هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام کسی یک screen shot از گیم پلی بازی فیفا 15 نمیذاره ماهم آشنا شیم
کلا بازی پیشرفتی نداره؟
ممنون
سلام
من بازی رو گرفتم، البته فیزیکی
اول از همه که آنلاین نداره، و ظاهر منو ها و غیره هیچ تغییری نکرده،
اما در مقایسه با فیفا 13 که دارم، خیلی بهتره، مثلا از نظر فریم ریت تو بازی و یه مقدار رزلوشنش بهتره و فیزیک بازیکنا یه مقدار خیلی کمی بهتر شده، البته اینا رو در مقایسه با 13 میگم، من 14 رو بازی نکردم.
به علاوه لباس ها و بازیکنان آپدیت شدن و تراک های موسیقی هم تغییر یافته.
همین دیگه تغییری توش ندیدم. اما هیچ بازی فوتبالی نداری 14 رو پیشنهاد میدم که حداقل آنلاینش رو داشته باشی چون خیلی حال میده.

سلام
من بازی رو گرفتم، البته فیزیکی
اول از همه که آنلاین نداره، و ظاهر منو ها و غیره هیچ تغییری نکرده،
اما در مقایسه با فیفا 13 که دارم، خیلی بهتره، مثلا از نظر فریم ریت تو بازی و یه مقدار رزلوشنش بهتره و فیزیک بازیکنا یه مقدار خیلی کمی بهتر شده، البته اینا رو در مقایسه با 13 میگم، من 14 رو بازی نکردم.
به علاوه لباس ها و بازیکنان آپدیت شدن و تراک های موسیقی هم تغییر یافته.
همین دیگه تغییری توش ندیدم. اما هیچ بازی فوتبالی نداری 14 رو پیشنهاد میدم که حداقل آنلاینش رو داشته باشی چون خیلی حال میده.

من fifa 13دارم میخواستم بدونم ارزش داره اینوبگیرم؟

من fifa 13دارم میخواستم بدونم ارزش داره اینوبگیرم؟
ببین اگه میتونی با کسی عوض کنی، عوض کن بگیر بهتره، ولی اگه بخوای 200 تومن پول بدی نه اصلا ارزش نداره،
بعد یه چیزم بگما من خودم به شخصه چون فوتبال بازی مورد علاقم و یکی از دلایل خرید ویتام بوده اینو گرفتم وگرنه هیچ فرقی تو گیم پلی بازی نکرده، اگرچه فیفا معمولا رو کنسول هام همین بوده.
اگر ارزون پیدا کردی بگیر.

ببین اگه میتونی با کسی عوض کنی، عوض کن بگیر بهتره، ولی اگه بخوای 200 تومن پول بدی نه اصلا ارزش نداره،
بعد یه چیزم بگما من خودم به شخصه چون فوتبال بازی مورد علاقم و یکی از دلایل خرید ویتام بوده اینو گرفتم وگرنه هیچ فرقی تو گیم پلی بازی نکرده، اگرچه فیفا معمولا رو کنسول هام همین بوده.
اگر ارزون پیدا کردی بگیر.

میشه یک پولی داد وبایک نفر عوض کرد؟هرکی fifa 15 داره پیام شخصی بده

تنها راه انتقالش اینه که حتما PS3 با اکانت خودتون به آخرین ورژن آپدیت باشه، که فک نمیکنم PS3 کپی خور بشه اینکار رو کرد، به علاوه اینکه همون اکانت باید تو ویتا لینک شده باشه حداقل.

ps3 کپی خور رو میشه با spoof به عنوان اخرین ورژن فرمور شناسوند با Sen Enabler میشه از آگاه شدن سونی از اینکه دستگاه کپی خور هست جلوگیری کرد.
می خواستم بدونم قبلا کسی این کار رو کرده؟
اخه اکانت کلی بازی توشه می ترسم بن بشه.

ps3 کپی خور رو میشه با spoof به عنوان اخرین ورژن فرمور شناسوند با Sen Enabler میشه از آگاه شدن سونی از اینکه دستگاه کپی خور هست جلوگیری کرد.
اینکه از ps3 یه بازی رو به ویتا منتقل کرد که آره راحته و مشکلی نداره، اما با ps3 کپی خور کسی ریسکش رو تا حالا انجام نداده، منم خودم از چند نفر پرسیدم انجام ندادن.

توصیه میشه اگر اکانت بازی اینا داره و برات مهمه روی دستگاه کپی خور پیاده نکن D:
ریسکش هست

آقا سلام هرکی تورشت زندگی میکنه وبازی ویتا میخواد تعویض کنه یابفروشه من سخت دنبالشم پیام خصوصی بدین لطفا.امیدوارم این جا جاش بوده باشه

آقا سلام هرکی تورشت زندگی میکنه وبازی ویتا میخواد تعویض کنه یابفروشه من سخت دنبالشم پیام خصوصی بدین لطفا.امیدوارم این جا جاش بوده باشه

اینترنتی معامله نمیکنی بازی اورجینال تهیه کردن سخت میشه ، مخصوصا برای ویتا

سلام بچه ها...
یه سوال داشتم!؟ من زمانی که PS Vitaـم رو خریدم اطلاعی نداشتم که Storeـه USA بهتر از UK هستش :( به همون خاطر اکانتم رو تو UK باز کردم. اما الان میخوام Memoryـم رو عوض کنم و 32 بخرم. چندتا سوال داشتم:

1- قیمتش حدوداً چقدره؟

2- من میخوام یه اکانت جدید و روی Store ـه USA باز کنم. دیگه بازی هایی که روی اکانت UKـم خریدم قابل استفاده نیست، درسته؟ حالا بازی ها زیاد مهم نیست، نهایتاً دوباره میخرم :(( ولی مهمتر از اون Saveـهای بازی هام هستن، مخصوصاً Persona 4 GE که به شدت Saveـش رو میخوام. راهی نداره که Saveـهام رو پورت کنم روی این یکی اکانتم؟

ممنون میشم جواب بدید...

سلام بچه ها...
یه سوال داشتم!؟ من زمانی که PS Vitaـم رو خریدم اطلاعی نداشتم که Storeـه USA بهتر از UK هستش :( به همون خاطر اکانتم رو تو UK باز کردم. اما الان میخوام Memoryـم رو عوض کنم و 32 بخرم. چندتا سوال داشتم:

1- قیمتش حدوداً چقدره؟

2- من میخوام یه اکانت جدید و روی Store ـه USA باز کنم. دیگه بازی هایی که روی اکانت UKـم خریدم قابل استفاده نیست، درسته؟ حالا بازی ها زیاد مهم نیست، نهایتاً دوباره میخرم :(( ولی مهمتر از اون Saveـهای بازی هام هستن، مخصوصاً Persona 4 GE که به شدت Saveـش رو میخوام. راهی نداره که Saveـهام رو پورت کنم روی این یکی اکانتم؟

ممنون میشم جواب بدید...

1. قبلا یکی از دوستان بهم گفته بود اگر اشتباه نکنم 32 حوالی 240 تومن هست و 64 هم حوالی 400-350 اینا !

2.خیر . چون ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه ...هر اکانتی Save هاش مربوط به خودش هست و قابلیت انتقال وجود نداره.

سلام بچه ها...

1- قیمتش حدوداً چقدره؟

ممنون میشم جواب بدید...

رم 32 خواستی یکی رو میشناسم دست دومش رو حدود 160 میده
خواستی بگو معرفی کنم

اکانت هم دقیقا الان مشکلت چیه که میخوای عوض کنی ؟
uk چشه مگه ؟

2.خیر . چون ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه ...هر اکانتی Save هاش مربوط به خودش هست و قابلیت انتقال وجود نداره.
:( یعنی من اگه بخوام با Margaret مبارزه کنم باید دوباره بازی رو یه بار تموم کنم :((

رم 32 خواستی یکی رو میشناسم دست دومش رو حدود 160 میده
خواستی بگو معرفی کنم

اکانت هم دقیقا الان مشکلت چیه که میخوای عوض کنی ؟
uk چشه مگه ؟
ممنون رفیق... دست دوم نمیخوام! ;)
اما در مورد اکانت، خُب راستش Storeـه US ارزونتر میافته و همچنین به نظرم خیلی بهتره. از لحاظ بازی هایی که توی Store میذارن و پلاس و ...

ممنون رفیق... دست دوم نمیخوام! ;)
اما در مورد اکانت، خُب راستش Storeـه US ارزونتر میافته و همچنین به نظرم خیلی بهتره. از لحاظ بازی هایی که توی Store میذارن و پلاس و ...

خواهش
ولی خوب خدود ۸۰ تومن ارزون تره
من خودمم رمم رو دست دوم گرفتم .

یعنی اونقدر ارزون تر در میاد که حاضری چیزایی که الان داری بپره ؟

راستی این بازی persona چطوره ؟
من زیاد حوصله بازی طولانی ندارم
یعنی طوری هست که آدمو جذب کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or