هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

پس لطفا برام یه جمع بندی از خوبیها و بدیهای ژاپن و امریکا بگید و اینکه کدوم بازی رایگان بیشتر داره و ایا راسته یسری بازیها psp واسه اکانت زاپن رایگان هستش و اون بازی baby رو کدوم استور رایگانه؟

مرسی دوست عزیز
از دوستان کسی استور ژاپن داره که نظر اونم بدونم؟
ببین کلا بازی psp رو ویتا زیاد جالب در نمیاد، من خودم ویتام حدود 2 ماهی هک کرده بودم، تقریبا بهترین های psp رو باهاش رفتم، اما واسه منی که بازیهای ویتا رو بازی میکردم، زیاد جذاب نبود(البته به غیر از پرسونا و خدای جنگش).
از لحاظ اکانت هم اگر واقعا میخوای دیجیتالی خرید کنی، بهترین گزینه UK هست، من خودم از چند نفر که داشتن پرسیدم و معمولا هم استورشون خوب آف میزنه، در مورد ژاپن هم وضع بهتره اما نمیدونم که چطور میخوای کارت شارژش و گیر بیاری.
دلار US هم معمولا ارزون تر تو ایران در میاد، اما بازیهاش معمولا گرون تر و آف هاش کمتر از سایر بخش ها هست.

مرسی دوست عزیز
از دوستان کسی استور ژاپن داره که نظر اونم بدونم؟
Store برای Japan فایده ای نداره . فکر نکنم کارت ایناش توی ایران گیر بیاد. نکته دومش اینکه اکثریت بازیهایی که توی استورشون رلیز میشه فقط زبانه Japanese داره ....
بازیهای PSP هم اکثریت ممکنه کیفیت راضی کننده ای نداشته باشن البته setting های ویتا در جهت بهتر شدنش کمک میکنه ولی انتظاره بالایی نداشته باش. بیشتر به دلیل وضوح بسیار پایینتر psp هست. من یه سری بازی psp دارم در کل بدک نیست . گاهی بازی با بازی هم ممکنه فرق کنه اما مثلا gow - gta -ها و persona و اینا رو بازی کردم مشکلی نبود .

دوستان هیچ راهی نیست به طریق افلاین بتوانم ویتا رو ابدیت کنم
هر روز دارم با وای فای تست میکنم نمیشه یا با کامپیوتر میزنم نمیشه با پلی3 میزنم نمیشه یعنی کلافم کرده خیلی نت افتضاح ست شدید کسی راهکاری بلده به من بده تا برم ابدیت کنم

دوستان هیچ راهی نیست به طریق افلاین بتوانم ویتا رو ابدیت کنم
هر روز دارم با وای فای تست میکنم نمیشه یا با کامپیوتر میزنم نمیشه با پلی3 میزنم نمیشه یعنی کلافم کرده خیلی نت افتضاح ست شدید کسی راهکاری بلده به من بده تا برم ابدیت کنم
http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=65&t=23013

ﺩوستان بنﺩه بازیtoukidenرو که ولولومعرفی کرﺩ از استور ژاپن ﺩانلوﺩ کرﺩم فایل اکسپلویت رو هم تو ویتام کپی کرﺩم وقتی میرم تو لوﺩ بازی یه صفحه به اسم vhblباز میشه حالا چیکار بایﺩ کنم

ﺩوستان بنﺩه بازیtoukidenرو که ولولومعرفی کرﺩ از استور ژاپن ﺩانلوﺩ کرﺩم فایل اکسپلویت رو هم تو ویتام کپی کرﺩم وقتی میرم تو لوﺩ بازی یه صفحه به اسم vhblباز میشه حالا چیکار بایﺩ کنم

VHBL فقط باهاش می شه Homebrew اجرا کرد
باهاش نمی شه بازی کپی PSP یا PSVita اجرا کرد

سلام دوستان
به نظرتون کدوم مدل PS Vita رو بگیرم بهتره؟
کلا چندتا مدل هستش و چه تفاوتی با هم دارند?
به نظرتون باندل بگیرم؟
باندل یا مدل پیشنهادی شما چیه؟
به نظرتون Nintendo 3DS Zelda Edition رو با PS Vita عوض کنم؟

پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
به نظرتون کدوم مدل PS Vita رو بگیرم بهتره؟
کلا چندتا مدل هستش و چه تفاوتی با هم دارند?
به نظرتون باندل بگیرم؟
باندل یا مدل پیشنهادی شما چیه؟
به نظرتون Nintendo 3DS Zelda Ocarina Edition رو با PS Vita عوض کنم؟

پیشاپیش ممنون
فرقی نداره سیمکارت خورش خوبه ولی بدرد انلاین نمیخوره
در مورد باندل تنها باندل هایی که دیدم مال اساسینز بود وکیلزون البته برادرز لندز هم داره ولی تا حالا ندیدم
در مورد مدل هم دوتا مدل داره یه مدل فت و یه مدل اسلیم که تاپیک مربوط بهش هست
در مورد عوض کردن 3ds با ویتا هم بستگی به خودت داره تحقیق لازم رو انجام بده که پشیمون نشی

سلام
یکی از این دوستان چند وقته پیش برا باز کردن صفحه ویتاش رمز عبور گذاشته الان نمیدونه رمزش چیه ... راه حلی وجود داره؟
اگر رمز رو فراموش کردی متاسفانه راهی جز reset factory و فرمت کردن دستگاه نیست
اگر راه حلی بود که حضوره رمز فایده ای نداشت
موفق باشی.

سلام
یکی از این دوستان چند وقته پیش برا باز کردن صفحه ویتاش رمز عبور گذاشته الان نمیدونه رمزش چیه ... راه حلی وجود داره؟
شما ویتا رو خاموش کن، بعد دکمه R با PS و پاور رو باهم نگه دار تا بره تو منوی ریکاوری، بعد ازونجا ریستور کن، ببین درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or