هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان مموری 4 گیگ کافیه یا باید 8 بگیرم؟ در ضمن مدل اسلیم هست

بستگی به خودت داره . برای من 16 هم جواب نداد 32 گرفتم ×_×
کلا دانلود کردن بازیا اگر توی نظرت هست و یه مقداری media اینا 32 یا 16 بگیر حتما D:

دوستان تقریبا از خرید ویتا منصرف شدم اخه هرچی فکر میکنم 700 باید برا دستگاه و حداقل 100 برا خرید بازی میشه 800 برا ویتا زیاده. برا یه کنسول همراه زیاده ( به نظرتون از خارج از ایران میتونم ارزون تر بخرم؟ اخه سفر زیاد میرم برجه 12 هم عاظم سفرم)

پس سوال اینجاست

میخوام تا 700 800 برا یه کنسول خانگی هزینه کنم

نظرتون در مورد ps3 چیه؟

دوستان تقریبا از خرید ویتا منصرف شدم اخه هرچی فکر میکنم 700 باید برا دستگاه و حداقل 100 برا خرید بازی میشه 800 برا ویتا زیاده. برا یه کنسول همراه زیاده ( به نظرتون از خارج از ایران میتونم ارزون تر بخرم؟ اخه سفر زیاد میرم برجه 12 هم عاظم سفرم)

پس سوال اینجاست

نظرتون در مورد ps3 چیه؟
تو تاپیک بقلی جواب دادم.
من خودم ویتا رو با 5 تا بازی 550 خریدم دسته دو...
حالا شما خارج هم میری معلومه ارزون تر میفته...

پس سوال اینجاست

نظرتون در مورد ps3 چیه؟
امریکا مدله slim قیمتش 199 دلار هست که میشه 700 تومن با حسابه 3500 . خیلی فرقش نیست ....
مدله قدیمی نمیدونم قیمتش چنده ....
مموری هم 16 بگیری با 1-2 تا بازی یا Psn کارت مثلا 60 دلاری بیشتر از 800 تومن میشه ...

به نظرم عجله نکن

اگر در اینده امکانش رو داری بودجه رو افزایش بدی 4 بگیر بره ...

امریکا مدله slim قیمتش 199 دلار هست که میشه 700 تومن با حسابه 3500 . خیلی فرقش نیست ....
مدله قدیمی نمیدونم قیمتش چنده ....
مموری هم 16 بگیری با 1-2 تا بازی یا Psn کارت مثلا 60 دلاری بیشتر از 800 تومن میشه ...

به نظرم عجله نکن

اگر در اینده امکانش رو داری بودجه رو افزایش بدی 4 بگیر بره ...

سلام عزیز
من 4 دارم الان
به نظرتون قیمت ویتا با لوازم جانبی تو چین با ایران یکیه؟

بیبینید یکی از دوستان در 6ماه پیش اپل 5s 16g رو میره از مالزی میخره 1200 ا اینکه قیمته 6 ماه پیش بیه 1900 تا 2100 بوده و قیمت الانش بینه 1100 تا 1200 هستش داداشی من با قیمت امریکا حساب نکردم
راستش قصدم از خرید ps3 تجربه این کنسول هستش
و اینکه دوستان ی که میان خونه یا با اهله خونه میخوام برایه بازی هایه دو نفره از ps3 استفاده کنم و 4 رو فقط برا انحصاری هایه جدید نگه دارم و انلاین بازی کردن ( اخه رو 4 خیلی خیلی حساسم هر 2 ساعت ی که بازی میکنم 3 ساعت به کنسولم استراحت میدم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or