بستگی به خودت داره . برای من 16 هم جواب نداد 32 گرفتم ×_×دوستان مموری 4 گیگ کافیه یا باید 8 بگیرم؟ در ضمن مدل اسلیم هست
کلا دانلود کردن بازیا اگر توی نظرت هست و یه مقداری media اینا 32 یا 16 بگیر حتما D:
بستگی به خودت داره . برای من 16 هم جواب نداد 32 گرفتم ×_×دوستان مموری 4 گیگ کافیه یا باید 8 بگیرم؟ در ضمن مدل اسلیم هست
حجم بازیها حدود چقدر هست دوستان؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خوبه پس برای دانلودفرق می کنه.از 60 مگ داریم تا 6 گیگ!!! تو استور حجمشون رو نوشته.
جدا 6 گیگ ؟؟؟فرق می کنه.از 60 مگ داریم تا 6 گیگ!!! تو استور حجمشون رو نوشته.
جدا 6 گیگ ؟؟؟
کدوم بازی ؟
خوبه پس برای دانلود
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
تو تاپیک بقلی جواب دادم.دوستان تقریبا از خرید ویتا منصرف شدم اخه هرچی فکر میکنم 700 باید برا دستگاه و حداقل 100 برا خرید بازی میشه 800 برا ویتا زیاده. برا یه کنسول همراه زیاده ( به نظرتون از خارج از ایران میتونم ارزون تر بخرم؟ اخه سفر زیاد میرم برجه 12 هم عاظم سفرم)
پس سوال اینجاست
میخوام تا 700 800 برا یه کنسول خانگی هزینه کنم
نظرتون در مورد ps3 چیه؟
تو تاپیک بقلی جواب دادم.
من خودم ویتا رو با 5 تا بازی 550 خریدم دسته دو...
حالا شما خارج هم میری معلومه ارزون تر میفته...
خول کلا نظرت در مورد این تصمیمم چیه؟
نظر من رو ps3 هست.بعد یه مدت که بازی هاشو تموم کردی بفروشش
امریکا مدله slim قیمتش 199 دلار هست که میشه 700 تومن با حسابه 3500 . خیلی فرقش نیست ....دوستان تقریبا از خرید ویتا منصرف شدم اخه هرچی فکر میکنم 700 باید برا دستگاه و حداقل 100 برا خرید بازی میشه 800 برا ویتا زیاده. برا یه کنسول همراه زیاده ( به نظرتون از خارج از ایران میتونم ارزون تر بخرم؟ اخه سفر زیاد میرم برجه 12 هم عاظم سفرم)
پس سوال اینجاست
میخوام تا 700 800 برا یه کنسول خانگی هزینه کنم
نظرتون در مورد ps3 چیه؟
امریکا مدله slim قیمتش 199 دلار هست که میشه 700 تومن با حسابه 3500 . خیلی فرقش نیست ....
مدله قدیمی نمیدونم قیمتش چنده ....
مموری هم 16 بگیری با 1-2 تا بازی یا Psn کارت مثلا 60 دلاری بیشتر از 800 تومن میشه ...
به نظرم عجله نکن
اگر در اینده امکانش رو داری بودجه رو افزایش بدی 4 بگیر بره ...