هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

با این حرفت که PSP رو ویتا حال نمیده تقریبا موافقم.
اما من خودم خیلی دوست دارم که این امولاتور های کنسول های قدیمی تر رو میریزی بازی میکنی، خیلی خوبه و واقعا لذت بخشه مخصوصا روی ویتا، اما خب در ازاش باید قید استور رو بزنی متاسفانه، اینه که اصلا خوب نیست. مثلا اگر میشد مثل بازی های PSP اینا رو هم قانونی میخریدی خیلی خوب میشد، اونموقع همیشه داشتیش.

درسته دوستم اما خوب کلا ویتا اصلا دیگه با psp سازگاری نشون نمیده!انگار برگشتیم سال ۲۰۰۵

3ds اصلا نگیر چون گوشی اندروید یا اپل ios خیلی بهترن و واقعا بازیاشون گرافیک خوبی دارن وتعداد بازیاشون خیلی زیادن....3dsبیشتر بدرد یه بچه میخوره من خودم ویتا رو به این دلیل خریدم که گرافیکش واقعا از گوشیها بالا تره و مثل این بود که انگار ps3تو دستام داشتم
پیشنهاد من به شما اینه که یه گوشی توپ اندرویدی بگیری.

ایفون (یا اندروید) با یک MFi Controller عالیه

من هم ایفونم و هم ویتا و هر دو برای یک کنسول پرتابل عالیند

آخرین ویرایش:
من بازی need for speed MW رو از توی PSN خریدم و تو بازیها دیگه دکمه Download می اومد میزدم دانلود میشد.(با PC و انتقال با روتر و اینا.)
الان دکمه دانلود خاموشه چیکار کنم؟!!نوشته دانلود ولی کدر هستش و غیر قابل کلیلک

من بازی need for speed MW رو از توی PSN خریدم و تو بازیها دیگه دکمه Download می اومد میزدم دانلود میشد.(با PC و انتقال با روتر و اینا.)
الان دکمه دانلود خاموشه چیکار کنم؟!!نوشته دانلود ولی کدر هستش و غیر قابل کلیلک
شما اول برنامه PSXDOWNLOADER رو بگیر بعد ****** ویتات رو باهاش تنظیم کن، بعدش از خود ویتا بازی رو دانلود کن تا لینکش تو برنامه بیاد، بعد دانلود و متوقف کن و باقیش و با PC بگیر، درنهایت بوسیله برنامه فایل دانلود شده رو آدرس بده و آخرش تو ویتا ادامه دانلود و بزن.
من همیشه از این روش استفاده میکنم.

شما اول برنامه PSXDOWNLOADER رو بگیر بعد ****** ویتات رو باهاش تنظیم کن، بعدش از خود ویتا بازی رو دانلود کن تا لینکش تو برنامه بیاد، بعد دانلود و متوقف کن و باقیش و با PC بگیر، درنهایت بوسیله برنامه فایل دانلود شده رو آدرس بده و آخرش تو ویتا ادامه دانلود و بزن.
من همیشه از این روش استفاده میکنم.

من هم از همین راه همیشه استفاده میکنم(تو همین سایت خودمون هم آموزشش رو دیدم) ولی اون قسمت که بویلد کردم رو نمیشد انجام بدم ، یعنی تو استور بازی رو خریده بودم و دکمه خرید تبدیل به دانلود شده بود ولی تیره بود و در دسترس نبود.
حلش کردم.
دستگاه رو خاموش کردم و مموری رو در آوردم روشن کردم بعد خاموش کردم و مموری رو جا زدم و روشن کردم و رفتم استور لینک دانلود روشن شده بود.

آخرین ویرایش:
اقا من خبر خوندم دیگه برا پی اس ویتا بازی نمیزنن راست یا دروغ؟
اینا شایعه هست باور نکن
مگر میشه دیگه ساپورت نکنه حتما یه معنی دیگه یا یه منظور دیگه داشته
تازه برای ویتا اسلیم امده و حالا حالاها ساپورت میشه و حتی pspهم براش بعضی اوقات یه چند تا بازی ژاپنی میاد

سلام میخواستم بدونم قابلیت near رو از رو ویتا برداشتند ؟ و تو مدل وایفای این برنامه هست ؟ و بازی فیفا آنلاین داره ؟ ممنون
قابلیتاش رو محدود کردن بعد از اینکه سونی اعلام کرد ساپورت یه سری برنامه ها مثل youtube - maps اینا قطع میشه.

بچه ها امروز یه خبر خوندم خیلی اعصابم رو بهم ریخت متنش به صورت زیر است:

"امروز، طی یک نشست سرمایه گذاری، مدیر عامل کمپانی سونی تایید کرد که آنها از وضعیت میراث کنسول های دستی خود خارج از ژاپن و آسیا کناره گیری کرده و در آینده هیچ گونه پشتیبانی و حمایت خاصی [از کنسول هایی مثل PS Vita] نمی کنند."

الان یعنی چی ؟؟؟؟؟

این خبر کلا تو دنیا بد گزارش و بد برداشته شده
منظور ان شخص این بود که ویتا مدل 1000 کلا توقف تولید شده و دیگه تولید نمیشه و ساپورت و گارانتی و وارنتی محصول نیز از ان خارج شده است. همین و به تاریخ پیوست.

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or