ببین کلا بازی psp رو ویتا زیاد جالب در نمیاد، من خودم ویتام حدود 2 ماهی هک کرده بودم، تقریبا بهترین های psp رو باهاش رفتم، اما واسه منی که بازیهای ویتا رو بازی میکردم، زیاد جذاب نبود(البته به غیر از پرسونا و خدای جنگش).مرسی دوست عزیز
از دوستان کسی استور ژاپن داره که نظر اونم بدونم؟
Store برای Japan فایده ای نداره . فکر نکنم کارت ایناش توی ایران گیر بیاد. نکته دومش اینکه اکثریت بازیهایی که توی استورشون رلیز میشه فقط زبانه Japanese داره ....مرسی دوست عزیز
از دوستان کسی استور ژاپن داره که نظر اونم بدونم؟
http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=65&t=23013دوستان هیچ راهی نیست به طریق افلاین بتوانم ویتا رو ابدیت کنم
هر روز دارم با وای فای تست میکنم نمیشه یا با کامپیوتر میزنم نمیشه با پلی3 میزنم نمیشه یعنی کلافم کرده خیلی نت افتضاح ست شدید کسی راهکاری بلده به من بده تا برم ابدیت کنم
ﺩوستان بنﺩه بازیtoukidenرو که ولولومعرفی کرﺩ از استور ژاپن ﺩانلوﺩ کرﺩم فایل اکسپلویت رو هم تو ویتام کپی کرﺩم وقتی میرم تو لوﺩ بازی یه صفحه به اسم vhblباز میشه حالا چیکار بایﺩ کنم
فرقی نداره سیمکارت خورش خوبه ولی بدرد انلاین نمیخورهسلام دوستان
به نظرتون کدوم مدل PS Vita رو بگیرم بهتره؟
کلا چندتا مدل هستش و چه تفاوتی با هم دارند?
به نظرتون باندل بگیرم؟
باندل یا مدل پیشنهادی شما چیه؟
به نظرتون Nintendo 3DS Zelda Ocarina Edition رو با PS Vita عوض کنم؟
پیشاپیش ممنون
ریست فکتوریسلام دوستان گل
یه سوال داشتم
چطور میتونم اکانتی که رو ویتا دارم پاکش کنم؟؟؟؟ دستگاه رو میخام بفروشم اکانتم رو میخام پاک کنم...
اگر رمز رو فراموش کردی متاسفانه راهی جز reset factory و فرمت کردن دستگاه نیستسلام
یکی از این دوستان چند وقته پیش برا باز کردن صفحه ویتاش رمز عبور گذاشته الان نمیدونه رمزش چیه ... راه حلی وجود داره؟
شما ویتا رو خاموش کن، بعد دکمه R با PS و پاور رو باهم نگه دار تا بره تو منوی ریکاوری، بعد ازونجا ریستور کن، ببین درست میشه.سلام
یکی از این دوستان چند وقته پیش برا باز کردن صفحه ویتاش رمز عبور گذاشته الان نمیدونه رمزش چیه ... راه حلی وجود داره؟