیک خاصی ندارن ولی اگه پای بازی هاش بشینی دست کشیدن ازش سخته .
متاسفانه منم خیلی وقت پیش میگفتم گرافیک همه چیزه ولی بعد از یه مدت تحقیقات که کردم فهمیدم اشتباه میکردم و میتونی نمونش رو تو تاپیک 3ds vs vita ببینی.
در نهایت ویتا هم کنسول قدرت مند و خوبیه ولی سونی اصلا برای این کنسول به خودش زحمت نداد که یا چند تا بازی درست حسابی براش بزنه یا با شرکت های بازی سازی مذاکره کنه که چندتا بازی خوب براش بزنن .
کلام اخر هم این که موبایل برای بازی مناسب نیست فقط بازی هاش ارزون و خیلی هاشون رایگان هستن که میرسیم به اصل مفت باشه کفت باشه:d
من که فقط رو موبایل کلش بازی میکنم و دیگر هیچ و شرمنده که یکم طولانی شد نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or