IMANOKA
کاربر سایت
این Hotline Miami الان 5 دلاره برین بخرین.
چرا؟مگه چی داره؟
این Hotline Miami الان 5 دلاره برین بخرین.
بازی خوبیه دیگه، قبلش 20 دلار بود الان آف زده 5 دلار، من که خریدم، بازی قشنگیه رو ویتا هم کنترل جالبی داره و اعتیاد آوره، به نظرم بین این بازی های دری وری ویتا که زیر 5 دلاره این گزینه خوبیه.:dچرا؟مگه چی داره؟
سلام
بله میشه ... به عنوانه remote play هست و دسته اول هم میشه ! البته delay و همچنین لگ رو ممکنه توی connection داشته باشه چون به عنوانه دسته نیست بلکه Remote Play هست !
توصیه بهتر خریده دسته دوم هست اگر میخوای دو نفره بازی کنی چون یه سری کلیدها به touch screen و پشت map میشه ....
سلام
ممنون که پاسخ دادین
برا ویتا باید اکانت دیگه ای ساخت یا با همون اکانت ps4 میشه انلاین بازی کرد
اگه اکانت دیگه باید ساخت و اگه بازی مشترک بینه دو کنسول یعنی ps4 و ویتا وجود داره میشه شبکه بازی کرد؟ منظورم مولتی بود؟
یه سوال خارج از بحث
( ببخشید اقا ارمان طبق شناختی که ازتون دارم این سوالو میپرسم تا بقیه سوالاتم خودش جواب داده بشه:
شما الان ویتا دارین؟ چه مدلشو؟ اگه دارین در روز چه قدر باهاش بازی میکنید؟
از دوستان عذر میخوام اگه سوالم خارج از بحثه
برای remote play اکانت ویتا باید با اکانت 4 یکی باشه ...برا ویتا باید اکانت دیگه ای ساخت یا با همون اکانت ps4 میشه انلاین بازی کرد
اگه اکانت دیگه باید ساخت و اگه بازی مشترک بینه دو کنسول یعنی ps4 و ویتا وجود داره میشه شبکه بازی کرد؟ منظورم مولتی بود؟
یه سوال خارج از بحث
( ببخشید اقا ارمان طبق شناختی که ازتون دارم این سوالو میپرسم تا بقیه سوالاتم خودش جواب داده بشه:
شما الان ویتا دارین؟ چه مدلشو؟ اگه دارین در روز چه قدر باهاش بازی میکنید؟
از دوستان عذر میخوام اگه سوالم خارج از بحثه
برای remote play اکانت ویتا باید با اکانت 4 یکی باشه ...
اون مسعله مربوط به خوده بازی میشه ! .... چیزی توی ذهنم نیست که مثلا بشه روی ویتا و 4 انلاین زد ....
بله دارم لول
همون مدلی اصلی که اومد روزه لانچ رسمی خریده بودم ....
زیاد !_! البته به خاطره Isaac لول !
سلام
دوستان من یه ویتا دسته دوم خریدم
خوب حالا مشکل اینجاست که اکانت قبلی صاحبش روشه وقتی میخوام اکانت خودمو بذارم یه پیغام میده این پیغام زیر رو میده باید چه کنم
you must sign in with yhe acconunt that is linked with this system.
(NP-2100-3
بازی رایگان ماهیناست فقط.سلام
برای کسایی که پلاس هستنplus
تو کریسمس بازی رایگان معرفی میشه
اگه اره ، کی معرفی میشه
در مورد بازی هاخدمتت عرض کنم
اگر شما همه متال گیر ها رو بازی کردی تویه این کنسول بغیر از متال گیر 2 و 3 و نسخه های PSP چیزی گیرت نمیاد
در ژانر ترسناک رزیدنت اویلی هم من چیزی نمیشناسم شاید سایلنت هیل بتونه سرگرمت کنه
در رابطه با سبک پرنس پرشیا هم دو نسخه psp براش موجوده
اما غیر از اینا ویتا بازی های خوبی داره
اکش اول و سوم شخص مثل kill zone , uncharted و call of duty و resistance و unit13
سبک RPG هم میشه به final fantasy x/x-2 و persona و tales of heart و
سبک مبارزه ای هم dragonball z و mortal kombat , street tekken و allstar و dead or alive یا شاید one piece اگه اهل انیمه هستی
فکر کنم ویتا ناروتو نداره فعلا
بعضی بازی ها هم سبک خودشون رو دارن مثل gravity rush و Deception IV و little big planet
در سبک نینجایی خوب نینجا گایدن و شینوبی دو هست
الان خود من بازی RPG عجیب قریب natural doctrine رو دارم بازی میکنم و حدود یک ماهه تویه یه مرحلش گیرکردم و فکر کنم همه مدل استراتژی رو توش امتحان کردم ولی نهایتا میبازم
واقعیتش اینکه چه بازی رو شما میپسندی نمنیدونم ولی فعلا ببین با اینا میتونی کنار بیای
باید دستگاه رو ریست و رم رو فرمت کنی!
ممنون برای پاسخ
میگم نمیشه من یه جوری سیو رو ور دارم یا نه نمیشه چون سیو ماله خودشه و سیو مخصوص همین اکانت قبلیه
اگر راهی نداره بگو تا بزنم فرمت بره به درک